Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Πάπας Φραγκίσκος: "Η άμεση επαφή με τον Χριστό είναι επικίνδυνη και βλαβερή. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!! ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

  Ο Πάπας "ξαναχτύπησε", μιλώντας αυτή τη φορά για τον Σατανά!
Του Άρη Δημόπουλου.  Ένα από τα...αγαπημένα θέματα του Ποντίφικα, που έχει καταλήξει να μιλάει περισσότερο για αυτόν παρά για τον Χριστό.  Άλλη μία παρέμβαση για την "μεγάλη πλάνη" του Σατανά έκανε Πάπας Φραγκίσκος, εξηγώντας στους πιστούς το γιατί δεν θα πρέπει κανείς να αφήσει τον Διάβολο να τον κυριεύσει.  "Κανείς από σας....
δεν πρέπει να μιλήσει στον Σατανά, αν αρχίσετε να μιλάτε στον Σατανά είστε χαμένοι, είναι πιο έξυπνος από εμάς!".
"Κανείς από σας δεν πρέπει να μιλήσει στον Σατανά, αν αρχίσετε να μιλάτε στον Σατανά είστε χαμένοι, είναι πιο έξυπνος από εμάς!".
Μάλιστα ο Ποντίφικας αποκάλεσε "άνθρωπο" τον Σατανά, μία δήλωση την οποία δεν έχουν συνηθίσει από κανέναν εκπρόσωπο της χριστιανικής θρησκείας. Κανείς δεν ξέρει επίσης τι ήθελε να πει με αυτή του την φράση ο Πάπας, που λίγοι πρόσεξαν:
"Είναι κακό, δεν είναι σαν ομίχλη. Δεν είναι διάχυτο πράγμα, είναι άνθρωπος. Μην τον αφήνετε να μπει μέσα στο κεφάλι σας. Προσπαθεί πάντοτε να τα έχει καλά μαζί μας. Είναι καλά διατεθειμένος ακόμη με εμάς τους ιερείς, με μας τους επίσκοπους. Ωστόσο με τον καιρό, όταν έρχεται μέσα μας, όλο αυτό έχει άσχημη κατάληξη".                                                             
 "ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ".            
 Όσο το τι λέει για τον Χριστό ο Πάπας, η θέση του είναι πως οι πιστοί δεν....χρειάζεται να Του μιλάνε, σημειώνοντας σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα πως η επικοινωνία με τον Ιησού Χριστού είναι επικίνδυνη!
Για του λόγου το αληθές:


Η ΝΕΑ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.

skeftomasteellhnika

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα . Δεν ξερω ποσοι το εχουν προσεξει αλλα ποτε Ελληνας δεν εχει ασπαστει τον παπισμο ειτε οικιοθελως ειτε εστω με χρηματισμο . Τα τελευταια 200 χρονια Ελληνες εχουν προσυλητιστει με διαφορα μεσα ( παντως ειρηνικα ) στον προτεσταντισμο , μασονισμο , χιλιασμο , παγανισμο , βουδισμο , καμπαλισμο , αθεισμο ακομη και σατανισμο . Κακως βεβαια αλλα παντως καποιοι γιναν . Ε λοιπον με εξαιρεση αυτους που γιναν παπικοι κατω απο το φριχτο απαρτχαιντ των σταυροφορων στους δυομιση αιωνες φραγκοκρατιας και βενετοκρατιας , και ετσι εχουμε παπικες κοινοτητες στα νησια κυριως , οικιοθελως εστω και πονηρα σκεπτομενος ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν εγινε παπικος παρα την φοβερη προπαγανδα των σχολειων που ιδρυσαν κατα καιρους φραγκοκαλογεροι και φραγκοκαλογριες . Αυτο συμβαινει επειδη παρα την φυσικη συμπαθεια που νιωθουμε οι περισσοτεροι Ελληνες στους καθολικους λαους της μεσογειου και νοτιας αμερικης ωστοσο βαθια μεσα μας ολοι ( ακομη και οι αθεοι και αθρησκοι ) εχουμε το παπικο αυταρχικο συστημα χειροτερα και απο τον διαολο . Ε αφου λοιπον αυτο μας κανει να ξερναμε οταν ακουμε Παπας και πρωτειο και αλαθητο και οχι τοσο οι λεπτες θεολογικες διαφορες που λιγοι καταλαβαινουν , ποσο μαλλον απεχθεια θα νιωσουν οι Ελληνες οταν καταλαβουν τι ενοουν οι νεοφαναριωτες οταν μιλουν περι ουσιαστικου πρωτειου που πρεπει να εχει ο Οικουμενικος Πατριαρχης στην ορθοδοξη ανατολη . Συνεχιζεται . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Λεγαμε λοιπον για το οτι οι Ελληνες πατροπαραδοτα νιωθουμε για τον αυταρχικο παπισμο απεχθεια χειροτερη απο οτι στον ιδιο τον εξαποδω . Για να το καταλαβουν αυτο οι νεοφαναριωτες καλα και να το παρουν αποφαση μια δια παντος οτι δεν θα δεχτουμε ΠΟΤΕ κανενα πρωτειο εξουσιας κανενος Παπα η Πατριαρχη τους συνιστω κατι απλο . Να ανοιξουν ενα ραδιοφωνο που μιλαν οι φιλαθλοι αθλητικα και θα διαπιστωσουν με τα νεοφαναριωτικα αυτακια τους οτι οπου 2 Ελληνες εκει 3 γνωμες . Μετα να μπουν σε ενα blog οπου κουβεντιαζουν πολιτικα . Το ιδιο . Και μετα να παν ιγκογνιτο ( ευκολο ειναι , ετσι και αλλιως πολιτικα φοραν και εριναι ξυρισμενοι ) σε οποιο καφενειο της ελληνικης επικρατειας θελουν οπου θα ακουσουν εμας τους Ελληναρες να συμβουλευουμε με υφος χιλιων καρδιναλιων τον Τραμπ τι να κανει με τους ισπανοφωνους , τον Πουτιν τι να κανει με τον Ερντογαν , την Μερκελ με το ευρω και τον Μουρινιο πως να παιξει το 5-3-2 με την γιουναιτεντ και τον Αλλεγκρι το 4-4-2 με ρομβο με την Γιουβεντους . Ναι το ξερω οτι ειναι κωμικο το φαινομενο αλλα αυτο το απειθαρχητο και αυτη η ισχυρογνωμοσυνη μεχρι παρανοιας μας κρατησε ζωντανους 4 χιλιαδες χρονια . Παναγιωτατε δεσποτα Βαρθολομαιε και παρατρεχαμενοι οι Ελληνες φιλοπαπικοι και εθελοδουλοι νεοφαναριωτολατρες δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ . Με καθε σεβασμο . ΑΜ