Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ; Η αμερικανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα βίντεο

Image result for Ξεκίνησε η αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ;Στη δημοσιότητα έδωσε η αμερικανική κυβέρνηση τα πρώτα επίσημα βίντεο για την ύπαρξη ΑΤΙΑ ή UAP όπως τα αναφέρει δηλαδή ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα.
Πρόκειται για αποχαρακτηρισμένα βίντεο τα οποία έχουν εγκριθεί από την αμερικανική κυβέρνηση για δημοσιοποίηση.
Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί για να δoθούν στη δημοσιότητα τρία βίντεο εκ των οποίων τα δύο έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Το πρώτο ονομάζεται Gimbal και το δεύτερο FLIR1. Και τα δύο προέρχονται από το σύστημα υπέρυθρης παρατήρησης AN/ASQ-228 Advanced Targeting Forward-Looking Infrared (ATFLIR) των αεροσκαφών F/A-18E/F Super Hornet τα οποία καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια αποστολών.

Στο πρώτο βίντεο δεν είναι γνωστή η ημερομηνία ούτε από πιο αεροπλανοφόρο είχαν απογειωθεί, το δεύτερο σημειώνεται πως τα αεροσκάφη είχαν απογειωθεί από το αεροπλανοφόρο Nimitz και το συμβάν έγινε το 2004.
Όπως αναφέρθηκε είναι η πρώτη φορά που το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει επίσημα βίντεο με την συνάντηση αμερικανικών μαχητικών με ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει αναγκαστικά ότι πρόκειται για αντικείμενα τα οποία προέρχονται έξω από τη Γη. Το μόνο που σημαίνει, μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για φαινόμενα που οι πιλότοι κατέγραψαν με τα συστήματά τους αλλά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τη φύση των αντικειμένων αυτών.



pronews

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι δαίμονες. Οι πεσόντες νόες πού ακολούθησαν τόν εωσφόρο. Είναι πολύ παληά η ιστορία αυτή καί γεννήθηκε στήν Δύση παράλληλα μέ τόν αθεισμό της καί τήν ανθρωπολογία της. Σήμερα οι Αμερικάνοι είναι εύκολα θύματα.



Υπάρχει προετοιμασία





πρός Εφεσίους στ`10-15
10 Τὸ λοιπόν, ἀδελφοί μου, ἐνδυναμοῦσθε ἐν Κυρίῳ καὶ ἐν τῷ κράτει τῆς ἰσχύος αὐτοῦ.
11 Ἐνδύσασθε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ πρὸς τὸ δύνασθαι ὑμᾶς στῆναι πρὸς τὰς μεθοδείας τοῦ διαβόλου·
12 ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις.
13 Διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι.
14 Στῆτε οὖν περιζωσάμενοι τὴν ὀσφὺν ὑμῶν ἐν ἀληθείᾳ, καὶἐνδυσάμενοι τὸν θώρακα τῆς δικαιοσύνης,
15 καὶ ὑποδησάμενοι τοὺς πόδας ἐν ἑτοιμασίᾳ τοῦ εὐαγγελίου τῆς εἰρήνης,
16 ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι·
17 καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ρῆμα Θεοῦ,
18 διὰ πάσης προσευχῆς καὶ δεήσεως, προσευχόμενοι ἐν παντὶκαιρῷ ἐν Πνεύματι, καὶ εἰς αὐτὸ τοῦτο ἀγρυπνοῦντες ἐν πάσῃπροσκαρτερήσει καὶ δεήσει περὶ πάντων τῶν ἁγίων,

ΠΟΣΟ «ΤΥΧΑΙΑ» ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ;
Αμέθυστος

2 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

https://amethystosbooks.blogspot.gr/2011/03/blog-post_9453.html

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, εάν το παρατηρήσουμε καλά, δεν μοιάζει με ένα άψυχο συμπαγές αντικείμενο ( πχ μέταλλο)αλλά με κάτι έμψυχο, ‘ζωντανό’ που μπορεί να μετασχηματίζεται.