Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

π. Ανανίας Κουστένης


Ο Άγιος Πορφύριος είχε δει τους Αγωνιστάς του 1821 με τον Κολοκοτρώνη πρώτο, όλους στον Παράδεισο... Κι όταν του είπαν τί να κάνουμε κι εμείς, για να πάμε κοντά τους, είπε ο Άγιος να κάνετε ό,τι κάνανε κι αυτοί... να αγωνισθείτε υπέρ πίστεως και πατρίδος, να 'στε φιλόθεοι, φιλοπάτριδες και φιλάνθρωποι, με την έννοια της αγάπης στον Θεό...


2 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Θέλω να πω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, ότι πρέπει να πάει ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, σε όσες διαδηλώσεις και συλλαλητήρια γίνουν,και να υπερασπιστεί την ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

Η ηρεμία και η αποφυγή διαδηλώσεων που ζητούν ο Τσίπρας και ο Ιερώνυμος ( ΝΤΡΟΠΗ και ΚΡΙΜΑ που φοβούνται να αντισταθούν στους ξένους), ως δήθεν "ενδεδειγμένη στάση" για να φανεί ότι έχουμε "ομοψυχία", είναι ότι χειρότερο για την εικόνα μας προς τους έξω, τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς.
Θα νομίζουν ότι ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ, και τότε θα μας ζητάνε "γη και ύδωρ".

Πριν από λίγα χρόνια κάποιοι πολιτικοί είπαν στους "αγανακτισμένους" στο Σύνταγμα:
"Συνεχίστε τις συγκεντρώσεις γιατί έτσι ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ στην διαπραγμάτευση. Βλέπουν οι ξένοι ότι ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ όλα αυτά".
Το ίδιο ισχύει και για το θέμα της Μακεδονίας μας.
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προσπαθούν να επιβάλλουν το ψέμμα τους, να μας καταστήσουν συνενόχους στην προδοσία! Κανείς όμως δεν αγάπησε ποτέ τον προδότη...