Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ανάταση της Ορθοδοξίας στην Ρωσία αλλά η Πανθρησκεία προωθείτε με πάρκα προσευχής. Ένα πάρκο θα στεγάσει όλες τις μεγάλες θρησκείες στη Μόσχα!



Σχόλιο ΛΦ: Την χάσαμε και την όμοδοξη χώρα που θα μας σώσει πατριώτη. Άπλα οι παγκοσμιοποιητές έχουν άλλη αντζέντα για την Ρωσία στην παρούσα φάση. Και ο Πούτιν δεν είναι κανένας άγιος και ας πηγαίνει κόντρα στα σχέδια τον παγκοσμιοποιητών στην Μέση Ανατολή. (ή αυτός μήπως είναι ο ρόλος που του έχουν αναθέσει;)

Ορθόδοξη εκκλησία, συναγωγή, τζαμί αλλά και βουδιστικός ναός, όλα μαζί θα συνυπάρξουν σε ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής στη Μόσχα, το οποίο φιλοδοξεί να «στεγάσει» τους πιστούς όλων των μεγάλων θρησκειών του κόσμου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant, οι αρχές της ρωσικής πρωτεύουσας σχεδιάζουν την κατασκευή του «Πάρκου Ενότητας και Αρμονίας» όπως το ονομάζουν, το οποίο θα περιλαμβάνει μια ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία, μια συναγωγή, ένα τζαμί και ένα βουδιστικό ναό, καθώς και ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, κινηματογράφους και εμπορικά κέντρα, σε ένα μεγάλο στοίχημα ειρηνικής συνύπαρξης αλλά και αύξησης του θρησκευτικού τουρισμού.
Στην «καρδιά» του Πάρκου Ενότητας και Αρμονίας προβλέπεται η ανέγερση του «Σπιτιού των λαών της Ρωσίας», μαζί με ιστορικό μουσείο των θρησκειών του κόσμου και συνεδριακό κέντρο. Το πάρκο θα καλύπτει 2,5 εκατ. τετραγωνικά μέτρα, στα βόρεια της Μόσχας, ενώ ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το κόστος κατασκευής.
Πηγή: RIA Novosti
rbth.gr
lithosfotos

Δεν υπάρχουν σχόλια: