Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ανεβαίνει η Ομιλία «Το ''μπούμερανγκ'' των Οικουμενιστών & ο ''Νέρων'' της Ζακύνθου»

Σε λίγες ώρες ανεβαίνει η σημερινή (27-8-2017) Ομιλία του π.Νικολάου Μανώλη «Το ''μπούμερανγκ'' των Οικουμενιστών & ο ''Νέρων'' της Ζακύνθου» την οποία είχαμε ανακοινώσει εδώ

Στην Ομιλία αυτήν αποκαλύπτεται η κατάντια των οικουμενιστών πατριαρχών και επισκόπων, που μετά τις παράνομες διώξεις που εξαπέλυσαν κατά των παραδοσιακών κληρικών, μοναχών και λαϊκών, υπέστησαν καταστροφική ζημία στα δαιμονικά τους σχέδια. Αποκαλύπτεται επίσης ο υπαίτιος της καταστροφικής φωτιάς στη νήσο της Ζακύνθου και η οργή του αγίου Διονυσίου Αιγίνης!


ΣΧΟΛΙΟ: Τί μάς λέει ο μπούλης; Οτι ο Αγιος τιμωρεί τήν πατρίδα του; Οτι ο θεός είναι τιμωρός; Οτι θύμωσε μέ τόν επίσκοπο καί καίει τούς πιστούς; Οτι τούς εκδικείται; Ούτε στήν Π.Δ. δέν παρουσιάζεται ένας τέτοιος θεός. ΜΟΝΟΝ Ο ΔΙΑΣ ΕΡΡΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Γεμίσαμε κύμβαλα αλαλάζοντα.

Αμέθυστος

2 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Έχουμ',επομένως,να 'πούμε:''Επίσκοποι,κληρικοί,καθηγητές,θεούσες''(η Αγία Τετράς πια μιας διαλυθείσης και ξεχαρβαλωμένης Ορθοδοξίας).Τι μας έμεινεν ακόμη;Υπάρχει και ο Πέτρος,ναι,η πέτρα της πίστεως 'μπρός 'στην οποία 'λάκισαν(οι χαρτογιακάδες και τιποτένιοι των οργανώσεων του χαβαλέ και της αρπαχτής).

Αγράματος είπε...

Ο κατακλειζμώς στην επωχί του Νόε;Τα Σόδωμα και τα Γώμορα;;Η 300-400 ιερις του Σατανά που έσφακσε ο Αιλιάς;;;Η γινέκα του Λότ;;;;