Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Άλλο επιμήκυνση χρέους και άλλο επιμήκυνση...



Του Λευτέρη Πανούση 

Δεν γίνεται! Δεν παίζεται! Δεν το αντέχω άλλο πια!
Παιδιά το ζήτημα χρήζει σοβαρής ψυχοσεξοπολιτικής αναλύσεως.
Ποιοι θα πάνε να [ξανα]ψηφίσουνε σύριζα ρε πούστη μου, μετά το όργιο της γραβάτας;
Δηλαδή, ακόμα και στην έρημο Καλαχάρι να είχε στηθεί μια τόσο χυδαία, κακόγουστη, ηλίθια και πρωτόγονη προπαγανδιστική φιέστα, τουλάχιστον οι 9 στους 10 Βουσμάνους θα ένιωθαν [αν μη τι άλλο] πως είχε προσβληθεί η νοημοσύνη τους!

Και θα βρεθούν, έστω ανάμεσα στους ελληνόφωνους χαχόλους, έλλογα όντα, που θα [ξανα]δώκουν ότι πολυτιμότερο διαθέτουν [ως πολίτες, εννοείται] σ' αυτή τη ντροπή της παγκόσμιας προπαγάνδας;
Ρε, ο Βορειοκορεάτης στούμπος ακόμα γελάει με τα αίσχη των συριζαίων μηχανικών των ψυχών.
Ρε, θα τρίζουν τα κόκαλα του Γκαίμπελς, με τόσο χοντροκομμένα προπαγανδιστικά μηνύματα.
Ρε εδώ, ακόμα και η κυρία Σία Κοσσιώνη, που έχει συνηθίσει από τις προπαγανδιστικές χοντράδες του συζύγου της, και δεν μπορούσε να κρύψει ένα υποχθόνιο μειδίαμα, ενώ αναμετέδιδε τις απίστευτες γραβατιές του τσιπρουλίνου, από το Ζάππειο.
Ήμαρτον!

Και το ερώτημα αναδύεται πιο αμείλικτο από ποτέ...
Ποιοι ρε γαμωτο θα [ξανα]ψηφίσουνε σύριζα; 
Τόσοι μπαμπουϊνοι έχουν γεννηθεί πια, στην Ελλάδα;

Διότι, όπως και να το κάμεις κυρία μου, εξόν από ένα 3-5% των ελληνόφωνων ψηφοφόρων, που τέλος πάντων οι άνθρωποι συμβαίνει να είναι εκ γενετής συριζαίοι, δεν θα ήταν λογικό να υποθέσει κανείς, ούτε ένα μηδέν κόμμα κάτι στα εκατό, που θα είχε απομείνει στους κόκκινους πολιτικούς συμμορίτες, μετά τα όσα διέπραξαν στους Ψαράδες και στις Βρυξέλλες.
Για να μην πω ότι μετά την δωρεά της ημικόκκινης γραβάτας του Σλάβου, που επανεμφανίστηκε στο Ζάππειο, θα έπρεπε κανονικά να είναι και η "τελευταία φορά αριστερά", για τους επόμενους τριάντα αιώνες.

Κι όμως κυρία μου...

Μην εκπλαγείς διόλου, αν και όταν θα ιδείς στις επόμενες εκλογούμπες, τους γραβατοσυμμορίτες να μαζώχνουν εκατομμύρια ψηφαλάκια, από μια ανθρώπινη χαβούζα, στην οποία δεν έχει απομείνει πια ζωντανό, ούτε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης!

Πανούσης

kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: