Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

«Άγιο» το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο πρωθυπουργός μετά την ψηφοφορία για την συμφωνια της Λίμνης ;

Απίστευτο και όμως αληθινό.
Μπορεί η Ιεραρχία της Εκκλησίας να βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των λαϊκών συλλαλητηρίων υπεράσπισης της ελληνικότητας της Μακεδονίας και απόρριψης της Συμφωνίας της Λιμνης από τη Βουλή, αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μάλλον είχε διαφορετική γνώμη.
Ο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος απέφυγε κάθε δημόσια παρουσία, κάτι που προφανώς επέλεξε προκειμένου να μην έλθει στη δύσκολη θέση να μιλήσει για το θέμα αυτό.
Πληροφορίες του Newpost, τον θέλουν να περιορίζει κάθε ουσιαστική δραστηριότητα και τους λίγους που είδε υπηρεσιακά στο γραφείο του ήταν ανώδυνες συναντήσεις που δεν θα τον έφερναν σε δύσκολη θέση.
Αυτά δημοσίως.

Διότι οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο πρώτος που πήρε τον Πρωθυπουργό και τον συνεχάρη για το επίτευγμά του να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος!
Από τη μια η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ολόκληρος λαός να αγωνίζεται για τη Μακεδονία και από την άλλη ο Αρχιεπίσκοπος να συμπλέει με τον Πρωθυπουργό.
Και δεν ήταν αυτό το μόνο τηλεφώνημα. Ο Ιερώνυμος συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα και όταν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Σίγουρα θα ήταν ένας από αυτούς που θα ανακουφίστηκε, αφού η παρούσα Κυβέρνηση πήρε μία εύλογη και για αυτό… «ευλογημένη» παράταση ζωής.
πηγή

                                   Ο ΜΑΣΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: