Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΦΑΝΑΡΙΟΥ…

O Eπιφάνειος είναι νόθο παιδί Ουκρανού σχισματικού  »μητροπολίτη ».Η εκκλησία αποκαθιστά τα νόθα παιδιά  »ιεραρχών » της δίνοντάς τους ψευδοσκίπτρα ιεραρχών … 

O σχισματικός ψευδεπίγραφος πατριάρχης Κιέβου Φιλάρετος που προσφάτως αποσχίσθηκε από το νέο σχισματικό μόρφωμα του Φαναρίου στην Ουκρανία την ενωμένη νέα  »Εκκλησία » αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής της Επιφάνειος που τοποθετήθηκε από το Οικουμενικό είναι νόθος γιος αποθανόντος  »ιεράρχη » της UOC-KP του Δανιήλ Chokaliuk.
Ο Επιφάνειος Dumenko είναι ένα παράνομο τέκνο του “μητροπολίτη” Daniel Chokaliuk, είπε ο “πατριάρχης Κιέβου και πάσης Ρωσίας Ουκρανίας” Filaret Denisenko σε μια συνέντευξη στο site Internet της Comments.ua.
Η σοκαριστική είδηση ανακοινώθηκε από τον Φιλάρετο όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει φήμες που έφεραν τον Επιφάνειο ως δικό του συγγενή.
« Δεν έχει καμία σχέση με μένα. Είναι συγγενής του αείμνηστου μητροπολίτη Daniel Chokaliuk. Ο Επιφάνειος είναι ένα νόθο παιδί του Δανιήλ και ανατράφηκε στην οικογένεια Chokaliuk . Τα στοιχεία είναι ήδη διαθέσιμα. Προηγούμενες φήμες διαδόθηκαν γι ‘αυτόν και εμένα, αλλά τώρα έχουμε στοιχεία ότι αυτός είναι ο παράνομος γιος του μητροπολίτη Ντάνιελ », δήλωσε ο« πατριάρχης του Κιέβου».
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: