Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Τι θέλει να κάνει ο Bill Gates στον εγκέφαλό σας?


https://www.youtube.com/watch?v=VHFYCPHElVI

Δείτε επίσης αναφορά που ζητά τη διερεύνηση του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
Μπορείτε να υπογράψετε και να μοιραστείτε
  εδώ
Μαρία Π. είπε...


Θα ήθελα με την ευκαιρία να σας δώσω ένα βίντεο, στο οποίο μιλά ο Μπιλ Γκέιτς για τις αλλαγές που μπορούν να κάνουν στον εγκέφαλο ενός «φανατικού θρησκευόμενου, φονταμενταλιστή» μέσω του εμβολιασμού, και ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί (ο εμβολιασμός) για να αλλάξουν οι άνθρωποι και να επέλθει η ειρήνη (π.χ. στην Μ.Ανατολή)

Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ. Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.



Μαρία Π. είπε...
Χριστός Ανέστη, αγαπητέ Αμέθυστε και αγαπητοί φίλοι! Αληθώς Ανέστη ο Κύριός μας.Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα με αποκορύφωμα μια πρωτοφανή Μεγάλη Εβδομάδα με ανάμικτα συναισθήματα θλίψης και αγανάκτησης, και με μια αίσθηση ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο εξυφαίνεται και έρχεται. Δεν θέλω τώρα να επεκταθώ περισσότερο, γιατί ακούγονται πολλά όπως ξέρετε για εμβόλια και ψηφιακή ταυτοποίηση, και γενικότερα για μεγάλες αλλαγές που έρχονται όπως και ότι πιθανόν να επιχειρηθεί να αλλάξει και ο τρόπος της Θείας Μετάληψης, κατά τον τρόπο των παπικών ή των προτεσταντών, κατόπιν πιέσεων του κράτους (ίσως έρχεται η ώρα να επιβεβαιωθούν οι προφητείες του Δανιήλ, ότι το αντίχριστο κοσμικό πνεύμα «θα διανοηθεί να αλλάξει καιρούς και νόμους» όπως το κάνει ήδη, αντικαθιστώντας τις χριστιανικές γιορτές με «παγκόσμιες»-άθεες).
Έχουν βρει άλλωστε πλήρη ενδοτισμό, γιατί ενώ όλα αυτά ξεκίνησαν υποτίθεται, προκειμένου να τηρηθούν κάποια μέτρα για ένα μικρό ΠΡΟΣΩΡΙΝΌ διάστημα, καθώς μάλιστα οργίαζε τότε η κινδυνολογία για υποτιθέμενους «χιλιάδες νεκρούς» στην Ελλάδα, καθώς περνούσαν οι μέρες και ενώ η κατάσταση ως προς τα κρούσματα ήταν υπό έλεγχο, παραδόθηκε η Εκκλησία άνευ όρων στις ορέξεις του κράτους(!!!). Κάτι που δεν συνέβη σε κανένα κράτος του πρώην κομμουνιστικού μπλόκ. Και έπεται συνέχεια!Αυτό δείχνει την γενικότερη κατάπτωση στην Ελλάδα.
Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα εδώ που φτάσαμε. Διαπιστώσεις για την τραγική κατάσταση σε όλα τα επίπεδα.
Μάλλον όμως, όπως ξαναείπαμε ήρθε πλέον η ώρα της κρίσεως για όλους. Η χριστιανική ζωή δεν είναι παιδική χαρά, ούτε μια ωραία αναψυχή, με ένα πνευματικό βόλεμα, είναι Σταυρός και αδυσώπητος εσωτερικός και εξωτερικός πόλεμος. Αυτά τα άνευ προηγουμένου γεγονότα, λειτούργησαν με ένα πρωτοφανή δραστικό τρόπο μέσα στην ψυχή μας. Καταλάβαμε ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε κανέναν και σε τίποτα, καταλάβαμε την δραματικότητα των εποχών που ζούμε. Ο Κύριος μας έβαλε σε μια κατάσταση παιδαγωγίας και συνειδητοποίησης. Άρχισε η «εκπαίδευση» για αυτά που έρχονται. Πρέπει πάση θυσία να δυναμώσουμε πνευματικά. Να προσκολληθούμε με όλο μας το είναι στον Κύριό μας. Όπως λένε οι Άγιοι, με έναν τρόπο, σαν να είσαι μόνο εσύ και ο Θεός πάνω σε αυτή τη γη. Με τέτοιο προσωπικό και απόλυτο τρόπο.
Και να αναλωθούμε στην παράκληση με πόνο για την σωτηρία των πάντων.
Φυσικά θα φανούν με όσα έρχονται και οι αληθινοί εργάτες του Κυρίου που θα ξεχωρίσουν από τους «μισθωτούς ποιμένες». Γιατί όπως διαρρέουν κυβερνητικοί, δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» την προ κορωνοϊού, «μέχρι να υπάρξει το εμβόλιο»!
Αυτό λέει πολλά.Επομένως θα κληθούν από δω και πέρα να πάρουν θέση όλοι με τις ενέργειές τους, κλήρος και λαός απέναντι σε όσα έρχονται. Να πάρουν «την απόφαση του θανάτου» όπως λέει ο Απ. Παύλος, να πουν «ή ταν ή επί τας». Και όσοι μέχρι τώρα λειτούργησαν καλοπροαίρετα, ίσως και κάτω από συναισθηματική πίεση, να καταλάβουν τον εμπαιγμό!Και να πράξουν ανάλογα!
Αλίμονο τι έχουμε να δούμε. Το λέγαμε κάθε φορά μετά από κάθε μεγάλο γεγονός, ότι έρχεται το χειρότερο (όπως οι ωδίνες στην εγκυμονούσα). Όπως επίσης λέγαμε ότι πιθανόν η «τιμωρία της Ελλάδας» είχε σχέση με την ανυποταξία του ελληνικού λαού απέναντι στις Παγκόσμιες Οδηγίες (για εμβολιασμό πριν από κάποια χρόνια όταν τα 30 εκατομμύρια εμβόλια έληξαν και πετάχτηκαν). Ήταν μια πρόβα για το μέλλον.
Ο ενδοτισμός στέλνει σήμερα τα χειρότερα μηνύματα. Ανεξάρτητα αν όντως υπάρχει ένας σχετικά άγνωστος ακόμα ιός που έχει σκοτώσει σε ένα μήνα εν μέσω lockdown τόσες χιλιάδες, εμείς γνωρίζουμε ότι πάνω απ΄όλα υπάρχει το πνευματικό παρασκήνιο. Το σχέδιο του Εωσφόρου προχωρά.
Ο Τραμπ δείχνει σήμερα κάποια αποφασιστικότητα απέναντι σε όσα εξυφαίνονται. Αντιτίθεται στον ΠΟΥ και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Αντίθετα οι δικοί μας (όλο σχεδόν το πολιτικό σύστημα) είναι παγκοσμιοποιητές και υποστηριχτές της ΝΤΠ.Θα δούμε το επόμενο διάστημα.
Εμάς πάντως μέχρι τώρα μας διέσωσε ο Κύριος ακόμα και με τρόπους που φάνταζαν «καταστροφικοί». Π.χ. η κάρτα του πολίτη με τα βιομετρικά δεδομένα ακόμα δεν μπόρεσε να έρθει. Αν υπάρχει ακόμα η «μαγιά» θα μας διασώσει και τώρα. Ίσως και με γεγονότα με τον τρελό Ερντογάν, για να διαλυθούν τα σχέδιά τους με κάτι απείρως μεγαλύτερο απ΄τον κορωνοϊό., και να πάμε παραπέρα... Μέχρι να μην υπάρχουν πια ούτε «οι πέντε» όπως είπε ο Θεός στον Αβραάμ, και να πάμε για το τέλος. Άλλωστε πως είναι δυνατόν να αφήσει ο θεός, να υπάρξει αυτή η Ύβρις απέναντί Του, να προσπαθούν σήμερα κάποιοι για την μακροζωϊα τους, και την υποτιθέμενη αθανασία τους με σχέδια και σενάρια που μόνο οι δαίμονες θα μπορούσαν να σκεφτούν.Με παραβίαση του άβατου της Δημιουργίας. Είναι να τους λυπάσαι για την απελπισία τους. Για τον τρόμο του θανάτου. Όπως έχουν όλοι οι άθεοι, που φάνηκε αυτό το διάστημα σε όλο του το μεγαλείο. Αποκαλύπτονται πάντα στις κάθε είδους κρίσεις τα εσωτερικά βάθη του ανθρώπου.Εμείς όμως πρέπει να εισέλθουμε σε βαθύτερη πνευματική ζωή.Με πίστη ακλόνητη και ζωντανή ελπίδα!Ζει Κύριος ο Θεός!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/4/20 9:49 π.μ.

    ΔΗΛΩΣΗ ROBERT KENNEDY

    Τα εμβόλια για τον Bill Gates είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία, η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων της Microsoft, να ελέγξει πλήρως τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ώστε να αποκτήσει ο ίδιος έναν δικτατορικό έλεγχο της Παγκόσμιας Πολιτικής στην Υγεία, την Αιχμή του Δόρατος του νέου ιμπεριαλισμού των Μεγάλων Επιχειρήσεων.
    Η εμμονή του Bill Gates με τα εμβόλια, τροφοδοτείται από μια ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ότι έχει σαν αποστολή να σώσει τον κόσμο με την Tεχνολογία, και από μια θεϊκού τύπου προθυμία να πειραματιστεί με αυτό με τις ζωές κάποιων που θεωρεί λιγότερο ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/20 9:41 μ.μ.

    Ο Bill Gates θέλει να βάλει 'φωτιά στα μυαλά' των ανθρώπων με μοντέρνες τεχνονολογικές μεθόδους, την ίδια 'φωτιά' παλιότερα την έβαζαν με άλλους τρόπους http://theodotus.blogspot.com/2016/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή