Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ...

Σχόλιο: Και μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι δεν έχετε μπροστά σας την εικόνα ενός δημάρχου, αλλά ενός μελλοντικού πρωθυπουργού (κατά πάσα πιθανότητα πριν το 2030).
«Είμαι φανατικά υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας για πάρα πολλούς λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο Vice Greece ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Όχι μόνο γιατί αντικειμενικά έχει αποδειχθεί ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από αλκοόλ, όχι μόνο επειδή υπάρχει ένα οργανωμένο έγκλημα πίσω από τη διακίνηση της, αλλά και γιατί βλέπεις παιδιά που μπαίνουν για λίγα γραμμάρια στη φυλακή», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας τόνισε πως κατά τη γνώμη του «ο μόνος νόμος είναι η αγάπη».

«Δεν είμαι σίγουρος αν θα το ψήφιζα. Είμαι φανατικά της άποψης πως ο μόνος νόμος είναι η αγάπη. Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών.

Αυτό που με προβληματίζει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι η ηλικία, τα 15 χρόνια. Θυμάμαι τι μυαλά κουβαλούσα στα 15 μου και έχω αμφιβολία αν ένα παιδί 15 ετών μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν θα πραγματοποιούσε Pride στη Λαμία, ο κ. Μπακογιάννης είπε: «Γιατί όχι; Γιατί μπορεί να γίνει στην Αθήνα και δεν μπορεί να γίνει στη Λαμία και στο Καρπενήσι; Κάτι το καινούργιο είναι λογικό να προκαλεί αντιδράσεις».

https://ellasnafs.blogspot.com/2020/05/blog-post_42.html

yiorgosthalassis

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; 
ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ; 
ΕΙΧΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ DOG, ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ; 
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΤΣΙΠΡΕΣ ΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ; 
ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;
Αμέθυστος

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/20 12:28 π.μ.

    Να είστε βέβαιοι ότι ουδείς από τους ψηφοφόρους του γνωρίζει ποιες είναι απόψεις του. Τότε γιατί τον ψηφίζουν; Γιατί είναι 'καλό παιδί' , γιατί είναι γνωστοί ενός φίλου του, γιατί θα κάνει 'έργο' , γιατί έχει το γνωστό επίθετο κλπ, κλπ. έτσι λειτουργεί το πράγμα, οπότε τι να λέμε; Αφού θέλουν 'δημοκρατία' καλύτερα θα ήταν να εφάρμοζαν το σύστημα της τυχαίας επιλογής, όπως με τους λαχνούς: μια επιτροπή να τραβάει στην τύχη έναν αριθμό και όποιος κερδίζει να κυβερνά. Υπάρχει η πιθανότητα να βγει ένας καλός. Με την λαϊκή ψηφοφορία τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/20 1:05 π.μ.

    Δυστυχώς Αμέθυστε ο Καποδίστριας ο κορυφαίος Κυβερνήτης στην νεώτερη ιστορία αυτού του τόπου υπήρξε μέγας διπλωμάτης αλλά όπως και ο Κολοκοτρώνης που μας ξανάδωσε πολιτική υπόσταση 6 αιώνες μετά το 1204 ήταν καμωμένος εθνάρχης αλλά όχι πολιτικός . Έπρεπε όπως έδειξε η ιστορία να πάρει ο καθένας περί τα 50 κεφάλια επαναστατικω δικαίω ο ένας το 1822 μετά την συντριβή του Δράμαλη και ο άλλος με το που ήρθε στην Ελλάδα το 1828 και μετά αναγκαστικά οι Άγγλοι θα συνομιλούσαν με τους εκπροσώπους των εργαζομένων έντιμων Ελλήνων .Ήταν υπέρ του δεοντος Χριστιανοί για επαναστατικές συνθήκες . Και ο κορυφαίος στρατηγός ο Κολοκοτρώνης και ο κορυφαίος Κυβερνήτης ο Καποδίστριας ενώ ήταν εθναρχες δεν ήταν επαναστάτες . Βέβαια έτσι δεν θα ήταν τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη τίποτα άλλο παρά ένα λαογραφικό ανάγνωσμα αλλά δεν πειράζει οι Θεοτοκάς και Σεφέρης θα βρισκαν άλλη αργομισθία .Αν και εφόσον αυτοί οι δύο Τιτάνες του νεώτερου Ελληνισμού ήταν και λίγο Κρόμγουελ και Ροβεσπιεροι όπως επιβάλλεται σε μια επανάσταση δεν νομίζω ότι η νεοελληνική κοινωνία θα είχε έδαφος να αναπτυχθούν τρωκτικά σαν τους λογοτέχνες λέμε τώρα της γενιάς του 30 που τόσο θαύμαζει ο φιλος μας ο Γιανναρας . Ο Παπαδιαμάντης θα ήταν το πρότυπο του Ορθοδοξου και όχι ο Κόντογλου και ο Κολοκοτρώνης το πρότυπο του στρατηγού και όχι ο Μακρυγιάννης .Με τα κάλπικα πρότυπα φτάσαμε να μας κυβερνούν τρεις οικογένειες κληρονομικω δικαιω .ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/20 9:21 π.μ.

    Μια χαρά ξέρουν τις απόψεις του φίλε των 12 και 28 διακόσιες φορές στην τηλεόραση έχουν υποστηρίξει αυτά τα πράγματα αρκετοί πολιτευτές της ΝΔ . Επιπλέον εδώ και δεκαετίες όλοι έχουν βγάλει ένα γυμνάσιο και αν δεν ξέρουν τι διαβάζουν ε τότε ας είναι η τύχη αυτού του λαού σαν του γερμανικού που ενώ ο Χίτλερ έλεγε σαφέστατα ότι αν βγει θα πάρει ρεβάνς από την Γαλλία και ζωτικό χώρο από την ΕΣΣΔ δηλαδή υποσχόταν ξανά διμέτωπο πόλεμο τον ψήφισαν με 45 τοις 100 και μετά χασαν 5 εκατομμύρια στρατιώτες όλες οι ανατολικογερμανιδες βιάστηκαν από τους σοβιετικούς στρατιώτες και οι κάτοικοι της Δρέσδης και Αμβούργου ψήθηκαν ζωντανοί στους βομβαρδισμούς .Οι ψηφοφόροι πάντα έχουν ευθύνη άλλωστε και η ορθόδοξη εκκλησία ξεκινά την εξομολόγηση στα οκτώ έτη που άρχιζει ο άνθρωπος να έχει μια κάποια υπευθυνότητα .Αθώες είναι οι κατσαρίδες και τα αρνιά .Ο άνθρωπος έχει ευθύνη .ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή