Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

West, αυτός ο ιός χωρίς εμβόλιο Ρομπέρτο ​​Πεκιόλι

                                    

Ο Ιησούς δεν χρησιμοποιεί ημίμετρα για να κρίνει το καλό και το κακό. «Όποιος κάνει  ένα από αυτά τα μικρά που πιστεύουν σε μένα να αμαρτήσει, είναι πολύ καλύτερα γι' αυτόν να του κρεμάσουν μια μυλόπετρα στο λαιμό και να τον ρίξουν στη θάλασσα. Αν το χέρι σου σε κάνει να σκοντάψεις, κόψε το: καλύτερα να μπεις στη ζωή με το ένα χέρι, παρά με δύο χέρια να πας στη Γέεννα, στην άσβεστη φωτιά».

Η Δύση έχει γίνει καθημερινό σκάνδαλο -τόσο μεγάλο που δεν γίνεται πλέον αισθητό- ένας ιός χωρίς εμβόλιο. Είναι απαραίτητο να κόψουμε χωρίς τύψεις όλους τους δεσμούς με έναν πεπερασμένο πολιτισμό, βέβαιοι ότι αύριο κάποιος θα συνδυάσει τις διάσπαρτες πέτρες του κατεστραμμένου καθεδρικού ναού. Ο Julius Evola μίλησε για «ιππασία της τίγρης», δηλαδή όχι για να του επιτεθείς από μπροστά, αλλά να τοποθετηθείς στην πλάτη του θηρίου σε μια προσπάθεια να μην σε κυριεύσει η φόρτισή του. Δηλαδή, να κάνουμε τα πάντα για να επισπεύσουμε το τέλος ενός ετοιμοθάνατου και άρα επικίνδυνου κόσμου όπως το πληγωμένο θηρίο. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά είναι ίσως το μόνο ενδεχόμενο που απομένει.

Η μόλυνση είναι πολύ προχωρημένη, οι απαιτούμενες μάσκες δεν επαρκούν για να ανακτήσουν την κανονικότητα και τη χαμένη λογική. Η εφημερίδα Daily Telegraph έδωσε τίτλο στη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ ως εξής: οι άνδρες έχουν πέη, οι γυναίκες έχουν κόλπους. Όταν πρόκειται για αυτό, σημαίνει ότι όλα χάνονται για τις ζωντανές γενιές. Στο εξεγερμένο σάββατο του ρωμαϊκού gay pride , ένας παράξενος τύπος κρατούσε μια ταμπέλα που έγραφε: μερικά κορίτσια έχουν πούτσες, ξεπεράστε το. Περαιτέρω, ανάμεσα σε χυδαίες επιδείξεις, βλασφημίες και επιδείξεις διαφόρων ειδών (παρουσία παιδιών και ανηλίκων) ένα πανό που έγραφε «Ο Ιησούς είχε όργια ομοφυλόφιλων».

Η λίστα συνεχίζεται. θα ήταν μόνο η πιστοποίηση μιας τρέλας που τελικά θά ήταν μειοψηφία, αν ο Elly Schlein, ο δήμαρχος της Ρώμης και άλλοι πολιτικοί ηγέτες δεν ήταν μεταξύ των πιο άγριων συμμετεχόντων. Και αν στη G7 - παρά τις χειρότερες αναφορές που ματαιώθηκαν από την Ιταλία - η τελική δήλωση δεν εξέφραζε «την έντονη ανησυχία για τη μείωση των δικαιωμάτων των γυναικών, των κοριτσιών και των LGBTQIA+ ατόμων σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης. Καταδικάζουμε σθεναρά όλες τις παραβιάσεις και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών τους». Καμία αναφορά στα δικαιώματα όλων των άλλων, σιωπή για τα κονιοποιημένα κοινωνικά δικαιώματα ή για τις διώξεις των χριστιανών. Στην πραγματικότητα, η προσήλωση στην αντιανδρική λογική (τα προστατευόμενα δικαιώματα δεν αφορούν άντρες και αγόρια...) και η συνήθης αίσθηση ανωτερότητας ενός μειονοτικού πλέον πολιτισμού, ανίκανου να αναπαραχθεί.

Η Δύση πεθαίνει από ευθανασία (ευτυχισμένος θάνατος) χωρίς να αισθάνεται ντροπή και χωρίς αίσθηση τής γελοιοποίησης. Στον Καναδά, η όπερα Turandot του Puccini «εκκαθαρίστηκε» από τα ονόματα των κινεζικών χαρακτήρων για να μην προσβάλει τους Ανατολίτες. Το Ping, το Pong, το Pang έγιναν Μπομπ, Τζο και Μπιλ. Ο συγγραφέας, αν ήταν Κινέζος, θα αγανακτούσε βλέποντας να τους δίνονται αγγλοσαξονικά ονόματα. Ο σουπρεματισμός των νεκρών που περπατούν. Επίσης στον Καναδά, την πρωτοπορία της εύθυμης πολιτικής κηδείας, ένα πανεπιστήμιο δημοσίευσε μια προσφορά εργασίας ως καθηγητής, που απαγορεύει στους μη ομοφυλόφιλους λευκούς άνδρες να υποβάλουν αίτηση. Τα άτομα που δεν πληρούν τα τρελά κριτήρια ΔΕΗ (διαφορετικότητα, ισότητα και συμπερίληψη) αποκλείονται ρητά. Η θέση που προσφέρεται είναι ερευνήτρια καρκίνου. Οι καρκινοπαθείς θα χαρούν να δουν τις δεξιότητες λευκών, στρέιτ, ανδρών γιατρών να παραμερίζονται. Η επικράτηση του ηλίθιου. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να επιδείξουν επιστημονική πείρα, αλλά νά «υποστηρίξουν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ένταξη». Η επιλογή θα «περιορίζεται στα μέλη των ακόλουθων ομάδων: άτομα με αναπηρίες, αυτόχθονοι πληθυσμοί, φυλετικά άτομα, γυναίκες και άτομα από μειονοτικές ομάδες ταυτότητας φύλου». Φυλετικές και σεξουαλικές διακρίσεις. Το πανεπιστήμιο διαμαρτύρεται ότι όσοι «ταυτίζονται» με μια μειοψηφία υποεκπροσωπούνται μεταξύ του προσωπικού. Η λύση είναι να τα προτιμάτε από οποιοδήποτε άλλο.

Επιβάλλεται μια «έρευνα μετοχικού κεφαλαίου» για να διασφαλιστεί ότι οι στρέιτ λευκοί άνδρες δεν θα κάνουν αίτηση. «Οι αιτούντες πρέπει να προσδιορίσουν ότι ανήκουν σε μία ή περισσότερες καθορισμένες ομάδες που πρέπει να ληφθούν υπόψη», καθώς – αυτολεξεί – «η ισότητα και η διαφορετικότητα είναι απαραίτητες για την ακαδημαϊκή αριστεία». Οι θεραπείες για τον καρκίνο είναι έγκυρες μόνο εάν ανακαλυφθούν από μη λευκούς, μη άντρες, μη ετεροφυλόφιλους. Στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ διδάσκονται να «προβληματίζει» το να είναι κανείς λευκός και ετεροφυλόφιλος, δηλαδή να μισεί τον εαυτό του.

Το μόνο που μένει είναι να συνεργαστούν στις τρέλες τους και να επισπεύσουν το άδοξο τέλος της Δύσης, τη Χώρα του ηλιοβασιλέματος. Το πεπρωμένο στο όνομα. Ας πούμε λοιπόν ένα πεπεισμένο ναι στην άμβλωση ως καθολικό δικαίωμα, με την απαγόρευση της αντίρρησης συνείδησης. Ενθουσιώδη υποστήριξη για την ευθανασία όχι μόνο για ασθενείς σε τελικό στάδιο, αλλά για τους αδύναμους, τους φτωχούς, τους καταθλιπτικούς και οποιονδήποτε το ζητήσει.

Ας επιστρατευτούν οι δήμιοι με τόν λευκό μανδύα με τα ιερά κριτήρια της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης, τουλάχιστον εμείς θα αποκλεισθούμε από το επάγγελμα των δολοφόνων. Επικροτούμε τις μαζικές εκστρατείες στείρωσης, για να μην γεννηθούν τα παιδιά αυτής της τρέλας. Ας καταστήσουμε τον μη ετερο σεξουαλικό προσανατολισμό προτιμησιακό κριτήριο για τους δημόσιους διαγωνισμούς, αυστηρά ορισμένου χρόνου, σε φόρο τιμής στον υγρό κόσμο. Η επισφαλής ζωή είναι το κριτήριο της νίκης. Εξασφαλίζει ότι λίγοι θα μπορέσουν να παντρευτούν, να κάνουν μια «κανονική» ζωή και παιδιά, ειδικά με την απεχθή παραδοσιακή μέθοδο. Δεν αστειευόμαστε: εάν η μόλυνση δεν μπορεί να σταματήσει, είναι προτιμότερο να χορηγούνται τεράστιες δόσεις του ιού. Η οικονομική ζωή θα πρέπει να προβλέπει την ιδιωτικοποίηση των πάντων και την αγοραπωλησία σωμάτων, εξαρτημάτων τους και του ίδιου του ανθρώπου. Γιατί να μην γίνουμε νόμιμα σκλάβοι, αν υπάρχει συναίνεση, το μόνο κριτήριο του δυτικού ψυχιατρείου; Κανένα νομικό προνόμιο για όσους είναι παντρεμένοι (homo, hetero, trans, είναι το ίδιο) ωστόσο -πάντα με βάση τη συμφωνία των μερών- μπορούν να παντρευτούν τρία, τέσσερα ή απροσδιόριστος αριθμός ατόμων. Η αλλαγή φύλου -όπως προτείνει το Γαλλικό Νέο Λαϊκό Μέτωπο- θα γίνει μετά από απλό διοικητικό αίτημα του ενδιαφερόμενου*. Θα μπορείτε να επιλέξετε τους συγγενείς σας (ή να τους απορρίψετε) όπως ήδη ισχύει στη Γερμανία. Όλα θα είναι ανακλητά κατά βούληση. Ο νέος κόσμος θα καταστήσει άχρηστη την κοινωνική ασφάλιση, αφού σε μια ατομικιστική κοινωνία κανείς, και κυρίως το κράτος, δεν χρειάζεται να φροντίζει τους άλλους. Για όσους θέλουν, το ιδιωτικό χέρι είναι έτοιμο. Τα παιδιά -αν γεννηθούν- μπορούν να πουληθούν και να αγοραστούν. Δεν συμβαίνει ήδη αυτό, με τις νοικιασμένες μήτρες, τους δοκιμαστικούς σωλήνες και τις τεχνητές γονιμοποιήσεις; Όποιος θέλει να πεθάνει θα κάνει αίτηση -αυστηρά διαδικτυακά για αποφυγή σπατάλης χαρτιού και κοπής δέντρων- θα πληρώσει εισιτήριο και η επέμβαση θα γίνει με κάθε εγγύηση υγιεινής.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να πάψουν να εκφράζονται σε διαφορετικές γλώσσες: είμαστε ίσοι και χωρίς αποκλεισμούς, κατά κόρον. Στη Δύση, το σφαιρικό γρύλισμα θα είναι επίσημο , μια γλώσσα στην οποία γίνονται ήδη μαθήματα σε διάφορες ιταλικές πανεπιστημιακές σχολές. Για πρόσβαση σε σχολεία, νοσοκομεία, χώρους εργασίας, γραφεία, χώρους διασκέδασης, γήπεδα, μέσα μεταφοράς, θα χρειαστεί να επιδείξουμε ένα ψηφιακό έγγραφο ταυτότητας (το λένε greenpass ), στη μνήμη του οποίου θα υπάρχει ολόκληρη η ιστορία της ζωής μας. Εάν δεν ήμασταν χωρίς αποκλεισμούς, δίκαιοι, «διαφορετικοί», αρκετά ανεκτικοί, θα αποκλειστούμε.

Τα ετεροφυλόφιλα λευκά αρσενικά (οι γυναίκες που θα ακολουθήσουν) θα λάβουν αρνητική βαθμολογία, η οποία θα εξουδετερωθεί μετά την υποχρεωτική επανεκπαίδευση. Σε όλους θα δοθεί ένα λεξιλόγιο απαγορευμένων και υποχρεωτικών λέξεων, που θα ενημερώνεται περιοδικά όπως οι παλιές εγκυκλοπαίδειες. Οποιαδήποτε ρητή διαφωνία θα τιμωρείται ποινικά ως ρητορική μίσους. Δεν είναι τόσο διαφορετικό από το παρόν: είναι απλώς θέμα βιασύνης, επιτάχυνσης της επιτυχίας του νέου υπαρξιακού μοντέλου, δηλαδή επιτάχυνσης της εξαφάνισης: βιολογικής, πολιτιστικής, υπαρξιακής, πνευματικής.

Δεδομένου ότι η υποκειμενική συναίνεση είναι ο μόνος νόμος, θα μπορείτε να έχετε στενές σχέσεις με εφήβους και παιδιά. με βάση την ίδια αρχή, οι εθισμοί - ναρκωτικά, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, όλα συνδέονται με ακμάζουσες οικονομίες - δεν μπορούν να καταπολεμηθούν, πόσο μάλλον να απαγορευθούν. Η εκστρατεία κατά των ναρκωτικών που προωθεί η κυβέρνηση (σύντομα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μηνύματα) είναι πολύ δειλή: σε καλεί να το «σκεφτείς για ένα λεπτό». Μετά από αυτό οι σκόνες, τα δισκία, τα μπουκάλια και οι σύριγγες θα συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Ιός μιας μολυσμένης κοινωνίας. Η πνευματική διάσταση - πέρα ​​από τις ψευδαισθήσεις της νέας εποχής - χλευάζεται, παρακάμπτεται από την έκκληση στα «συναισθήματα» και την «ενέργεια», όροι άδειοι από νόημα, επομένως πολύ δημοφιλείς μεταξύ των μισών ανθρώπων.

Πάνω από όλα κυριαρχούν λέξεις όπως ο ανταγωνισμός και διαγωνισμός. Δηλαδή, ο μοναχικός ατομικισμός, ο ανελέητος αγώνας για επιτυχία, το συμφέρον είναι παγκόσμιος νόμος. Συχνά κατηγορούμαστε για απαισιοδοξία, αλλά δεν μπορούμε να δούμε «ένα κομμάτι καπνού» να υψώνεται στον ορίζοντα - όπως ο Cio Cio San - Butterfly - αναγγέλλοντας την αντιστροφή του ανάποδου κόσμου. Απαισιοδοξία που ευχαρίστως θα κάναμε χωρίς. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ -που γνώριζε πολλά για τις αυτοκρατορίες- υπενθύμισε το τεράστιο μέγεθος της «δύναμης κυριαρχίας στη γλώσσα ενός λαού». Το μπάσταρδεμα της ιταλικής καθορίζει τη γλωσσική αποικιοκρατία, μια αναπαράσταση της υποταγής στο αγγλοσαξονικό μοντέλο.

Ο Βιλφρέντο Παρέτο έγραψε ότι «η παρακμή έχει ως σύμπτωμα την αποδυνάμωση των αρρενωπών συναισθημάτων και την ακραία ευχαρίστηση να αποδυναμώνει κανείς τον εαυτό του, να υποβιβάζει τον εαυτό του, να χλευάζει όλα όσα πίστευαν προηγουμένως ότι ήταν σεβαστό. «Αγαπάμε την τεχνολογία, στην οποία παραδίδουμε τη ζωή μας, αλλά είναι «η πιο αποφασιστική αντιχριστιανική δύναμη που έχει μπει ποτέ στη σκηνή. Εκεί που αναδύονται τα σύμβολα της τεχνολογίας, ο χώρος αδειάζει από όλες τις δυνάμεις της φύσης, από όλους τους πνευματικούς κόσμους που παραμένουν σε αυτήν». (Ερνστ Γιούνγκερ). Και πάλι: «καθώς η πολιτική και οικονομική ελευθερία μειώνεται, η σεξουαλική ελευθερία τείνει να αυξάνεται ως αποζημίωση. Και ο δικτάτορας θα είναι σοφός να ενθαρρύνει αυτές τις ελευθερίες. Προσθέτοντας το δικαίωμα να ονειρεύονται υπό την επήρεια ναρκωτικών, κινηματογράφου, ραδιοφώνου, θα βοηθήσει στη συμφιλίωση των μαζών με τη σκλαβιά που είναι το πεπρωμένο τους. « (Aldous Huxley) Αν είμαστε απαισιόδοξοι, η εταιρεία είναι εξαιρετική.

Ακόμη και οι χριστιανικές εκκλησίες δεν υπερασπίζονται τις φυσικές αρχές. η κρίση είναι της πίστης. Είναι και ο Ντοστογιέφσκι απαισιόδοξος, κάνοντας τον Ιβάν Καραμάζοφ να λέει «αν δεν υπάρχει Θεός, όλα επιτρέπονται»; Απελευθερωμένος από τα πάντα, γυμνός πριν το τίποτα, ο Δυτικός έχει γίνει ο ίδιος ιός. Τα εμβόλια υπάρχουν: είναι ταυτότητα, οικογένεια, κοινότητα, ανθρώπινη αλληλεγγύη, αφοσίωση σε έναν σκοπό, πίστη στο υπερβατικό, δωρεά. Όλα αυτά μας έχουν κάνει να αποστρεφόμαστε από τον ιό της επανάστασης της ψυχής, την παλινδρόμηση σε μοναχικά άτομα, την αγανακτισμένη, απαιτητική, παιδαγωγική λογιστική κάθε χειρονομίας που παρεμβάλλεται στις στήλες του δίνοντας και της λήψης. Η αισιοδοξία είναι το παράδοξο της προσπάθειας για περαιτέρω αστική, ηθική και υπαρξιακή υποβάθμιση.

Το έτος μηδέν θα φτάσει σύντομα: ακόμα και οι χειρότερες πληγές τελειώνουν. Όποιος μείνει, αρχίζει να ζει ξανά. Θα είναι άντρες και γυναίκες διαφορετικοί από εμάς. Θα μιλούν άλλες γλώσσες και θα έχουν άλλα πρόσωπα. Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε τις αρχές τους, αλλά δεν θα είναι αυτές του σύγχρονου δυτικού homunculus. Το οποίο γρήγορα θα εξαφανιστεί: μια κοινωνία καταδικασμένη σε θάνατο δεν μπορεί παρά να πετύχει τον στόχο της. Καβαλάμε τόν τίγρη: είναι άγριος, επικίνδυνος, πληγωμένος. Αλλά είναι φτιαγμένος από χαρτί και θα πεθάνει. Όπως κάθε ιός, είναι «μη ζωή».

 https://www-maurizioblondet-it.translate.goog/occidente-questo-virus-senza-vaccino/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/6/24 6:14 μ.μ.

    Kalispera. Tora pou i Thessaloniki tha einai ypo katoxi gia 9 meres apo tous Sodomites me tin eylogia ton 3 episkopon tis Polis anarotiemai giati an erthoun se kontra o Erdogan me to Fanari oi Xristianoi na paroun to meros tou Fanariou. O Erdogan einai pio konta se emas. AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή