Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η πρώτη μέρα του Youtuber Φειδία στην Ευρωβουλή – «Οι γνώσεις δεν παίζουν ρόλο»

Όπως δηλώνει θέλει να καταλάβει πώς λειτουργεί πρώτα το ευρωκοινοβούλιο και στη συνέχεια να καταστρώσει το πλάνο του

                              
Η πρώτη μέρα του Youtuber Φειδία στην Ευρωβουλή – «Οι γνώσεις δεν παίζουν ρόλο»

Για πρώτη φορά στο ευρωκοινοβούλιο εμφανίστηκε ο Κύπριος youtuber – ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου και θέλησε να ψυχαγωγήσει τους ακολούθους του.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από τον εξωτερικό χώρο και συνέχισε στον εσωτερικό με τον Φειδία να εξηγεί ότι θέλει να γίνει χρήσιμος ευρωβουλευτής. Όπως δηλώνει θέλει να καταλάβει πώς λειτουργεί πρώτα το ευρωκοινοβούλιο και στη συνέχεια να καταστρώσει το πλάνο του.
 

Το 2024, οι γνώσεις δεν παίζουν τόσο ρόλο. Αν έχουμε το κινητό μαζί μας, έχουμε κι όλες τις γνώσεις που χρειαζόμαστε. Ο κόσμος το έχει καταλάβει.

Δεν παίζει ρόλο πλέον το παρελθόν κάποιου. Είναι σημαντικότερο να είσαι νέος, πετυχημένος επιχειρηματίας, για να κάνεις ένα έργο στην κοινωνία.

Ίσως παίζει ρόλο στις εκλογές να είσαι αληθινός και να λες την αλήθεια στον κόσμο», είχε δηλώσει ο απολιτίκ Φειδίας Παναγιώτου στο Mega, λίγο μετά την απροσδόκητη εκλογή του στην Κύπρο, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

 https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/i-proti-mera-tou-youtuber-feidia-stin-eyrovouli-oi-gnoseis-den-paizoun-rolo/

ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

6 σχόλια:

  1. χαλαρωσε20/6/24 11:53 π.μ.

    https://paterikos.blogspot.com/2024/06/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/24 12:44 μ.μ.

    Φαντάσου το party που κάνουν τα λόμπι με τέτοια φυντάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Όπως δηλώνει θέλει να καταλάβει πώς λειτουργεί πρώτα το ευρωκοινοβούλιο και στη συνέχεια να καταστρώσει το πλάνο του"

    Περιμένουμε με αγωνία το πλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασα να προσθέσω: ωραία μασωνική χειρονομία στη φωτό.
    Μπράβο Φειδία, καταξιώθηκες στη ζωή. Ταλαίπωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή παρατήρηση φίλε. Τά χριστιανόπουλα παθαίνουν μπλάκ άουτ όταν στόν ορίζοντα εμφανίζεται ένα ράσο. Ενώ γνωρίζουμε από παληά ότι η εκκλησία ελέγχεται από τούς μασόνους στόν ίδιο βαθμό πού ελέγχονται καί οι κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/6/24 6:20 μ.μ.

    Katalavainoume giati stin Kypro oi Tourkoi den exoun fovo apo kamia kypriaki Hamas. Oi meres tis EOKA exoun teleiosei. AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή