Όσες αφίσες κι αν κατεβάσουμε
Μετά την περιγραφή του ξεκάθαρου εγκλήματος βήμα βήμα, ο συγκεκριμένος μάρτυρας κλείνει με μια συγκλονιστική φράση στο 2:47 του παρακάτω βίντεο.
Η κοινωνία που αναγνωρίζει το πρόσωπο του ζώου και επιλέγει να μην τρώει κρέας του, προασπίζοντας τα δικαιώματα του (ανυπεράσπιστου, όπως το αναγνωρίζει) ζώου, δεν μπορεί να διακρίνει «δύο γαϊδουριών άχυρα» και να αναγνωρίσει το πρόσωπο του ανθρώπου και εν προκειμένω του ανυπεράσπιστου. Το δικαίωμα στο σώμα είναι ο,τι πιο υποκριτικό έχω ακούσει από τα σύγχρονα ψευτοκινήματα ιδεών, τα δήθεν προασπιζόμενα τα δικαιώματα ημών των γυναικών.
Αν τα κινήματα υπέρ των γυναικών θέλουν όντως να προασπίσουν τις γυναίκες, τότε καλό είναι να λάβουν και τη γνώμη ημών των επίσης γυναικών που αρνούμαστε να ενταχθούμε σε αυτόν τον υποτιμητικό τρόπο άλογης λογικής και εξοργιστικό τρόπο συγκάλυψης ενός ξεκάθαρου εγκλήματος (με κάθε νομική υπόσταση) απέναντι σε ανθρώπινο ον και με άλλοθι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, το δικαίωμα στο σώμα.
Προσπάθεια φίμωσης τής ελεύθερης έκφρασης για τις εκτρώσεις με τη βοήθεια ιδεοληπτικών HOAXES από τους... πολεμίους των HOAXES
Είναι το κομμάτι - τουλάχιστον όπως διαπιστώνω από το στατιστικό δείγμα των επιφαινομένων που έχουν επιλέξει να προβάλλουν στο προφίλ τους- που συνθηματολογεί και αδυνατεί να διατυπώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση, καταφεύγοντας στον επιδερμικό περιγραφικό λόγο - το πρώτο επίπεδο της σκέψης- και επιχειρώντας τον χλευασμό και την ειρωνεία, μέσα από τα «λάχανα και χάχανα» του διαδικτύου.
Μου ήρθε στη μνήμη, με όλα αυτά τα παράλογα, η συζήτηση που είχα κάποτε με έναν άνθρωπο που είχε επιλέξει να μην τρώει κρέας και οτιδήποτε που, όπως ανέφερε, διαθέτει ματιά, μύτη και στόμα. Μου εξηγούσε ότι η ύπαρξη ακριβώς του προσώπου τον έκανε να σταματήσει την κρεατοφαγία και ασφαλώς επιχειρηματολόγησε για το πόσο τεράστιο έγκλημα είναι να κατακρεουργούνται τόσα ζώα για το τραπέζι μας. Με αφορμή τα τρέχοντα, δεν μπορούσα να μην κάνω τον συνειρμό.
Τόσα κινήματα κατά της κρεατοφαγίας, τόσα κινήματα υπέρ του ανυπεράσπιστου ζώου, ποτέ δεν βρήκαν τόση αντίσταση και κυρίως ΧΛΕΥΑΣΜΟ όσο το κίνημα υπέρ της ζωής του ανθρώπου.
Δύο γαϊδουριών άχυρα...
Νεκταρία Καραντζή, Νομικός, Πρωτοψάλτρια
16 Ιανουαρίου 2020
Βίντεο: Ο γυναικολόγος Dr. Anthony Levatino (Δρ. Λεβατίνο) εξηγεί γιατί σταμάτησε να κάνει εκτρώσεις μια διαδικασία έκτρωσης που ενεργείται κατά το τελευταίο τρίμηνο.
Με αφορμή την αφίσα στο μετρό
Μεγάλη ταραχή για την αφίσα που διατυπώνει την άποψη πως ένα έμβρυο μωρό είναι ήδη ένα σεβαστό πλάσμα!... Λες και πρόκειται για μια άποψη τερατώδη και αδιανόητη!
Εντάξει, οι γυναίκες έχουν δικαιώματα για το σώμα τους, για τις αντοχές τους, όμως δεν είναι και η έκτρωση μια πράξη ανώδυνη και αδιάφορη σωματικά και συνειδησιακά.
Μη φτάσουμε και να την χειροκροτούμε κιόλας για να μην στεναχωρηθεί η κοπέλα που το αποφάσισε.
Έχω κάνει έκτρωση και το ξέρω πάνω μου και μέσα μου το θέμα. Η ζωή μας και οι δρόμοι του κορμιού και της ψυχής μας δεν είναι μια εκδρομή σαββατοκύριακου. Έχουν πόνο, σοβαρότητα, ευαισθησία και ευθύνη κάποιες επιλογές. Ας το αποδεχτούμε για να ωριμάζουμε προσωπικά και κοινωνικά.
Μην τρελαινόμαστε για ό,τι ηχεί εύκολο και προοδευτικό!
Τα βαθιά αισθήματα είναι αιωνίως ίδια.
14 Ιανουαρίου 2020 στις 10:45 π.μ.
Μάρω Βαμβουνάκη, Συγγραφέας
της ζωής της το να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του εμβρύου.
14 Ιανουαρίου 2020 στις 10:45 π.μ.
Μάρω Βαμβουνάκη, Συγγραφέας
Αν δεν θες να γεννηθώ, φρόντισε να μην συλληφθώΗ Τζιάννα Γιένσεν που επέζησε από έκτρωση έκανε σκοπό
της ζωής της το να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του εμβρύου.
http://www.sophia-ntrekou.gr/2020/01/ektrwseis.html
See the book by Pierre Simon, a member of Simone Veil's cabinet, De la vie avant toute chose (1979) which shows the strategy followed since the 1950s to admit contraception and abortion, to change society from the inside and completely control life. P. Simon, a doctor and a two-time Grand Master of the Grand Lodge of France (freemasons), helped found the Movement for Family Planning in the 1950s. In the 1980s, he participated in the creation of the Association for the Right to Die with Dignity (ADMD) and Euro Mater association promoting surrogacy. He wanted to redefine life (or, in his words, the “concept of life”), not as a gift from God or nature, but as a “material” to “manage”. His archives are at the University Library of Angers http://bu.univ-angers.fr/sites/default/files/repertoiresimon.pdf
ΑπάντησηΔιαγραφή