Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Πατσαμάμα; Οχι ευχαριστώ.

από τη Silvana De Mari


                                 

Η νέα Εκκλησία 3.0 έχει παραδοθεί στον παγανισμό.
Είναι η νέα τάση. Έχοντας αποφασίσει να στραφεί στον παγανισμό, η νέα Εκκλησία 3.0 θα μπορούσε να στραφεί στήν Ηρα, η οποία ήταν ήδη στη θέση της, αλλά προφανώς στους αγίους πατέρες δεν αρέσουν οι γυναίκες με γυναικεία μορφή, προτιμούν πιο πιο ανδρόγυνες μορφές και έχουν στραφεί στήν οστεώδη Πατσαμάμα. Η Πατσαμάμα έχει γίνει απαραίτητη (must).

Γιατί η «Pachamama» ακούγεται στα ΜΜΕ όλο το φθινόπωρο;
Ο όρος Pachamama το 2019 είναι στην πραγματικότητα σαν τη λέξη "spread" το 2011: όλες οι εφημερίδες, αυτές που πρέπει να διαβάσετε αν δεν θέλετε να σας αποκαλούν βλάχο, μιλούν για αυτό σαν να ξέρουν όλοι τι είναι, αλλά στην πραγματικότητα οι ιδέες είναι συγκεχυμένες.
"Pachamama" είναι το όνομα μιας θεότητας που δεν είναι της Αμαζονίας που σημαίνει «Μητέρα Γη» και φαίνεται να είναι σύμβολο γονιμότητας, καθώς παριστάνεται ως γυμνή και έγκυος γυναίκα. Στην πραγματικότητα δεν αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα, αλλά τη γονιμότητα που θλίβεται από την πείνα, τόσο μαραμένη που για να ολοκληρώσει την εγκυμοσύνη της και να φτύσει λίγη σοδειά χρειάζεται ανθρώπινες θυσίες, όπως ακριβώς το 
spread, και όπως το spread είναι ειλικρινά άσχημη, αποστεωμένη και ξυλώδης, με πλαδαρά και άδεια στήθη, ανίκανη να δώσει οτιδήποτε.
Ο παράξενος πόλεμος της ολοένα και πιο απίστευτης νέας Εκκλησίας 3.0 για να ευτελίσει τη Μαρία, ώστε να αποιεροποιήσει όλο και περισσότερο τον Χριστό, έχει οδηγήσει σε ένα είδος πλήξης για όλες τις Μαντόνες, από τη γέννηση του Τζιότο έως τη Μαντόνα του Βλαντιμίρ, και έχουμε στραφεί στους Ίνκας, έναν λαό που φημίζεται για την πραότητα και την καλοσύνη της καρδιάς τους, που είχε αυτό το κακό των ανθρωποθυσιών, αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε;

Η Pachamama εισήχθη κατά τη διάρκεια της λεγόμενης Συνόδου του Αμαζονίου, αλλά η Pachamama δεν έχει καμία σχέση με τον Αμαζόνιο, είναι μια θεότητα των Ίνκας, που ήταν κάποιοι τύποι που ζούσαν στις Άνδεις, ενώ ο Αμαζόνιος είναι στη Βραζιλία, και είναι δύο διαφορετικά μέρη.
Υπάρχουν λοιπόν τρεις εναλλακτικές λύσεις: 1) οι ολοένα και πιο πυροτεχνικές και απίστευτες ιεραρχίες της νέας Εκκλησίας 3.0 δεν μπορούν να διαβάσουν έναν άτλαντα, 2) δεν έχουν πραγματικά άτλαντα, επειδή τον πούλησαν, πιθανώς μαζί με τα Ευαγγέλια, από τα οποία επίσης φαίνεται να στερούνται, 3) και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό: επιλέχθηκε η Αμαζονία επειδή είναι η τελευταία περιοχή ακόμα που βρίσκεται στη Λίθινη Εποχή που ασκεί βρεφοκτονία και επιλέχθηκε μια θεότητα των Ίνκας που λατρεύεται με βρεφοκτονία. Μια δυσκοίλια και μίζερη μάνα γη, όπως αυτή που μας λένε η Γκρέτα ή γενικά οι Μαλθουσιανοί, που χρειάζεται παιδικές θυσίες,  για παράδειγμα με το να μην τα φέρνει στον κόσμο για να μην καταρρεύσει.
Η λέξη Providence (
Πρόνοια) εκδιώχθηκε από την Pachamama.

Οι αναπαραστάσεις της Madonna (Παναγίας) είναι η καθεμία διαφορετική και όλες κινούμενες, οι Pahammana είναι όλες αμυδρά πανομοιότυπες, γιατί είναι η αναπαράσταση μιας μοχθηρής θεότητας που πρέπει πάντα να παριστάνεται πανομοιότυπη με τον εαυτό της, γιατί η αλλαγή του στόχου μπορεί να φέρει καταστροφή.
Η Pachamana είναι τόσο κακή όσο η πείνα.
Αυτή η τελευταία επιβεβαίωση δεν είναι μια αισθητική κρίση, αλλά ανθρωπολογική πληροφορία. Η Pachamama αντιπροσωπεύει τη Μητέρα Γη σε λιμό. Τα στήθη μιας εγκύου είναι γεμάτα, τα στήθη της Pachamama είναι άδεια και πεσμένα, όπως συμβαίνει με τις γυναίκες όταν πεινούν: χρειάζεται επειγόντως αίμα, χρειάζεται επειγόντως θυσία αλλιώς δεν θα ολοκληρώσει την εγκυμοσύνη και η γη θα είναι άδεια καρπών.
Ήταν το σύμβολο της μάνας γης χωρίς σωτηρία και χωρίς πρόνοια, θολή, μίζερη, πεινασμένη, στην οποία πρέπει να γίνουν θυσίες για να ξαναδώσει κάτι. Οι θυσίες ήταν άνθρωποι, συχνά παιδιά, μερικές φορές έμβρυα, και κάποιοι φαντάζονται πώς αποκτήθηκαν. Οι ανθρωποθυσίες ονομάζονταν Capacocha. Πληκτρολογήστε τις λέξεις Pachamama και Capacocha στο google και θα έχετε όλες τις πληροφορίες για τις ανθρωποθυσίες παιδιών σε αυτήν την απαίσια, αποτρόπαια θεότητα.

Τώρα η κατάσταση χάρη στον Χριστιανισμό έχει μαλακώσει, η Pachamama είναι πλέον ένα είδος δεισιδαιμονίας και ως θυσίες περιορίζεται μόνο σε έμβρυα λάμα, αλλά οι θυσίες αίματος συνεχίζουν να τα αγγίζουν.

Στο Ευαγγέλιο είναι γραμμένο "Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου". Οτιδήποτε δεν είναι Χριστιανισμός είναι ενάντια στον Χριστό.
Οι λέξεις ανεκτικότητα και διάκριση δεν περιέχονται στο Ευαγγέλιο και δεν αποτελούν μέρος του Χριστιανισμού.
Δέν υπάρχει ανοχή στό κακό, δεν υπάρχει ανοχή κάποιοι να μην έχουν Χριστό: ο χριστιανός φέρνει τον Χριστό, ευαγγελίζεται. Αν δεν ευαγγελιστεί, δεν είναι πλέον χριστιανός. Εγώ είμαι η αλήθεια και η οδός και έξω από εμένα και δεν υπάρχει ούτε αλήθεια ούτε οδός είναι μια φράση που δεν αφήνει περιθώρια για διαθρησκευτικό διάλογο -  κάτι που δεν υπάρχει στον Χριστιανισμό.
Ο μόνος διάλογος είναι ο ευαγγελισμός.

Η εκκλησία της Santa Maria στην Traspontina στη Ρώμη, πολύ κοντά στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, βεβηλώθηκε τοποθετώντας την Pachamama στους βωμούς. Στις 21 Οκτωβρίου κάποιος αφαίρεσε τα θεαματικά αντικείμενα που κατασκευάζονταν επίσης στο χέρι, τα οποία είναι μαζικής παραγωγής και μπορούν να αγοραστούν σέ οποιοδήποτε πάγκο στο Περού για μερικές δεκάρες. Σύμφωνα με τον Χριστιανισμό ονομάζονται είδωλα και δεν πρέπει να βρίσκονται σε βωμούς και αυτός ο κάποιος τα τοποθέτησε στα νερά του Τίβερη. 
Μου φαίνεται ωραία ιδέα από όλες τις απόψεις, ήταν ωραία ιδέα γιατί τα τεχνουργήματα αφαιρέθηκαν από την Εκκλησία, και οι (αληθινοί) Χριστιανοί μπορούν να είναι ευτυχισμένοι και μπήκαν στο νερό για να συναντήσει η μητέρα Γη τα ύδατα όπως επίσης και να είναι ευτυχισμένη και η νέα ανόητη πανθεϊστική θρησκεία των οικολόγων. 
Αντ' αυτού όλοι είναι δυσαρεστημένοι. Αμέσως έφτασαν καταδίκες και αρνητικά σχόλια από εφημερίδες και κύκλους του Βατικανού. Οι ανώνυμοι συγγραφείς είχαν χαρακτηριστεί από τον Τύπο ως «υπερσυντηρητικοί ακτιβιστές», το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν «ναζι-φασίστες» και «σίριαλ haters».

Η νέα Εκκλησία 3.0 ζήτησε συγχώρεση από όσους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από την κλοπή των Pachamanas (Ποιοι; Οι Περουβιανοί; Οι Βραζιλιάνοι; Οι κατασκευαστές της Pachamama;) ενώ πλήθη Καθολικών απήγγειλαν Ροζάρια επανορθώσεως για να ζητήσουν συγχώρεση από τον Θεό για την παρουσία τών ειλικρινά άσχημων ειδώλων στους βωμούς.

Όταν τον Νοέμβριο ο συντάκτης της χειρονομίας αφαίρεσης αποκαλύφθηκε στο κοινό, το έκανε με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε το πρωί της 4ης Νοεμβρίου από το κανάλι YouTube "Corrispondenza Romana", της δήλωσής του προηγείται μια σύντομη εισαγωγή του Roberto De Mattei, Πρόεδρο του Ιδρύματος Lepanto, ιστορικού, έναν από τους πιο δραστήριους διανοούμενους και μελετητές θρησκευτικών θεμάτων που επικρίνουν τη Σύνοδο του Αμαζονίου.

Ο δράστης της χειρονομίας ονομάζεται Alexander Tschugguel, είναι Αυστριακός, από τη Βιέννη και είναι 26 ετών.
Ο εικοσιεξάχρονος Αυστριακός, σε κάποια άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε διαδικτυακές εφημερίδες, σχολιάζοντας την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, έχει ήδη οριστεί ως «κλέφτης της Πατσαμάμα», «μυστηριώδης απαγωγέας» και «υπερκαθολικός».

Γνωρίζει η νέα Εκκλησία 3.0 την πρώτη εντολή;

Αυτό ακριβώς επισημαίνει ο Αλέξανδρος στο βίντεό του, ότι η παρουσία αυτών των αγαλματιδίων στην εκκλησία έρχεται σε αντίθεση με την Πρώτη Εντολή, η οποία λέει: « Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου (…): δεν θα έχεις άλλους θεούς εκτός από εμένα. Δεν θα φτιάξεις είδωλο ούτε εικόνα για ό,τι είναι πάνω στον ουρανό, ούτε για αυτό που είναι κάτω στη γη, ούτε για αυτό που είναι στα νερά κάτω από τη γη. Δεν θα προσκυνήσεις μπροστά τους και δεν θα τους υπηρετήσεις».
Ο Αλέξανδρος μας λέει ότι αφού ρώτησε για συνοδικά θέματα και πήγε προσωπικά στη Ρώμη στην αρχή της Συνόδου για να ακολουθήσει κάποια συνέδρια, επισκέφτηκε την εκκλησία της Σάντα Μαρία στην Τρασποντίνα όπου είχαν στηθεί δύο παρεκκλήσια με τεχνουργήματα του Αμαζονίου. Οι εθελοντές που βρίσκονταν εκεί εξήγησαν ότι «η Σύνοδος δεν αφορούσε τόσο τη θρησκεία όσο την πολιτική» και ότι οι άνθρωποι στον Αμαζόνιο δεν βαφτίστηκαν από τους ιεραπόστολους επειδή «δεν είναι μέρος του πολιτισμού τους». Μας εξηγεί ότι, όταν γύρισε στη Βιέννη και συλλογίστηκε την καλοσύνη ή όχι της παρουσίας αυτών των αντικειμένων στην εκκλησία, αυτός και κάποιοι φίλοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Ρώμη και να δράσουν. Στη συνέχεια λέει ότι αποφάσισαν να μην κρυφτούν γιατί δεν θέλουν ο κόσμος να πιστεύει ότι ήταν μια άνανδρη ενέργεια και ότι βγήκαν ανοιχτά μια εβδομάδα μετά το τέλος της Συνόδου, ώστε οι άνθρωποι να εστιάσουν στη δράση και όχι στον δράστη.

Εν τω μεταξύ τα αγαλματίδια, φτιαγμένα από ξύλο και χωρίς καμία ουσιαστική αξία, ψαρεύτηκαν για να τοποθετηθούν θριαμβευτικά στους βωμούς. Ποιος τά ψάρεψε; Οι καραμπινιέροι και οι δύτες του ιταλικού κράτους; Με τα λεφτά των Ιταλών φορολογουμένων; Αυτοί οι ίδιοι φορολογούμενοι για τους οποίους κανείς δεν μετακινείται ποτέ σε περίπτωση κλοπής;






Και τώρα ας επιστρέψουμε στη Σύνοδο του Αμαζονίου, για να καταλάβουμε τι σημαίνει Pachamama.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι της Συνόδου: ο υπερεκτρωτής Jeffrey Sachs, ένας Αμερικανός οικονομολόγος, και ο υπερεκτρωτής Ban Ki-moon, κανένας από τους οποίους δεν είναι καθολικός και οι οποίοι λατρεύουν τις αμβλώσεις, όχι επειδή είναι κακοί, αλλά επειδή είναι τόσο φτωχή η μάνα Γη, μαραμένη και με άδειους μαστούς που χρειάζεται ανθρωποθυσίες για να συνέλθει.
Στη Σύνοδο του Αμαζονίου, η νέα Εκκλησία 3.0 κελαηδούσε ότι πρέπει να υπακούουμε στον ΟΗΕ και ο ΟΗΕ έχει δύο συνθήματα: χημική αντισύλληψη και άμβλωση.

Ο Εχθρός είναι μέσα από τις πύλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου