Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη βλασφημία του( Μητρ.) Φθιώτιδος Συμεών κατά των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

 Ο ψευδεπίσκοπος Φθιώτιδος όχι απλά διαστρεβλώνει το μαρτύριο των Αγίων, το εξαλείφει εντελώς για να προωθήσει ένα πολιτικά ορθό νεοταξικό ψευδοαφήγημα. Δεν είναι επίσκοπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας αυτός. Είναι επικίνδυνος εχθρός και πρέπει να φύγει. Να παραιτηθεί αμέσως ο βλάσφημος αρνητής των Αγίων και του εφηρμοσμένου Ευαγγελίου. Να καθαιρεθεί ο πανηγυρτζής «επίσκοπος» της σαμπάνιας και της πίστας. Αηδιάσαμε κυριολεκτικά με το θράσος του.

Δείτε τις αθλιότητες που είπε. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια.

«Έρχονται γεγονότα, ακόμα και εορτές να μας θυμίσουν ότι η βία κατά των γυναικών δεν είναι ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο. Έρχεται η Αγία Σοφία, η Αγία Πίστη, η Αγία Ελπίδα και η Αγία Αγάπη να μας θυμίσουν ότι πριν από 20 αιώνες υπήρξαν θύματα γυναικοκτονίας και παιδοκτονίας. Για ποιο λόγο; Για να μην απολαύσουν το δικαίωμα στη ζωή, το αυτονόητο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της δυνατότητας να πιστεύουν σε Αυτόν που αγαπούν» – ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Συμεών.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή, όταν τα δικαιώματα των γυναικών δεν υπήρχαν καν στον χάρτη, τότε ήρθε ο Χριστός για να φέρει την μεγάλη ανατροπή, για να κηρύξει ότι δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ανδρός και γυναικός. Ήρθε ο Χριστός και έφερε την μεγάλη ανατροπή και αυτή η ανατροπή γέννησε ένα κίνημα επανάστασης, ένα πραγματικό φεμινιστικό κίνημα, ένα πραγματικό γυναικείο κίνημα, ένα πανανθρώπινο κίνημα στο οποίο ηγήθηκαν κοπέλες και παιδούλες, όπως η Πίστη, η Ελπίδα και η Αγάπη».

«Αυτές οι Αγίες αποτελούν τις ηγέτιδες δυνάμεις αυτού του κινήματος που και σήμερα φωνάζει και κραυγάζει ότι ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει αυτό για το οποίο πολύ εύκολα διαδηλώνουμε. Καυχόμαστε ότι είμαστε μία κοινωνία ίσων ευκαιριών, ίσων δικαιωμάτων αλλά πολύ πριν από εμάς κάποιες ψυχές δώσαν το αίμα τους για αυτά τα δικαιώματα» –

Απόσπασμα ομιλίας από Ρομφαία.

 ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

ZΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΥΡΙΔΗ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΤΟΥ ΖΗΖΙΟΥΛΑ, ΤΟΥ ΞΙΩΝΗ( Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΑΜΒΩ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ , ΤΟΥ ΜΟΟΝ, ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΙΠΤΑΝΤΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ι. Ο ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΝΤΑ ΦΙΟΡΕ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ. ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος το 1935, του εμφανίστηκε ο «Ιησούς Χριστός» και τον παρακάλεσε να συνεχίσει το έργο που Εκείνος είχε ξεκινήσει πριν από 2000 χρόνια. Ο «Ιησούς» του ζήτησε να ολοκληρώσει το έργο της εγκαθίδρυσης της Βασιλείας των Ουρανών στη Γη και της παγκόσμιας ειρήνης. Ο Moon τότε κατάλαβε ότι ο Χριστός απέτυχε να ολοκληρώσει την αποστολή του και την άφησε στη μέση για να την τελειώσει ο ίδιος…

Σύμφωνα επίσης με την διδασκαλία του Μουν, ο Χριστός δεν «κατανόησε την αληθινή αποστολή του», να ασκήσει τη λειτουργία του Αδάμ και να παλινορθώσει την Εύα πού έπεσε, δηλαδή να παντρευτεί, δημιουργώντας έτσι το τέλειο ζεύγος, και με τη γέννηση παιδιών την τέλεια οικογένεια σαν αφετηρία τού παραδείσου.

Ανώνυμος είπε...
ἡδέως γὰρ ἀνέχεσθε τῶν ἀφρόνων φρόνιμοι ὄντες· ἀνέχεσθε γὰρ εἴ τις ὑμᾶς καταδουλοῖ, εἴ τις κατεσθίει, εἴ τις λαμβάνει, εἴ τις ἐπαίρεται, εἴ τις ὑμᾶς εἰς πρόσωπον δέρει. κατὰ ἀτιμίαν λέγω, ὡς ὅτι ἡμεῖς ἠσθενήσαμεν.

Εφ 6:10 – 17
Ἀδελφοί, ἐνδυναμοῦσθε ἐν Κυρίῳ καὶ ἐν τῷ κράτει τῆς ἰσχύος ι πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις. διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι. στῆτε οὖν περιζωσάμενοι τὴν ὀσφὺν ὑμῶν ἐν ἀληθείᾳ, καὶ ἐνδυσάμενοι τὸν θώρακα τῆς δικαιοσύνης, καὶ ὑποδησάμενοι τοὺς πόδας ἐν ἑτοιμασίᾳ τοῦ εὐαγγελίου τῆς εἰρήνης, ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι· καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ῥῆμα Θεοῦ. Τὸ λοιπόν, ἀδελφοί μου, ἐνδυναμοῦσθε ἐν Κυρίῳ καὶ ἐν τῷ κράτει τῆς ἰσχύος αὐτοῦ.

Εφ. 6,10 Λοιπόν, αδελφοί μου, γίνεσθε ισχυροί και δυνατοί πνευματικώς δια του Κυρίου και δια της ακατανικήτου αυτού δυνάμεως.
Εφ. 6,11 ἐνδύσασθε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ πρὸς τὸ δύνασθαι ὑμᾶς στῆναι πρὸς τὰς μεθοδείας τοῦ διαβόλου·
 Ενδυθήτε όλα τα όπλα του Θεού, δια να ημπορήτε να αντισταθήτε εις τας δολίας και πονηράς μεθόδους και παγίδας του διαβόλου.
Εφ. 6,12 ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις.
 Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται αναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών.
Εφ. 6,13 διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι.
 Δια τούτο πάρετε επάνω σας όλα τα όπλα, που δίνει ο Θεός, δια να ημπορέσετε να αντισταθήτε κατά την ημέραν των πονηρών πειρασμών και κινδύνων, και αφού εκτελέσετε με κάθε ακρίβειαν όλα τα καθήκοντά σας και νικήσετε, να σταθήτε σταθερά εις την θέσιν σας.
Εφ. 6,14 στῆτε οὖν περιζωσάμενοι τὴν ὀσφὺν ὑμῶν ἐν ἀληθείᾳ, καὶ ἐνδυσάμενοι τὸν θώρακα τῆς δικαιοσύνης,
 Σταθήτε, λοιπόν, ακλόνητοι στον αγώνα αυτόν, αφού ζωσθήτε την αλήθειαν, ωσάν την ζώνην που σφίγγουν εις την μέσην των οι πολεμισταί, δια να είναι ευκίνητοι, και ενδυθήτε σαν άλλον θώρακα την δικαιοσύνην, δια να είσθε απρόσβλητοι από τα βέλη της αδικίας και της ιδιοτελείας.
Εφ. 6,15 καὶ ὑποδησάμενοι τοὺς πόδας ἐν ἑτοιμασίᾳ τοῦ εὐαγγελίου τῆς εἰρήνης,
 Και όπως οι πολεμισταί φορούν εις τα πόδια των υποδήματα, δια να τρέχουν με ασφάλειαν και ευκολίαν, και σεις φορέσατε την ετοιμασίαν, που απαιτεί το Ευαγγέλιον της ειρήνης, δια να κινήσθε με άνεσιν και δραστηριότητα.
Εφ. 6,16 ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι·
 Μαζή δε με όλα αυτά πάρετε επάνω σας και κρατείτε σταθεράν σαν άλλην ασπίδα την πίστιν, με την οποίαν θα ημπορέσετε να εξουδετερώσετε και σβήσετε όλους τους φλογοβόλους πειρασμούς του πονηρού, που ομοιάζουν με πύρινα βέλη.
Εφ. 6,17 καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ῥῆμα Θεοῦ, -
 Και δεχθήτε σαν άλλην περικεφαλαίαν την πεποίθησιν της σωτηρίας (δια να ασφαλίζετε και προφυλάσσετε έτσι τον νουν σας από λογισμούς αμφιβολίας). Παρετε και την μάχαιραν του Αγίου Πνεύματος, η οποία είναι ο άδολος και φωτεινός λόγος του Θεού.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/24 10:28 π.μ.

    Πλήρες σχόλιο, έφ όλης της ύλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/24 10:43 π.μ.

    ἡδέως γὰρ ἀνέχεσθε τῶν ἀφρόνων φρόνιμοι ὄντες· ἀνέχεσθε γὰρ εἴ τις ὑμᾶς καταδουλοῖ, εἴ τις κατεσθίει, εἴ τις λαμβάνει, εἴ τις ἐπαίρεται, εἴ τις ὑμᾶς εἰς πρόσωπον δέρει. κατὰ ἀτιμίαν λέγω, ὡς ὅτι ἡμεῖς ἠσθενήσαμεν.

    Εφ 6:10 – 17

    Ἀδελφοί, ἐνδυναμοῦσθε ἐν Κυρίῳ καὶ ἐν τῷ κράτει τῆς ἰσχύος ι πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις. διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι. στῆτε οὖν περιζωσάμενοι τὴν ὀσφὺν ὑμῶν ἐν ἀληθείᾳ, καὶ ἐνδυσάμενοι τὸν θώρακα τῆς δικαιοσύνης, καὶ ὑποδησάμενοι τοὺς πόδας ἐν ἑτοιμασίᾳ τοῦ εὐαγγελίου τῆς εἰρήνης, ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι· καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ῥῆμα Θεοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/24 10:43 π.μ.

    ἡδέως γὰρ ἀνέχεσθε τῶν ἀφρόνων φρόνιμοι ὄντες· ἀνέχεσθε γὰρ εἴ τις ὑμᾶς καταδουλοῖ, εἴ τις κατεσθίει, εἴ τις λαμβάνει, εἴ τις ἐπαίρεται, εἴ τις ὑμᾶς εἰς πρόσωπον δέρει. κατὰ ἀτιμίαν λέγω, ὡς ὅτι ἡμεῖς ἠσθενήσαμεν.

    Εφ 6:10 – 17

    Ἀδελφοί, ἐνδυναμοῦσθε ἐν Κυρίῳ καὶ ἐν τῷ κράτει τῆς ἰσχύος ι πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις. διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι. στῆτε οὖν περιζωσάμενοι τὴν ὀσφὺν ὑμῶν ἐν ἀληθείᾳ, καὶ ἐνδυσάμενοι τὸν θώρακα τῆς δικαιοσύνης, καὶ ὑποδησάμενοι τοὺς πόδας ἐν ἑτοιμασίᾳ τοῦ εὐαγγελίου τῆς εἰρήνης, ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι· καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ῥῆμα Θεοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή