Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Κώστας Γρίβας, Δημ. Ριζούλης: Ιδεοληψία προς εξάλειψη του Έθνους η ανανέωση πληθυσμού με μετανάστες



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 
ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΩΝΤΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΜΟΙΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ. 
Η ΔΥΣΗ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΠΟΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΩΜΑΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΠΟΘΟΥΝ; ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονάχοι σας τα λέτε μονάχοι σας τα ακούτε. Στις εκλογές ο λαός θα ψηφίσει Μητσοτάκη Τσίπρα και ΚΚΕ. Και καλά αυτό, αλλά πέστε μου μία πανελλαδική απεργία ή πορεία διαμαρτυρίας που να έγινε για όλα αυτά . Είχα πολλά χρόνια να πάω Αθήνα και όταν πέρασα από Ομόνοια μια Κυριακή, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό: Αν ζούσα σε αυτή τη πόλη θα είχα ψηφίσει(τρόπος του λέγειν)όχι Χρυσή Αυγή, όχι Ακροδεξιά, αλλά θα είχα αναστήσει τον Χίτλερ! Τι εννοώ; Ότι περισσότερο απ' όλα μου κάνει εντύπωση η αναισθησία αυτού του λαού!

amethystos είπε...

Μετά τήν παράξενη ήττα τού εθνικού φρονήματος στό δημοψήφισμα τού Τσίπρα οι Ελληνες σκόρπισαν.