Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ετοιμάζεται το Κίεβο να ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ZAPOROZHYE ΚΑΙ KURSK;

 Maurizio Blondet



Davide Zedda
Ρωσικά ομοσπονδιακά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αξιωματούχους επιβολής του νόμου, αναφέρουν ότι «οι χώροι αποθήκευσης αναλωμένων πυρηνικών καυσίμων στις περιοχές Kursk και Zaporozhye αναμένεται να πληγούν». Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία ελήφθησαν με βάση τα αποτελέσματα των ανακρίσεων αιχμαλώτων πολέμου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων της ταξιαρχίας ODSB του '82.

Το καθεστώς του Κιέβου σχεδιάζει να επιτεθεί με κεφαλές ραδιενεργού υλικού, με τη λεγόμενη «βρώμικη βόμβα».

Σύμφωνα με πηγές, οι κεφαλές μεταφέρθηκαν στο East Mining and Processing Factory στην πόλη Zheltye Vody, στην περιοχή Dnepropetrovsk.

Στόχος της δράσης θα ήταν να κατηγορηθεί η Ρωσία ότι διεξήγαγε πυρηνική πρόκληση.

Ένας μεγάλος αριθμός δυτικών ρεπόρτερ ταξίδεψε στο Sumy και στο Zaporozhye σε συνδυασμό με τις προετοιμασίες του Κιέβου για μια επίθεση στους πυρηνικούς σταθμούς του Kursk και του Zaporozhye.

Σχόλιο ( https://mid.ru/ru/foreign_policy/news/1965862/) από τον επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, MV Zakharova, σε σχέση με εισερχόμενες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το καθεστώς του Κιέβου προετοιμάζει προβοκάτσια κατά πυρηνικών εγκαταστάσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν, το καθεστώς του Κιέβου έχει ξεκινήσει προετοιμασίες για επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ.

Καλούμε τους διεθνείς οργανισμούς, ιδίως τον ΟΗΕ και τον ΔΟΑΕ, να καταδικάσουν αμέσως τις προκλητικές ενέργειες που προετοιμάζει το καθεστώς του Κιέβου και να αποτρέψουν παραβίαση της πυρηνικής και φυσικής ασφάλειας του πυρηνικού σταθμού του Κουρσκ, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλης κλίμακας καταστροφή που θά προκαλέσει ο άνθρωπος στην Ευρώπη.

Επιπλέον, τέτοιες ενέργειες του Κιέβου όχι μόνο αποτελούν άμεση απειλή για τους πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, αλλά υπονομεύουν επίσης τα αξιώματα του ΔΟΑΕ για την πυρηνική ασφάλεια, όπως διατυπώθηκαν από τον επικεφαλής του Οργανισμού R. Grossi το 2022.

Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα πρέπει να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει το νεοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο για την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Οι προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκρατίας ολόκληρων περιοχών και ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας πρέπει να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά μέσω κοινών προσπαθειών.

 https://www.maurizioblondet.it/kiev-si-prepara-a-colpire-le-centrali-nucleari-di-zaporozhye-e-di-kursk-con-una-bomba-sporca/?utm_medium=push&utm_source=onesignal&utm_campaign=push_friends

Δεν υπάρχουν σχόλια: