Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ν.Κοτζιάς: «Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει μετανάστες και τζιχαντιστές»



Απίστευτη δήλωση Κοτζιά: Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα η Ευρώπη θα γεμίσει εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές
Πρώτο θέμα σε γερμανική και διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν γίνει εδώ και λίγη ώρα οι σκληρές δηλώσεις του
υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τις χώρες της Ευρώπης.
Μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το άτυπο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας, ο κ. Κοτζιάς, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, προειδοποίησε ότι «Θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα».
Παράλληλα πρόσθεσε ότι «Τα Δυτικά Βαλκάνια είναι αποσταθεροποιημένα. Ουκρανία, Συρία, Ιράκ και Βόρεια Αφρική δημιουργούν ένα δρεπάνι»
Ο Νίκος Κοτζιάς, μάλιστα, χαρακτήρισε «πολιτιστικό ρατσισμό» αυτό που κάνει η Ευρώπη στην Ελλάδα.
«Είναι αναγκαιότητα να βρει κανείς άλλον τρόπο συμπεριφοράς για την Ελλάδα. Είναι επίσης γεωστρατηγική αναγκαιότητα. Αντ “ αυτού προτιμήθηκε να συντριβεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και  ήδη από τις πρώτες ημέρες. Το ότι έχει επιλεγεί αυτό να γίνει σιγά σιγά τι θα φέρει; Δεξιό εξτρεμισμός και χάος» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.

sfairika.gr
blablaworldnews

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα είπε ο Κοτζιάς.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ, ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ.