Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Με αφορμή τη ΝΙΚΗ του κ. Νατσιού

 


Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη 

=========================
Ομολογώ, ότι δυσκολεύομαι να κατανοήσω και ακόμη περισσότερο να ερμηνεύσω το μένος, που έχει ξεσηκωθεί, εναντίον του κ. Νατσιού και της Νίκης. Και επειδή  είμαι πεπεισμένη,  ότι ουδόλως εξυπηρετείται έτσι  η Δημοκρατία, έστω και αυτή η οιονεί που βιώνουμε, με αυτές τις εξάρσεις εναντίον πολιτικών κομμάτων, που δεν αρέσουν, που απειλούν, που   διαταράσσουν  βραχυχρόνιες πολιτικές ισορροπίες κλπ., κλπ. θα εκθέσω μερικές σκέψεις μου.
Όπως είναι γνωστό  έχουν, ήδη, αποκλειστεί με διάφορες (μη πειστικές) δικαιολογίες αρκετά μικρά κόμματα, ενώ στο ενδιάμεσο των δύο εκλογικών αναμετρήσεων εξακολουθούν συντονισμένες  προσπάθειες δαιμονοποίησης ή αποκλεισμού και άλλων.  Το κόμμα που σε αυτό το ενδιάμεσο,  δείχνει να "ενοχλεί" υπερβολικά και να δαιμονοποιείται ολοένα περισσότερο σε καθημερινή βάση είναι η Νίκη (παρότι  και άλλα μικρά κόμματα φαίνεται  (ευτυχώς) να οδεύουν προς τη Βουλή, αλλά για κάποιους λόγους δεν "ενοχλούν" ή "ενοχλούν λιγότερο από τη Νίκη". Να επαναλάβω και εδώ ότι εύχομαι να έχουμε μια Βουλή με όσο γίνεται περισσότερα κόμματα, για λόγους απολύτως εμφανείς που  φρονώ ότι δεν απαιτούν επεξηγήσεις.

Να πω, λοιπόν, ότι γνωρίζω εδώ και χρόνια τον κ. Δημήτρη Νατσιό, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης  εκτίμησης στη Β.Ελλάδα, και όχι μόνο. Του έχω δώσει αρκετές συνεντεύξεις στο παρελθόν, και μάλιστα ήταν ένας από τους παρουσιαστές βιβλίου μου, στα τελευταία χρόνια. Η πολύτιμη και ανεκτίμητη συνεισφορά του, κατά την κρίση μου (που ασφαλώς δεν είναι αποδεκτή από τους εθνομηδενιστές)  είναι ο πατριωτισμός του, που υλοποιείται στο κεφάλαιο "δάσκαλος" με τη διδασκαλία της ελληνικης και όχι παραχαραγμένης ιστορίας στους μαθητές του. Είδαμε, όσοι θελήσαμε βέβαια  να δούμε, το πόσο τραυματικά γιορτάστηκε η επέτειος των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821,  από την επίσημη/κυβερνητική Επιτροπή Ελλάδα 2021: με την αποδοχή στους κόλπους της επιστημόνων, που δεν δεχτηκαν την συλλογικότητα της Επανάστασης, που υποστήριζαν ότι οι Έλληνες περνούσαν πολύ καλά στα 400 χρόνια δουλείας, ότι το ελληνικό έθνος έχει ζωή 200 ετών, διότι οι Νεοέλληνες δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και άλλες παρόμοιες δοξασίες, κατάλληλες  ενδεχομένως για προβληματισμούς σε πλαίσια συνεδρίων, αλλά εντελώς ακατάλληλες για την εθνική μας εορτή των 200 ετών. Και ήταν ο λόγος που ξεσηκώθηκα, χωρίς να είμαι ιστορικός, και φυσικά χωρίς μέσα, αλλά με ισχυρή συμπαράσταση  πατριωτών, και δημιούργησα την ΤΙΜΗΣΤΟ 21, στην προσπάθειά μου να περιοριστεί το κακό των απόψεων της Επιτροπής Ελλάδα 21 (υπό έκδοση βιβλίου μου για τις δραστηριότητες της ΤΙΜΗΣΤΟ21). Να σημειώσω , ακόμη, την όχι απλώς θλιβερή, αλλά και άκρως απειλητική για την επιβίωση της πατρίδας μας,  διαπίστωση  της άγνοιας των νέων μας, ακόμη κα για τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας μας. 

 Εξάλλου, ο κ. Νατσιός έχει πολύπλευρη μόρφωση, και το αν μερικοί ανάμεσά μας συμφωνούμε ή όχι με τις απόψεις του είναι τελείως αδιάφορο, και οπωσδήποτε δεν νοείται η όποια διαφωνία  να αποτελεί τη βάση κατηγοριών εναντίον του, καθώς  και την προσπάθεια αποκλεισμού του από την εκλογική αναμέτρηση. Δεδομένου, ότι οι κυρίαρχοι λόγοι του μένους εναντίον του, είναι εντελώς άλλοι από αυτούς που προβάλλονται.  Εντελώς διαφορετικοί!!!

Αλήθεια..... άρχισα να διερωτώμαι με τα όσα συμβαίνουν, σχετικά, αν επανέρχεται λογοκρισία και έλεγχος φρονημάτων και προτιμήσεων, όπως σε παλαιότερες εποχες που ακόμη και ο διορισμός καθαριστριών απαιτούσε πιστοποιητικό εθνικοφροσύνης;  Τώρα, βέβαια, οι σχετικοί έλεγχοι θα εστιάζονται στον αντίποδα των τότε, καθώς η εθνικοφροσύνη ανήκει (για μερικούς) στην αποδιοπομπαία "συντήρηση", ενώ η "πρόοδος" εντοπίζεται στο συνωστισμό της  τραγωδίας της Σμύρνης, στην επίλυση της υπογεννητικότητας με  ελληνοποίηση μεταναστών, στην αναφορά της σημαίας ως απλού υφάσματος κ.ο.κ. 

Διερωτώμαι για αυτά και για πλήθος παρομοίων, καθώς  το σχετικό ρεύμα επεκτείνεται και δημιουργεί εφιαλτικά ερωτήματα, μεταξύ άλλων;
*Το να είναι κανείς π.χ και ανάμεσα και σε πολλά άλλα "φιλορώσος" αποτελεί αλήθεια λόγο αποκλεισμού του από την εκλογική αναμέτρηση; Αποτελεί αδίκημα;  Θεμελιώνει λόγο καταδίωξης και κοινωνικού εξοσταρκισμού του;;;; Ποιός, αλήθεια, αποφασίζει  γι' αυτό, όπως  και για την αξιολόγηση  πλήθους ανάλογων προτιμήσεων; ΠΡΟΣΟΧΗ: μπορεί να είναι προάγγελος από τσιπάκι στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που  απειλεί να γενικεύσει η τεχνητή νοημοσύνη!!!!Η "προβατοποίηση είναι προ των πυλών".
*Το να είναι κάποιος  Χριστιανός, έστω και σε βαθμό που ενδεχομένως θεωρείται από ορισμένους, ως υπερβολικός, αποτελεί επίσης λόγο εξοστρακισμού του; Από πότε διώκεται η θρησκεία στην Ελλάδα;
Είναι φοβερά αυτά που μας συμβαίνουν και εύχομαι και ελπίζω να αντιληφθούμε το ανεπίτρεπτα χαμηλό επίπεδο στο οποίο κάποιοι ανάμεσά μας έχουν περιέλθει και μας συμπαρασύρουν προς τα εκεί, και να ανανήψουμε, όσο είναι ακόμη καιρός. Αυτές οι μικρότητες, οι παρακολουθήσεις,  τα απαράδεκτης υφής κουτσομπολιά δεν ταιριάζουν σε Έλληνες, που επιβάλλεται να είναι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν την πατρίδα, που από το 2010 αιμορραγεί, και που την αναμένουν ακόμη χειρότερα χρόνια αν δεν αντιδράσει ομόψυχα.

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/1422494737/posts/pfbid02jA3nGnJBDrzprSbyNTAimngPUibCzoHG9YGKUS2N3v4qehwpUnKNi6gaNmgEj1Pol/
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com 

ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I Ellada den exei anagi apo Natsious. I Ellada edo pou exei ftasei exei anagi apo Metaxa. Na pei me exousia kai dia tis Vias akomi stous men Aristerous oti yparxei ethnos kai stous Dexious episis dia tis Vias oti yparxei ergatiki taxi. Airetiki apopsi alla ayto einai. AM Ysterografo. Oi dexioulides kai xristianoulides kai patriotoulides eno milan yper tou Kapodistria ypokritika den synxoroun ston Metaxa oti anti na vgazei logous tou kolou yper tou ethnous thespise ypoxreotika akomi kai eis varos ton mikroafentikon to oktaoro tis yperories to IKA tin Kyriaki argia kai eis varos ton tokoglyfon tin Agrotiki Trapeza.

Ανώνυμος είπε...

Etsi me ayto to krataio koinoniko kratos egine dynato to epos tou 40 kai oxi me arloumbes styl Dapergola kai Natsiou kataliles gia paidia dimotikou. AM

Ανώνυμος είπε...

Kai gia na teleioso oso ta patriotika kommata tou kolou den lene kan gia to aisxos na doulevoun ekatontades xiliades isos kai pano apo ekkatomyrio neoi part-time me misthous ton 600 eyro kai kato tote oxi stin Vouli den axizoun na boune alla pouthena. Alla xexasa oi perisoteroi Xristianoi stin Ellada exoun tin aisthisi oti den yparxoun taxeis alla einai xaderfia tou Marinaki. Otan tous bei to aygo ston kolo ta leme. AM

amethystos είπε...

φίλε η πολιτική έχει τίς στρατηγικές της. Σήμερα έχουμε εξαρτημένες κυβερήσεις από άλλα κέντρα αποφάσεων καί δείχνουμε νά τό αγνοούμε. Οι έλληνες ψήφισαν δυό φορές τόν Αντρέα, τόν Σημίτη, τόν Γιωργάκη, τόν Τσίπρα τόν Μητσοτάκη. Δέν υπάρχει λογική εξήγηση. Μόνο μία παράλογη. Ψηφίζουμε τόν κατώτερό μας. Δέν αντέχουμε νά αναγνωρίσουμε αξίες. Είμαστε χαμένοι από χέρι. Σκοτώσαμε τόν Καποδίστρια, φυλακίσαμε τόν Κολοκοτρώνη. Αυτή είναι η θλιβερή μας ιστορία. Εχουμε τό πάθος τής μεγαλομανίας ανώτερο καί από τό Εγώ μας Δές τί γίνεται στήν Θεολογία. Αργοπεθαίνουμε. Είπε ο Αρειος στή μάννα του πού τόν συμβούλευε νά υποχωρήσει. Τί θές νά ομολογήσω ότι έκανα λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Pou les Amethyste apo tis leptomereies katalavaineis kala mia epoxi. Stin epoxi mas loipon o Ellinas tis 3 proigoumenes dekaeties efage kyriolektika toso poly pou to erixe se mia dithen pneymatikotita. Etsi den exei aisthisi akomi kai tora ti borei na mas perimenei. Akouga simera kai xtes diafora rebetika tis athanatis Roza Eskenazi. Paratirisa mia leptomereia. Se pola tragoudia protima sto telos ena xasapaki. Kai se alla rebetika telika tin gomena tin kerdizei to xasapaki gia eynoitous logous. Peinouse o kosmos palia kai eno milouse me lyrismo gia arnisia kefalakia ostoso itan pragmatika Xristianos kai Ellinas. Tora pou eimaste foularista sta ethnic restorant oloi psaxnoun to pneyma kai oi Xristianoi tin theosi. Ayta. AM

amethystos είπε...

ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ :ΤΗΕOULHS!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως υπάρχει κάτι με το κόμμα Νίκη που ενώ βγάζει μάτια, οι αντίπαλοι του κάνουν τα πάντα να μην αποτελεί ούτε καν θέμα και από ότι φαίνεται τα καταφέρνουν. Εξηγούμαι.
Άρθρα για την Νίκη πλέον υπάρχουν πάμπολλα. Όλα, όσα προέρχονται απο mainstream ΜΜΕ είναι άκρως επικριτικά.
Παλαιοημερολογίτες, φιλορώσοι, σκοταδιστές, μισογύνηδες, ομοφοβικοί, ξενοφοβικοί, εθνικιστές, μισαλλόδοξοι, πατριδοκάπηλοι, χριστιανοκάπηλοι, μπλα μπλα μπλα ........και τελειωμό δεν έχουμε. Όλα μια χαρά και πάνω κάτω αναμενόμενα.
Ένα όμως από τα χαρακτηριστικά σημεία του προγράμματος που είπε ο Νάτσιος ξεκάθαρα και δεν το αγγίζουν καν είναι το τελευταίο θέμα με τους Μασόνους. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Στην κυριολεξία. Δεν το αναφέρουν καν. Ένα πράγμα σα να μη το είπε ποτέ. Είναι να απορείς.
Φίλε αμέθυστε τις προάλλες σου σχολίασα την άποψή μου για το κόμμα Νίκη και εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου. Αλλά η παραπάνω παρατήρηση δεν μπορεί παρά να διατυπωθεί.

amethystos είπε...

Φίλε αυτό μέ τούς Μασόνους δέν τό γνωρίζουμε. Αν θές πές μας περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπεχλής ανέφερε σε ομιλία του οτι Ο Νατσιός είναι διπλά εμβολιασμένος κατά κόβιντ. Αληθεύει;

amethystos είπε...

Δέν τό γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπέχλης που το ξέρει; και δεν το ξέρουμε εμείς, οι της ΝΙΚΗΣ; του το είπε ο ίδιος ο Νατσιός; έλεος πια....

ΧΑΛΑΡΩΣΕ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. Ο ΒΛΙΑΓΚΟΦΤΗΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΉΘΩΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΙΔΟΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ. Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΧΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.
ΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ αμεθυστο ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Μπεχλής ανέφερε σε ομιλία του οτι Ο Νατσιός είναι διπλά εμβολιασμένος κατά κόβιντ. Αληθεύει;"

Και τι είσαι εσύ ρε φίλε; Ο Μέγας αντιεμβολιαστής;
Κοβιντομάχος;
Γνήσιος χριστιανός;

Μάλλον προβοκάτορας είσαι.

amethystos είπε...

Φίλε μάς ελευθέρωσες από τόν εφιάλτη τού μετανθρωπισμού. Γιά μετα-υπανθρωπισμό πρόκειται.Στήν Ελλάδα, ακόμη περισσότερο, ούτε άνθρωπο ούτε ανθρωπισμό γνωρίσαμε, μόνο ένα πρόσωπο στά χαρτιά.Από τόν καιρό τής αλώσεως τής Πόλης όλο υπό είμαστε. Οσο γιά τήν πολιτικοποίηση τού Ελληνα, μάς διαφεύγει ότι η κάθε κυβέρνηση μόνο διαχείριση τών προβλημάτων μπορεί νά κάνε ή έστω σωστή διαχείρηση.Αλλά δέν μπορεί νά ακουμπήσει κάν τίς δυνάμεις πού κινούν τήν ιστορία κάθε φορά. Γι' αυτό στήν Ελλάδα πωλείται μονίμως ελπίδα σέ τιμή ευκαιρίας. Ακόμη καί η πίστη μας ακολουθεί τό πνεύμα τού χρόνου, καιροσκοπεί.Ο Θεός βοηθός.

amethystos είπε...

9.38 Φίλε δέν κατέχουμε τήν λειτουργία τής αντιπολίτευσης στό κοινοβούλιο τών αντιπροσώπων, όπως ονομάζεται σήμερα η δημοκρατία. Γιά αντιπολίτευση τούς θέλουμε, όχι γιά διακυβέρνηση.Πράγμα αδύνατον. Υπάρχει ο Βιλιάρδος στήν Οικονομία, γιατί νά μήν συμπληρωθεί η δράση του από πατριώτες; Εχουμε μεγαλομανία. Γιατί αυτός; Είναι καλύτερος; Δέν είναι, άλλο είναι τό πολιτικό παιχνίδι. Ελπίζουμε όμως νά ανήκει στήν παράδοση τής Αντιγόνης καί νά κλάψει πάνω από τό ετοιμοθάνατο σώμα τής Πατρίδος γιατί ο σύγχρονος Κρέων ή τό φάντασμα τού Γολιάθ ούτε αυτό μάς επιτρέπουν.

BM είπε...

"Και τι είσαι εσύ ρε φίλε; Ο Μέγας αντιεμβολιαστής;
Κοβιντομάχος;
Γνήσιος χριστιανός;"

ΧΑ ΧΑ ΧΑ,......

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά εκτιμώ το ΗΘΟΣ του κ.Βιλιάρδου και τις ΓΝΩΣΕΙΣ του.

Αλλάζοντας θέμα :
Εμείς, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την ΕΠΙΣΤΉΜΗ, ΟΣΟ της αρμόζει-και ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ- και έχουμε κάνει ΟΛΑ τα παραδοσιακά εμβόλια που έπρεπε, στον καιρό τους.
Αυτήν την τεχνολογία ομως των mRNA, ΕΞΑΡΧΗΣ, και ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΔΕΝ την εμπιστευτήκαμε επειδή μπήκαμε σε ΣΟΒΑΡΕΣ σελίδες ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ και ΜΑΘΑΜΕ ότι ΔΕΝ πρόκειται για εμβόλιο αλλά για ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ που ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ του DNA ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, για τη ΖΩΗ και την ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων, σε ΒΆΘΟΣ χρόνου. ΉΔΗ βλέπουμε ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ και ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΡΙΚΤΕΣ παρενέργειες, σε φίλους και γνωστούς με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
Και παπαγαλίζουν οι καλοπληρωμένοι ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ των βοθροκάναλων οτι ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΈΣ, "έσωσαν εκατομμύρια ζωές με τα κοβιντ εμβόλια τους". ΠΩΣ το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ αυτό;;
Εμείς που ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ να ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ, και ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ, βρε φίλε;; ΑΛΛΆ το θέμα μας, ΔΕΝ είναι αυτό.

Το θέμα μας είναι ΑΠΟΡΙΕΣ περί του κ. Νατσιου, τις οποίες ομως ΔΕΝ θα τις συζητήσουμε περισσότερο διοτι ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ οτι ΔΕΝ ωφελεί και ΜΑΛΛΟΝ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ..
Καλημέρα σε όλους...

("ΧΑΛΑΡΩΣΕ" ΦΙΛΤΑΤΕ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...)

Ανώνυμος είπε...

Το έλαβα πριν λίγο...μιλάει ο Μοντανιέ και ΠΡΟ-ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ για την ΚΟΛΑΣΗ των ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΩΝ τεχνολογίας mRNA...που κατ'ευφημισμόν τα ονόμασαν "εμβόλια κατά της κόβιντ"...ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ και τα ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ τους..ΑΛΙΜΟΝΟ...https://rumble.com/embed/vj1pvh/?pub=4&fbclid=IwAR1079FnbjadWSH5pZpFd7NF6Qh1uUM7cc_UngJQmtwpONGlLcNiW3ZhpHE

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε /η,
Οι γενετικές θεραπείες, τουτέστιν η με διαφόρους τρόπους επέμβαση τροποποίησης του dna είναι μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία, η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς στη μάχη κατά του καρκίνου. Στη μάχη αυτή, οι προσβληθέντες είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν σε πειράματα, απλά και μόνο διότι δεν υπάρχει καμμία άλλη ελπίδα. Και επιπλέον, αν γίνει πρόοδος έστω και με παρενέργειες και κάποιες απώλειες, εφόσον διασώζεται η ζωή, πάλι αξίζει η υποβολή του πάσχοντος σε πειραματικές προσπάθειες. Από το σημείο αυτό τώρα, ώστε να αδειάζεται η κλασσική τεχνολογία του εμβολιασμού και να διατυμπανίζεται ότι όλα τα εμβόλια θα αντικατασταθούν από γονιδιακές μεθόδους-θεραπείες είναι άστοχο και μη χρειαζούμενο. Ιδιαίτερα όταν είναι εντελώς ανύπαρκτη η συγκριτική παράθεση πλεονεκτημάτων. Απεναντίας, οι άγνωστες ακόμα παρενέργειες επιβάλλουν το να είμαστε επιφυλακτικοί. Στην περίπτωση covid-19, αγνοήθηκε η φαρμακευτική θεραπεία (η οποία θα πρόσφερε τον απαιτούνεο χρόνο διερεύνησης της δυνατότητας ανάπτυξης εμβολίων) και για κάποιο λόγο το βάρος ρίχτηκε στην γονιδιακή (ουσιαστικά) θεραπεία με την έγχυση σκευασμάτων τα οποία τροποποιούν το dna (και έγιναν σημαντικές δημοσιεύσεις στο θέμα αυτό) με τρόπο άγνωστο και απρόβλεπτο.
Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες με τη σύμπραξη όλων σχεδόν των κυβερνήσεων, αύξησαν τόσο τα κέρδη τους σε εντυπωσιακά μεγέθη, αλλά και απέκτησαν γνώσεις και δεδομένα από παρενέργειες χωρίς να πληρώσουν δεκάρα και φυσικά δεν χρειάζεται και να τα ανακοινώσουν...Όταν για ένα απλό αποσμητικό οι εθελοντές χρήστες (δίκην πειραματοζώων κατ εμέ) πληρώνονται ένα καλό μεροκάματο για να "υποστούν"τη δοκιμή του καλλυντικού....Με την ανακάλυψη εμβολίων εξαλείφθηκαν αρκετά επικίνδυνα νοσήματα. Για ποιο λόγο θα πρέπει να αντικατασταθούν αυτά τα εμβόλια με δαπανηρά σκευάσματα γενετικούς τροποποιτές με ξεπερνάει..(αν βέβαια βάλουμε τον παράγοντα χρηματισμός....αλλάζουν τα πράγματα και όλα ξεκαθαρίζουν)....
Π

Ανώνυμος είπε...

Π(Πέτρε ) το σχόλιό σου, πραγματικά συμπλήρωσε ένα κενό στην κουβέντα. Ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ

Ὁ νόμος ἀναφέρει ὅτι ἄν ἕνα ἐργαστήρι κατασκευάσει ἕναν ἰό, τότε
μόνο τό ἐργαστήρι ἔχει δικαίωμα χορήγησης ἐνέσεων. ΟΥΔΕΙΣ ἈΛΛΟΣ.
Ὁ κορωνοιός πού ἐμφανίστηκε ξαφνικά τό 2019 στήν Κίνα, δέν
ὀφείλεται σέ μιά νυχτερίδα πού τσίμπησε ἕναν κινέζο. Δέν γίνονται αὐτά. Αὐτά
τα ἔδειχναν ἁπλῶς σέ ταινίες κάποτε. Στήν πραγματικότητα δέν συμβαίνουν
αὐτά.
Ὁ Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ σέ συνέντευξή του τον Ἰούνιο 2020,
δήλωσε ὅτι ἐντός του κορωνοϊού ἐμφανίζεται ὁ ἰός HIV (πού προκαλεῖ έιτζ) καί
ὅτι αὐτό εἶναι ἀδύνατον νά γίνει μέ φυσικό τρόπο. Ἑπομένως βεβαιώνεται ὅτι
ὁ κορωνοϊός αὐτός εἶναι ἕνας τεχνητός ἰός καί δέν ἔγινε μέ φυσικό τρόπο ἀπό
το τσίμπημα μιᾶς νυχτερίδας ἑνός κινέζου στήν Κίνα. Οἱ ἐπιστήμονες ἔτρεξαν
νά ποῦν ὅτι πρόκειται γιά τον ἰό SARS-COV2. Ἐδῶ ὑπάρχει μιά λεπτομέρεια
πού δέν την εἶπαν. Ποιά εἶναι ἡ προηγούμενη ἔκδοση COV1, ἀφοῦ ἔχουμε
τώρα την COV2;
Ἡ ἀπάντηση ἔρχεται ἀπό τον Καθηγητή Τοξικολογίας Ζαν Μπερνάρ
Φουρτιγιάν, ὁ ὁποῖος ἐκδίδει μελέτη τον Αὔγουστο 2020, μέ πάρα πολλές
ἀποδείξεις. Ἐκεῖ σέ ἕνα σημεῖο ἐμφανίζει δύο ἔγγραφα, μιά πατέντα ἀπό το
ἰνστιτοῦτο ΠΑΣΤΕΡ μέ ἀριθμό κατοχύρωσης: EP 694 829 B1 καί μιά ἄλλη
πατέντα μέ τον ἴδιο ἰό καί μέ ἀριθμό κατοχύρωσης: US 012.8224 A1. Στίς δύο
αὐτές πατέντες πρόκειται γιά τον ἴδιο ἰό, τον SARS-COV1. Ὁ Καθηγητής
ἀναφέρει ὅτι δέν μπορεῖ ἕνα ἰνστιτοῦτο νά πατεντάρει ἕναν φυσικό ἰό,
ἀπαγορεύεται. Ἑπομένως βεβαιώνεται ἀπό 2 πλευρές ὅτι ὁ SARS-COV1 καί
ἀργότερα ὁ SARS-COV2 εἶναι τεχνητοί ἰοί. Κατασκευάστηκαν μέ λεπτομέρεια
ἀκρίβειας ὡρολογοποιοῦ ὅπως μας λέει ὁ Μοντανιέ, σέ ἐργαστήρι.


[ στο σημειο αυτο, λείπει κείμενο, απο τις πληροφορίες που έλαβα σήμερα...αν το έχει κάποιος, ας το στείλει ]

Ανώνυμος είπε...

" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ--ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

Σύμφωνα μέ τα ἔγγραφα ὁ SARS-COV1 κατασκευάστηκε το 2003, ἐνῶ
ὁ SARS-COV2 το 2011. Οἱ διεθνεῖς ὀργανισμοί ὅμως CDC, Π.Ο.Υ, δήλωσαν
ὅτι ὁ SARS-COV2 ἐμφανίστηκε το 2019. Ψέματα δηλαδή, διότι ἔχουμε τα
ἔγγραφα πού ἀποδεικνύουν ὅτι κατασκευάστηκε το 2011.
Στίς παραπάνω πατέντες ἀναγράφονται ὅτι ἡ πρώτη ἔκδοση του ἰοῦ,
ἔγινε σέ ἕνα γαλλικό νοσοκομεῖο στό Ἀνόι του Βιετνάμ. Οἱ πατέντες το
γράφουν. Ἐπίσης ἀναγράφουν ὅτι πῆραν ἕναν φυσικό SARS-COV καί
πρόσθεσαν 1 γονιδίωμα Χιμπατζή, δηλαδή 1 DNA ἀπό 29.746 νουκλεοτίδια
καί ἐπιπλέον θραύσματα ἀπό 157 ἄλλα γονιδιώματα (DNA)
. Δηλαδή ἔχουμε
ἕναν φυσικό κορωνοιό ἀποτελούμενο ἀπό τμήματα 158 εἰδῶν DNA μέ κύριο
κορμό το DNA χιμπατζή.
Ἐπίσης οἱ διαφορές ἀνάμεσα στήν ἔκδοση 1 καί 2 εἶναι
ἀπειροελάχιστοι καί ἀφορᾶ κάποια νουκλεοτίδια.
Ὁ SARS-COV εἶναι ἕνας RNA-ἰός, δηλαδή εἶναι ρετροϊός. Αὐτό ἔχει
τεράστια σημασία γιά την ὑπόθεση μέ τίς ἐνέσεις. Ὁ Μοντανιέ, τονίζει ἰδιαίτερα
ὅτι εἶναι μοριακός ιολόγος πού ἀσχολήθηκε κυρίως μέ RNA-ἰούς. Δηλαδή μέ
ἰούς πού ὁ πυρήνας τους ἔχει RNA καί ὄχι DNA.
Ἡ αἰτία εἶναι ὅτι το 1970, ἔγινε μιά ἀνακάλυψη. Ὁ Χάουαρντ Τέμιν
ἀνακάλυψε ὅτι οἱ ρετροϊοί ἐμπεριέχουν ἕνα ἔνζυμο (πρωτεϊνικῆς
φύσεως), το ὁποῖο μπορεῖ νά συνθέσει DNA χρησιμοποιώντας ὡς
καλούπι το RNA του ἰοῦ κατά τη διαδικασία της ἀντίστροφης
μεταγραφῆς.

Ὁ ἰός δέν μπορεῖ νά εἰσέλθει στόν πυρήνα του κυττάρου. Ὅμως μέσα
στίς ἐνέσεις ἔχουν τοποθετήσει εἰδικό λιπίδιο χοίρου, το ὁποῖο εἶναι σάν μέσο
(ὄχημα) ὥστε νά εἰσέλθει το μόριο του ἰοῦ μέσα στόν πυρήνα. Ἔτσι, ἐνῶ δέν
μπορεῖ νά εἰσέλθει μόνος του ὁ ἰός, εἰσέρχεται μέ τη βοήθεια του λιπιδίου
χοίρου. Αὐτός εἶναι καί ὁ λόγος πού διαμαρτυρήθηκαν οἱ μουσουλμάνοι.
Ἀργότερα τους εἶπαν ὅτι ἔφτιαξαν εἰδικό γιά αὐτούς, μέ λιπίδιο νυφίτσας.
Μέ λίγα λόγια σύμφωνα μέ τα προαναφερόμενα, ὑπάρχει ἡ δυνατότητα
νά κατασκευαστεῖ νέο DNA μέσα στόν ὀργανισμό των ἀνθρώπων. Στήν
τηλεόραση ἔλεγαν ὅτι αὐτό εἶναι ἀδύνατον, ἀλλά γιά ὅποιον θέλει νά το
ἐρευνήσει, ἀρκεῖ νά γράψει την φράση «ἀντίστροφη μεταγραφή» στό google
καί θά ἐμφανιστοῦν ἄπειρα κείμενα καί ἄρθρα μέ σύνθεση DNA ἀπό RNA.
Ἐπίσης το 2015 ἔγινε μιά νέα ἀνακάλυψη γιά την ἐπίδραση ἐπάνω
στόν γενετικό κώδικα (DNA)
των ἀνθρώπων, πού ὀνομάστηκε μέθοδος
CRISPR-Cas9. Μιά ἐκ των ἐφευρετῶν, ἡ γενετίστρια Τζένιφερ Ντούντνα, σέ
μιά παρουσίαση της σέ εὐρύ κοινό, ἀναφέρει: To CRISPR-Cas9 δίνει τη
δυνατότητα στούς ἐπιστήμονες νά κάνουν μέ ἀκρίβεια ἀλλαγές στίς
ἕλικες του DNA, κάτι πού θά μποροῦσε νά ὁδηγήσει σέ θεραπεῖες γιά
γενετικές ἀσθένειες... ἀλλά θά μποροῦσε ἐπίσης νά χρησιμοποιηθεῖ γιά
τη δημιουργία «προσχεδιασμένων βρεφῶν».
Καταλάβατε;;; «προσχεδιασμένα βρέφη»
ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Καί ποιό DNA εἴπαμε θά κατασκευαστεῖ μέσα στόν ὀργανισμό;;; Το DNA
ἀπό το RNA του ἰοῦ. Καί ποιό εἶναι το RNA του ἰοῦ;; Τα 158 εἴδη DNA μέ
κύριο κορμό αὐτό του χιμπατζή.
Την ἐπιβεβαίωση ὅτι το DNA των τρυπημένων ἄλλαξε μας την δίνει ὁ
Νομπελίστας Μοντανιέ ἀλλά καί ὁ Δρ Κριστιάν Περόν, ὁ πρώην
ἀντιπρόεδρος του Π.Ο.Υ. καί σύμβουλος της κυβέρνησης της Γαλλίας.
Καί μάλιστα καί οἱ δύο ἀνέφεραν ὅτι ἄλλαξε καί εἶναι ἐπικίνδυνο.
Το ὅτι οἱ ἐνέσεις ἐπεμβαίνουν στόν γενετικό κώδικα, ἀναγκάστηκε νά
παραδεχθεῖ καί ὁ Μπουρλά της Πφάιζερ. Μέ τρόπο το εἶπε καί ἡ Παγώνη ὅτι
ἐντός των ἐνέσεων ὑπάρχουν βρεφικά κύτταρα.
Ἀντέχουν οἱ ὀργανισμοί πού δέχονται μετάλλαξη; ΟΧΙ. Οἱ γενετιστές
ἀναφέρουν ὅτι δέν ἀντέχουν. Δέν ξέρουν ὅμως μήπως ἀντέχουν τα βρέφη
πού

[ ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ]

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΥΡΙΑ..https://www.protothema.gr/politics/article/1380597/ekloges-2023-arhisan-ta-organa-kai-stin-niki-paraitiseis-kai-kataggelies-eklegmenon-upopsifion-pou-karatomoudai/