Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ανάποδος κόσμος _Η διοικούσα Εκκλησία τιμά τον επιστήμονα-σύμβολο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού!

 εικόνα άρθρου: Η Εκκλησία τιμά τον επιστήμονα-σύμβολο του υγειονομικού ολοκληρωτισμούτου Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

Ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της χώρας, ένας συνετός επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και πιστός άνθρωπος;;;, τιμάται από την Εκκλησία. 

Αρχικά από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και τώρα από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Η ιστορία της πανδημίας είναι σοβαρότατη. Δεν είναι αποστολή μας ούτε να διαλευκάνουμε ούτε και να εθελοτυφλούμε σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η κίνηση είναι συμβολική και επιχειρεί να αθωώσει τιμώντες και τον τιμώμενο στη συνείδηση του λαού. Στην τραγωδία της πανδημίας όπως εξελίχθηκε, τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

Ένα χρόνο μετά, τα ψέματα που ειπώθηκαν εκείνη τη διετία είναι περισσότερα από τις αλήθειες, με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς οι οποίοι επιστράτευσαν ακαταδίωκτους επιστήμονες και επιτροπές και που προσέφυγαν στην Εκκλησία και βρήκαν ανέλπιστα έναν πολύ βολικό σύμμαχο.

Οι βραβεύσεις αυτές τελικά μοιάζουν περισσότερο με ένα τραγικό κουκλοθέατρο όπου οι μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών αλληλοβραβεύονται, για να απαλλαγούν από το βάρος των ευθυνών τους.

Μήπως αντί για βραβεύσεις να πουν την αλήθεια στον πιστό λαό και να ζητήσουν συγχώρεση από τον Θεο;

πηγή

σχόλιο:μόνο ντροπή από το ξεσάλωμα της δεσποτοκρατίας με χιλιάδες θανάτους από τα σκευάσματα θανάτου . 

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ: Ανάποδος κόσμος _Η διοικούσα Εκκλησία τιμά τον επιστήμονα-σύμβολο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού! (trelogiannis.blogspot.com)

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.  

ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΟΥΝ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: