Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ο Περιβαλλοντικός Αρμαγεδδών είναι ήδη ανάμεσά μας

 Antonio de Felip

Η πίεση από τους ισχυρούς της Γης για να γίνει αποδεκτή από όλους η «αλήθεια» της θεωρίας της επικείμενης καταστροφής λόγω μιας αναπόδεικτης «παγκόσμιας θέρμανσης ανθρωπικής προέλευσης» και η συνακόλουθη ανάγκη για «αποανάπτυξη», τεχνολογική αλλά πάνω από όλα δημογραφική, ένα είδος «αποπολιτισμού», γίνεται όλο και πιο πιεστικό μέχρι να μετατραπεί σε μια πολιτική και μιντιακή δικτατορία που δεν παραδέχεται αντιρρήσεις, δεν παραδέχεται αμφιβολίες, δεν παραδέχεται αντιφάσεις και αρνείται ακόμη και το «δικαίωμα να κάνουμε ερωτήσεις». . Παράλληλα, οι οικοτρομοκράτες συνεχίζουν, ατιμώρητοι, την εκστρατεία τους για τήν καταστροφή έργων τέχνης και μνημείων, εκφράζοντας έτσι το μίσος τους για την Τέχνη, την Ομορφιά και τον Πολιτισμό. Ρωτήστε τους πολίτες του Μιλάνου πώς θα πληρωθούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση του μνημείου του Vittorio Emanuele II στην Piazza Duomo, ανεπανόρθωτα κατεστραμμένο με ανεξίτηλα και διαβρωτικά χρώματα. Αποτελούν την ένοπλη πτέρυγα μιας επεμβατικής δικτατορίας που περιλαμβάνει δημόσιες αρχές, μέσα ενημέρωσης, ακαδημαϊκό κόσμο,star system, ακόμη και διαφήμιση.

Ένα «Cappa » (copyright  Marcello Veneziani)  μας καταπιέζει όλους, επηρεάζει  την ελευθερία σκέψης και λόγου, τις καθημερινές μας επιλογές, τις χειρονομίες μας. Οι ολοένα και πιο επιβλητικές επιταγές των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη γεωργία, τα τρόφιμα, τα αυτοκίνητα, ακόμη και τα σπίτια απειλούν να καταστήσουν τη ζωή μας προς το χειρότερο με τον απεχθή εκβιασμό τού « εάν αντιτίθεστε, είστε ενάντια στη σωτηρία της Γης»,σιωπή για την πραγματική πρόθεση: την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, την κατεδάφιση των επιπέδων πληθυσμού μέσω της πείνας, της εξαθλίωσης, των παραδοσιακών θεσμών όπως η οικογένεια, η καταστροφή της γνώσης μέσω της συγκεντρώσεώς τους σε λίγα χέρια των «Illuminati». Είναι το αιώνιο Γνωστικό μίσος για τον Άνθρωπο, κορυφή και απώτερος στόχος της θείας Δημιουργίας.

Ωστόσο, σε αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα, είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι δεν υποκύπτουν όλοι στην οικολογική βαρβαρότητα: είναι ωραίο να σημειωθεί ότι, παρά την παραποιητική οικολογική δικτατορία, τα βιβλία επιστημόνων, ερευνητών, δημοσιογράφων, επιστημόνων που αρνούνται τις προϋποθέσεις τού  οικολογικού ψεύδους στήν «οικολογική μετάβαση», συνεχίζουν να δημοσιεύονται : η εξαιρετική φύση της κλιματικής αλλαγής, η ανθρωπική προέλευση αυτών των υποτιθέμενων αλλαγών, ο ρόλος του CO2 και ούτω καθεξής. Ο κατάλογος αυτών των μη κομφορμιστικών κειμένων γίνεται πολύ μακρύς, ακόμα κι αν συχνά αγνοούνται στον Τύπο και τις τηλεοπτικές κριτικές του καθεστώτος.

Ξεκάθαρη απόδειξη, χωρίς τόν φόβο αντίφασης, ότι η εικαζόμενη ομοφωνία της επιστήμης σχετικά με την ύπαρξη «κλιματικής αλλαγής ανθρωπικής προέλευσης» είναι ένα συγκλονιστικό και κακόπιστο ψέμα. Στην πραγματικότητα, όπως θα δούμε, η πλειοψηφία των ικανών επιστημόνων με σύνεση σιωπά ή πολλοί εκφράζουν σκεπτικισμό. Με θάρρος, μεταξύ άλλων, γιατί η άρνηση ή η ελαχιστοποίηση της υποτιθέμενης «ανθρώπινης ευθύνης» για μια εξίσου υποτιθέμενη «θέρμανση του κλίματος» σημαίνει για πολλούς ερευνητές να θέσουν σε σέ κίνδυνο, δημοσιεύσεις, χρηματοδότηση έρευνας, εάν υπολογίσουμε τήν οικολογική δικτατορία, πολιτικής και μη επιστημονικής φύσης. στό ακαδημαϊκό πλαίσιο. Αυτή η δημοσίευση μας επέτρεψε επίσης να ανακαλύψουμε τις πολλές εκκλήσεις χιλιάδων επιστημόνων ενάντια στα ψέματα για το κλίμα, που αποσιωπήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης,Το «Climate Intelligence Foundation» (Clintel) αποφασισμένο να αντιμετωπίσει το ζήτημα με μια επιστημονική και μη ιδεολογική-τρομοκρατική προσέγγιση.

Ωστόσο, μεταξύ αυτής της ολοένα και πιο τεράστιας και τεκμηριωμένης δημοσιογραφίας κατά της παραποίησης της κλιματικής τρομοκρατίας, ένα άλλο κείμενο μας έκανε επίσης εντύπωση: ο Περιβαλλοντικός Αρμαγεδδών του Mario Fadda , που επιμελήθηκε μόνος του ο ίδιος συγγραφέας αλλά είναι εύκολα διαθέσιμο σε όλους τους ιστότοπους διανομής βιβλίων. Ο Mario Fadda είναι αρχιτέκτονας, συγγραφέας άλλων δοκιμιακών έργων, που έζησε για δύο δεκαετίες στην Καλιφόρνια και επομένως γνωρίζει καλά τα μιάσματα αυτού του πολιτιστικού βάλτου αυτού του αμερικανικού κράτους που στη δεκαετία του '60 παρήγαγε την οπισθοδρομική βαρβαρότητα των χίπηδων, τα δηλητήρια της Νέας Εποχής . την εφεύρεση και τη λατρεία των συνθετικών ναρκωτικών, λατρείες όπως η Οικογένειατου Τσαρλς Μάνσον που δολοφόνησε την ηθοποιό Σάρον Τέιτ και έξι άλλους ανθρώπους και τέλος τη «βαθιά» οικολογία, τα ψέματά της, τις ημιτρομοκρατικές ενώσεις αφιερωμένες σε επιθέσεις και ζημιές, το μίσος για τον πολιτισμό και τις υποδείξεις για μια θανατηφόρα «αποανάπτυξη». Η περιβόητη «Ημέρα της Γης», χάρη στην οποία μολύνουμε κάθε χρόνο με ψέματα (αλλά δεν είναι η μόνη) επινοήθηκε στην Καλιφόρνια.
Ο περιβαλλοντικός Αρμαγεδδών είναι ένα εξαιρετικό κείμενο, θαρραλέο από την αφιέρωση: «Το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε όλα τα θύματα της ωμής περιβαλλοντικής πολιτικής». Πολύ σαφές και ορθολογικό στην παρουσίασή του, συστηματικό και ξεκάθαρο, το βιβλίο είναι μια κατά μέτωπο επίθεση στο οικολογικό ψέμα της «παγκόσμιας υπερθέρμανσης ανθρωπικής προέλευσης», το οποίο ο καθηγητής Franco Battaglia, καθηγητής Θεωρητικής Χημείας και Φυσικής Χημείας έχει ορίσει αποτελεσματικά: η πιο κολοσσιαία απάτη του αιώνα» (πριν από αυτόν ήταν το βραβείο Νόμπελ Carlo Rubbia που χρησιμοποίησε την έκφραση: «η φάρσα του αιώνα»). Εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή κριτική συσκευή που αποτελείται από επιστημονικά κείμενα, αποσπάσματα και άρθρα, το βιβλίο δίνει φωνή στους αμέτρητους επιστήμονες και ερευνητές που αρνούνται τις οικολογικές φάρσες, ακόμη και με τίμημα τη συκοφαντία, την περιθωριοποίηση, τον εξοστρακισμό, τη στέρηση καθηγητικών θέσεων,  και χρηματοδότησης. από το κυρίαρχο πλέον, πολύ ισχυρό οικολογικό λόμπι . Το βιβλίο διαψεύδει επιστημονικά, ένα προς ένα, όλες τις οικολογικές φάρσες, παρέχοντας επίσης στοιχεία για τη συχνή παραποίηση δεδομένων από επιστήμονες «υπερασπιστές του περιβάλλοντος».

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η ιστορική ανασυγκρότηση του κινήματος περιβαλλοντιστών και οδοντιάτρων, ξεκινώντας από εκείνη τη Λέσχη τής  Ρώμης που το 1972 έκανε λανθασμένα όλες τις προβλέψεις της για την εξάντληση των πρώτων υλών και της οποίας ο ιδρυτής, ο Aurelio Peccei, πρώην οπαδός, άνθρωπος τού Ροκφέλερ, όρισε τόν υποτιθέμενο υπερπληθυσμό της Γης: "μετάσταση καρκίνου" , ενώ ένας άλλος από τους ιδρυτές της Λέσχης, ο Alexander King δήλωσε ότι: "ο πραγματικός εχθρός είναι η ίδια η ανθρωπότητα".

Από την άλλη πλευρά, το σπλαχνικό μίσος των οικολόγων για την ανθρωπότητα καταδεικνύεται και από το δυστυχώς ξεχασμένο επεισόδιο του DDT, όταν τα περιβαλλοντικά λόμπι έπεισαν τις κυβερνήσεις να θέσουν εκτός νόμου αυτό το προϊόν, το οποίο είχε σώσει εκατομμύρια ανθρώπους από την ελονοσία, επειδή ήταν «επιβλαβές για το περιβάλλον, για τα έντομα και τα πουλιά». Οι Πράσινοι ακτιβιστές ξεκίνησαν μια συστηματική εκστρατεία δυσφήμισης των επιστημόνων που υπερασπίστηκαν το DDT (όπως θα συμβεί πιο πρόσφατα με τις συκοφαντίες εναντίον επιστημόνων που ήταν εχθρικοί στη θεωρία της «θέρμανσης του πλανήτη»). Το αποτέλεσμα της απαγόρευσης καταγγέλθηκε από έναν ειδικό στις τροπικές ασθένειες, τον Ντόναλντ Ρόμπερτς το 2006: κάθε χρόνο περίπου δυόμισι εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από ελονοσία: τα τρία τέταρτα είναι παιδιά. Πεθαμένοι χάρη στις περιβαλλοντικές εκστρατείες με την απαγόρευσή τους για το πιο αποτελεσματικό προϊόν κατά αυτής της ασθένειας. Επομένως, η αφιέρωση αυτού του βιβλίου, που παραθέσαμε παραπάνω, δεν φαίνεται καθόλου ακραία:«σε όλα τα θύματα της βίαιης περιβαλλοντικής πολιτικής».

Το βιβλίο υπενθυμίζει επίσης τη γένεση της Greenpeace , μιας «αντιεπιστημονικής πολυεθνικής που πωλεί χαμηλού κόστους τρομοκράτες», με «γραφεία σε 40 χώρες και ετήσια έσοδα που πλησιάζουν τα 350 εκατομμύρια δολάρια». Ο Πάτρικ Μουρ έγραψε γι 'αυτούς: «Είναι κατά του ανθρώπου» και ορίζουν τον άνθρωπο ως «εντελώς προαιρετικό ον».

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η λίστα με τις ψευδείς προβλέψεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ από κλιματολόγους-οικολόγους: Ο Mariopaolo Fadda μετρά 49 μόνο την περίοδο μεταξύ 1966 και 2014. Και είναι μια μερική λίστα. Εδώ είναι μερικά από αυτά: 1966: το πετρέλαιο θα τελειώσει μέσα σε 10 χρόνια. 1971: η νέα εποχή των παγετώνων φτάνει μέχρι το 2020. 1988: Τα νησιά Μαλδίβες θα είναι κάτω από το νερό μέχρι το 2018. 2008: Ο Αλ Γκορ προβλέπει την Αρκτική χωρίς πάγο μέχρι το 2013. 2009: Πάντα ο Αλ Γκορ μεταφέρει την πρόβλεψη της «ξεπαγωμένης» Αρκτικής στο 2014.

Τότε ο αναγνώστης δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί γιατί έκαναν ένα λάθος ή είπαν τόσο ξεδιάντροπα ψέματα: έλλειψη επιστημονικής επάρκειας; Θέλετε να εμφανιστείτε σε εφημερίδες ή να σας απονεμηθούν κονδύλια για έρευνα; Καθαρή, βανδαλιστική τρομοκρατία στο όνομα του μίσους τους για τον άνθρωπο; Σε κάθε περίπτωση, αν είπαν ψέματα ή έκαναν λάθος γιατί να συνεχίσουμε να τους πιστεύουμε; Γιατί πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε μια υστερική Σουηδή; Ναι, πρέπει να μιλήσουμε για αυτό το Γνωστικό μίσος του Ανθρώπου, την κορυφή της δημιουργίας του Θεού.

Μια ξεκάθαρη απόδειξη αυτού του μίσους είναι η συνεχής, επίμονη, επαναλαμβανόμενη, συχνά βίαιη απαίτηση για δημογραφική μείωση που θα έπρεπε να επιβληθεί από μια δικτατορία των πράσινων Illuminati. Ακολουθεί μια ανθολογία οικολογικών εξολοθρευτών: «Για να σταθεροποιήσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό, πρέπει να εξαλείφουμε 350.000 ανθρώπους την ημέρα», Jaques Cousteau. «Οι τρεις κορυφαίοι στόχοι μου θα ήταν να μειώσω τον ανθρώπινο πληθυσμό σε περίπου 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, να καταστρέψω τις βιομηχανικές υποδομές και να δω την άγρια ​​φύση να αναδύεται ξανά σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Dave Foreman, συνιδρυτής της Earth First. «Η εγκυμοσύνη πρέπει να είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας», δήλωσε ο David Brower, εκτελεστικός διευθυντής του Sierra Club. «Ένας συνολικός πληθυσμός 250-300 εκατομμυρίων ανθρώπων θα ήταν ιδανικός», είπε ο Ted Turner, ιδρυτής του CNN. «Το πιο ελεήμων πράγμα που κάνει μια οικογένεια σε ένα από τα νήπια μέλη της είναι να το σκοτώσει», είπε η Μάργκαρετ Σάνγκερ, ιδρύτρια του Planned Parenthood.

Πρέπει επίσης να διαβαστούν προσεκτικά οι σελίδες που αφιερώνει ο συγγραφέας στην IPCC, Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή, ένα παρακλάδι του ΟΗΕ που κυριαρχείται από φιλόδοξους πολιτικούς και στις οποίες το έργο των επιστημόνων και οι εκθέσεις τους είναι υποδεέστερες και βοηθητικές στα σχέδιά τους. Αυτή η ξεδιάντροπη χειραγώγηση της επιστήμης έχει εξοργίσει πολλούς σοβαρούς επιστήμονες που έχουν βγει χτυπώντας την πόρτα, όπως ο Frederick Seitz, διεθνούς φήμης φυσικός, πρώην πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών και της Αμερικανικής Φυσικής Εταιρείας, ο οποίος σχολίασε μια από τις εκθέσεις : … Δεν έχω δει ποτέ πιο ανησυχητική διαφθορά από τη διαδικασία της αξιολόγησης από ομοτίμους,των γεγονότων που οδήγησαν στην παρούσα έκθεση της IPCC». Και δεν είναι ο μόνος. Με τη συνήθη ακρίβεια και φροντίδα των πηγών, ο Fadda παραθέτει 46 άλλους επιστήμονες, πρώην συμμετέχοντες στις εργασίες της IPCC και οι οποίοι στη συνέχεια επιτέθηκαν, σε επιστημονική βάση, στα παραποιητικά συμπεράσματα αυτού του ιδρύματος.

Μια άλλη φάρσα που απομυθοποιείται με χειρουργική ακρίβεια είναι αυτή της «συναίνεσης των επιστημόνων» σχετικά με την παραθρησκευτική πεποίθηση της «ανθρωπογενούς θέρμανσης του κλίματος». Το ψέμα επιβεβαιώθηκε από ένα tweet του Ομπάμα: «Το 97% των επιστημόνων συμφωνεί: η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική, λόγω του ανθρώπου». Ωστόσο, δεν υπάρχει τεκμηριωμένη απόδειξη αυτού του "97%". Ο Fadda παραθέτει ένα ακριβές άρθρο της Wall Street Journal στο οποίο δύο ερευνητές αποκαλύπτουν τον μηχανισμό αυτού που αποκαλούν «μυθοπλασία» και αποδεικνύουν ότι αυτό το ποσοστό είναι ένα κολοσσιαίο ψέμα.

Όχι μόνο αυτό: μια ομάδα Αυστραλών ερευνητών αφιέρωσε χρόνο για να εξετάσει 11.944 έρευνες και άρθρα σχετικά με το θέμα και τεκμηρίωσε ότι μόνο το 0,3% όλων των εργασιών και το 1% από τα 1.014 που εξέφρασαν γνώμη ήταν σαφώς ευνοϊκά για την ανθρωπική προέλευση του υποτιθέμενου θέρμανση. Το ότι δεν υπάρχει «συναίνεση της επιστήμης» γύρω από αυτό το θέμα αποδεικνύεται και από άλλες έρευνες, συμπεριλαμβανομένης μιας έρευνας Αμερικανών μετεωρολόγων. Υπάρχουν διάφορες διεθνείς αναφορές επιστημόνων, μία από τις οποίες έχει υπογραφεί και από εκατό Ιταλούς ερευνητές, σχετικά με την απουσία επιστημονικών στοιχείων που να υποστηρίζουν τη θέση της ανθρωπικής προέλευσης.

Ωστόσο, συνεχίζουμε να βομβαρδιζόμαστε με μηνύματα ότι η «Επιστήμη» σαν να ήταν ένα ενιαίο, μεταφυσικό και αλάθητο Υπέρτατο Όν μας επιβάλλει την «αλήθεια» της ανθρώπινης υπόθεσης μιας εξίσου αμφισβητούμενης «παγκόσμιας θέρμανσης». «Η επιστήμη μας το λέει», είπε η υπηρέτρια της Σουηδίας. Είπε ψέματα.

Αλλά δεν ήταν η μόνη που είπε ψέματα: δυστυχώς, το σκάνδαλο "climategate" έχει ήδη περάσει στη λήθη, όταν το 2004 μια ομάδα χάκερ ανακάλυψε και δημοσίευσε μια σειρά από email από τη μονάδα έρευνας για το κλίμα του Πανεπιστημίου της East Anglia. Αυτοί οι φανατικοί οικολόγοι «επιστήμονες» καμάρωναν στους συνομιλητές τους ότι πλαστογραφούσαν τα δεδομένα για να αποδείξουν την ύπαρξη υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενώ η θερμοκρασία έπεφτε ουσιαστικά, παραδεχόμενοι ότι είχαν χρησιμοποιήσει «κόλπα» «για να κρύψουν την πτώση της θερμοκρασίας » . Και πάλι: «... προσαρμόσαμε τα δεδομένα με εντελώς τεχνητό τρόπο μετά το 1960...». Επιβεβαιώνει ο Peter Thome του Μετεωρολογικού Γραφείου του Ηνωμένου Βασιλείου: «Νομίζω ότι η επιστήμη έχει χειραγωγηθεί για να βάλει πολιτική προπαγάνδα σε αυτήν».

Σημαντικό είναι επίσης το έργο του Fadda για την «αποκάλυψη» των «λέξεων παγίδας», όπως η περιβόητη «αειφορία» και τα παράγωγα, για παράδειγμα η απειλητική «βιώσιμη ανάπτυξη», στην πραγματικότητα μια διαδικασία εξαθλίωσης, αν όχι ολοκληρωτικής εξαθλίωσης, κατάρρευσης της ποιότητας ζωής. , πολύ αυστηρά όρια στην προσωπική κινητικότητα, μείωση των ιατρικών προτύπων και της μέσης διάρκειας ζωής, καθεστώς σκλαβιάς που κυβερνάται από λίγους, ισχυρούς Illuminati. Ο Fadda γράφει:«Ονόμασαν αυτό το μοντέλο πότε «σοσιαλισμός» και πότε «κομμουνισμός», αλλά η κατάφωρη αποτυχία τους έκανε τούς δύο όρους ξεπερασμένους, οπότε γιατί να μην βρούμε άλλα, πιο ελκυστικά ονόματα; [...] Τελικά, βγήκε η αποκάλυψη «βιωσιμότητα», διφορούμενη στο σωστό σημείο, αισθάνεσαι καλά στο σωστό σημείο, ψευδοεπιστημονική στο σωστό σημείο, αδιαμφισβήτητη στο σωστό σημείο, ακόμη και ηθική!». Ας θυμηθούμε αυτές τις σκέψεις όταν, για πολλοστή φορά, ακούμε αυτήν την παραποιητική λέξη σε προγράμματα [παρα]πληροφόρησης, πολιτικές ατζέντες, ακόμη και στη διαφήμιση.

Οι τελευταίες σελίδες του βιβλίου είναι επίσης αφιερωμένες στους άμεσους κινδύνους που, χάρη στην τρομοκρατία των περιβαλλοντολόγων, διατρέχουμε όλοι: για παράδειγμα η απαγόρευση του αυτοκινήτου: «...θέλουν να εμποδίσουν τον μικρό άνθρωπο νά πηγαίνουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή νά πηγαίνουν στο χώρο εργασίας…» . Ή η απαγόρευση του κρέατος αντικαταστάθηκε, στις επιβολές της IPCC, με τρόφιμα: «σε απομίμηση κρέατος από φυτικά προϊόντα, κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο και έντομα που μπορούν να βοηθήσουν στη μετάβαση σε πιο υγιεινές και βιώσιμες δίαιτες». Καταλάβατε: «πιο υγιεινές και πιο βιώσιμες δίαιτες»; Αυτοί οι φανατικοί πλαστογράφοι το απαιτούν.

Γιατί είναι λοιπόν σημαντικό να αγοράσουμε, να διαφημίσουμε, να χαρίσουμε βιβλία όπως αυτό, ο περιβαλλοντικός Armageddon του Mariopaolo Fadda ή τα προαναφερθέντα; Γιατί ζούμε σε αυτό που ο Σολζενίτσιν θα αποκαλούσε «σύστημα ψεμάτων». «Η υπερθέρμανση του πλανήτη ανθρωπογενούς προέλευσης», η «βλαβερότητα του CO2», ο «ανθρώπινος ρόλος στην κλιματική αλλαγή» (αλλαγές που πάντα υπήρχαν) είναι πλέον ένα δόγμα αποδεκτό από (σχεδόν) όλους: κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα, διεθνείς θεσμούς, μέσα ενημέρωσης , για να μην αναφέρουμε τα χυδαία και υστερικά αγόρια του «Παρασκευή για το Μέλλον» ή τους προαναφερθέντες οικοτρομοκράτες που καταστρέφουν έργα τέχνης και κτίρια.

Τα πανοράματά μας κινδυνεύουν, στο όνομα της «θέρμανσης του κλίματος», να καταστραφούν από «πεδία» ηλιακών συλλεκτών ή από φρικτούς πύργους ανέμου (αν και πολλές περιοχές και πληθυσμοί αρχίζουν να αντιτίθενται σε αυτές τις καταστροφές, όπως στη Σαρδηνία, στο Mugello, στο Πάδουαν). Ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν να μας επιβάλουν τον πρώτο «τεχνητό αποπολιτισμό» στην ιστορία, την περιβόητη «ευτυχισμένη αποανάπτυξη», που στην πραγματικότητα είναι πολύ δυστυχισμένη. Πρέπει να βάλουμε πέτρες στα γρανάζια αυτών των ολοκληρωτικών «συστημάτων ψεύδους», κάνοντας αντιπληροφορίες, αποκαλύπτοντας και επιδεικνύοντας οικολογικά ψέματα με δεδομένα και έρευνες σοβαρών επιστημόνων. Γι' αυτό βιβλία σαν αυτό είναι σημαντικά και απαραίτητα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: