Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Streets of Philadelphia, Kensington Ave Documentary, July 9, 2022.


Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Φιλαδέλφειας. Προβλήματα με τα ναρκωτικά και το έγκλημα στη λεωφόρο Kensington, Φιλαδέλφεια Στη Φιλαδέλφεια συνολικά, το βίαιο έγκλημα και η κατάχρηση ναρκωτικών είναι μείζονα ζητήματα. Η πόλη έχει υψηλότερο ποσοστό βίαιων εγκλημάτων από τον εθνικό μέσο όρο και άλλες μητροπολιτικές περιοχές παρόμοιου μεγέθους. Το ποσοστό υπερδοσολογίας ναρκωτικών στη Φιλαδέλφεια είναι επίσης ανησυχητικό. Μεταξύ 2013 και 2015, ο αριθμός των θανάτων από υπερβολική δόση ναρκωτικών στην πόλη αυξήθηκε κατά 50%, με περισσότερους από διπλάσιο αριθμό θανάτων από υπερβολική δόση σε σχέση με τις ανθρωποκτονίες.

Το υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας και η κατάχρηση ναρκωτικών του Kensington συμβάλλουν σημαντικά στα προβλήματα της Φιλαδέλφειας. Λόγω του μεγάλου αριθμού ναρκωτικών στη γειτονιά, το Kensington έχει το τρίτο υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας λόγω ναρκωτικών ανά γειτονιά στη Φιλαδέλφεια, με 3,57. Η επιδημία οπιοειδών έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το πρόβλημα, όπως και σε μεγάλο μέρος της υπόλοιπης χώρας. Η κατάχρηση οπιοειδών έχει εκτοξευθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες δύο δεκαετίες και η Φιλαδέλφεια δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός από το υψηλό ποσοστό θανάτων από υπερβολική δόση ναρκωτικών, το 80% των θανάτων από υπερβολική δόση στη Φιλαδέλφεια αφορούσε οπιοειδή και ο Kensington συμβάλλει σημαντικά σε αυτό το ποσοστό. Αυτή η γειτονιά της Φιλαδέλφειας λέγεται ότι έχει τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά ηρωίνης στην ανατολική ακτή, με πολλούς γείτονες να μεταναστεύουν στην περιοχή για ηρωίνη και άλλα οπιοειδή. Με τόσο υψηλή συγκέντρωση ναρκωτικών στο Kensington, πολλοί κρατικοί και τοπικοί αξιωματούχοι έχουν επικεντρωθεί στη γειτονιά σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της Φιλαδέλφειας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www-boredpanda-com.translate.goog/portraits-kensington-blues-jeffrey-stockbridge/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

Θωμάς είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=4z2DtNW79sQ