Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ο Σωτήρης Τζούμας υπ. βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» στο Νότιο Τομέα Αθηνών στο Black Monday


Ο Σωτήρης Τζούμας, υποψήφιος βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αττικής με την Ελληνική Λύση, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, μιλά αποκλειστικά στην έκτακτη εκπομπή Black Monday της τηλεόρασης του PRONEWS απόψε στις 22.00 για το τι σημαίνουν οι εκλογές της 25ης Ιουνίου και γιατί η υπερψήφιση της Ελληνικής Λύσης, αποκτά «κρίσιμη εθνική σημασία», όπως αναφέρει.

Μιλώντας στον Τάσο Γκουριώτη σε μία «εφ’όλης της ύλης» τηλεoπτική συνέντευξη, αποκαλύπτει ότι «οι δυνάμεις που πολεμούν την Ελληνική Λύση σήμερα, είναι οι ίδιες που πολεμούσαν τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τον οδήγησαν στον θάνατο»

2 σχόλια:

Ανδρέας είπε...

Μάλιστα! Ο Βελόπουλος είναι η μόνη λύση για τους χριαστιανοπατριώτες κι όλοι οι άλλοι γιαλαντζί.
Ο Βελόπουλος χτυπά «αλύπητα» τη ΝΔ του Κυριάκου αλλά κοίτα να δεις πράματα και θάματα ο Κούλης δεν ανταποδίδει και χτυπά τη Νίκη, οι δημοσκόποι του χαϊδεύουν τον Βελόπουλο τον έχουν σιγουράκι στη βουλή και πετάν τη Νίκη απέξω!
Το δεκανίκι της εξουσίας, το μαντρί των χριστιανοπατριωτών (κάποτε ΛΑΟΣ με Τζέφρυ μετά ΑΝΕΛ με Τσίπρα, τωρα Λύση που περιμένει) κινδυνεύει μάλλον και φροντίζει το σύστημα να το στηρίξει. Θα του χρειαστεί για το σύνταγμα.
Εκεί παίζεται το παιχνίδι, η εξουσία είναι σίγουρη για τη ΝΔ , θέλει δε θέλει θα κυβερνήσει. Το θέμα είναι με πόσους και με ποιές συμμαχίες θα αλλάξει το σύνταγμα;

Και για δες οι χριστιανούληδες, δεν μας νοιάζει που ο Βελόπουλος έχει το Χριστό για εξώγαμο έλληνα φαντάρου αρκεί που ο Νατσιός στον Ευαγγελάτο , που τον κάλεσε για να τον βγάλει ομοφοβικό, δεν πήρε καθαρή θέση για τους πούστηδες!

amethystos είπε...

Μιά νεοελληνική τραγωδία η πολιτικοποίηση των σημερινών Ελλήνων, φίλε,χωρίς τόν από μηχανής θεό, χωρίς λύτρωση. Ακόμη καί τό εκκλησιαστικό φρόνημα έχει εκκοσμικευθεί καί διασπαστεί σέ ανοιχτούς στήν ιστορία οικουμενιστές καί ζηλωτές, οπαδούς τού σκοτεινού μεσαιωνικού παρελθόντος.