Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Υπόθεση Anastasia Rubinsky: η Πολωνή έπεσε θύμα του «Νόμου Παρασκευόπουλου» και της κρατικής ανοχής στους λαθρό

 

Ο μπαγκλαντεσιανός φερόμενος ως δράστης, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, για κλοπές, ληστείες και άλλα…

γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Το ιστορικό της υπόθεσης της 27χρονης Πολωνής, είναι λίγο – πολύ γνωστό. Εν συντομία, θα αναφέρουμε μόνο ότι η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 12 Ιουνίου στην Κω. Αμέσως σχεδόν ξεκίνησε η αναζήτησή της. Μετά από μία αγωνία 6 ημερών, δύο εθελόντριες της Πολιτικής Προστασίας, βρίσκουν το άψυχο σώμα της στις 18 Ιουνίου στην περιοχή Αλυκές, γυμνό από τη μέση και κάτω, σκεπασμένο με καλάμια και κλαδιά, με το μισό σχεδόν μέσα σε σακούλα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Οι έρευνες από την αρχή στράφηκαν προς τον μπαγκλαντεσιανό που θεωρήθηκε ο κυρίως ύποπτος. Οι έρευνες στο σπίτι που διέμενε, έδειξαν ότι υπήρχε DNA της άτυχης κοπέλας. Αυτό κατέστησε αυτόματα ύποπτο και τον πακιστανό συγκάτοικό του, ο οποίος κατά την προανάκριση υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων.
Γνωστό «μπουμπούκι» ο δράστης

Ο μπαγκλαντεσιανός που δηλώνει «αθώα περιστερά» για το βιασμό και τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκυ, είχε ήδη καταδικαστεί πριν από ακριβώς 2 χρόνια (14 Ιουνίου 2021) ως μέλος εγκληματικής συμμορίας η οποία είχε κυριολεκτικά ρημάξει αυτοκίνητα, καταστήματα και κοσμηματοπωλεία στην Αττική.

Τα μέλη της συμμορίας:έκλεβαν αυτοκίνητα και με αυτά κατευθύνονταν σε καταστήματα και κοσμηματοπωλεία της Αττικής,
χρησιμοποιώντας λοστούς, βαριοπούλες ή μεταλλικά φρεάτια έσπαγαν τους υαλοπίνακες των καταστημάτων και ανασήκωναν τα προστατευτικά ρολά, ενώ σε μία περίπτωση διάρρηξης καταστήματος εμβόλισαν τον υαλοπίνακα με κλεμμένο όχημα,
εισέρχονταν στα καταστήματα και αφαιρούσαν χρήματα, εμπορεύματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, κ.λπ. αντικείμενα,
λάμβαναν μέτρα προφύλαξης, καθώς με κουκούλες κάλυπταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώ φορούσαν και γάντια,
χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συσκευές που ανήκαν σε ανύπαρκτα πρόσωπα, τις οποίες μάλιστα απενεργοποιούσαν κατά τη διάρκεια των κλοπών, ώστε να καταστήσουν δυσχερή τον εντοπισμό τους.
Η μεθοδολογία της πενταμελούς αυτής συμμορίας, δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για «επαγγελματίες». Αυτό μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι ο δράστης της δολοφονίας της 27χρονης κοπέλας, έχει πλούσιο παρελθόν ακόμη και στην πατρίδα του.

Και το ερώτημα είναι:

«Πώς ακριβώς θα μπορέσουν να εξηγήσουν  στους συγγενείς της Αναστάζια Ρουμπίνσκυ οι Μητσοτάκης και Παρασκευόπουλος ότι χάρη στη δική τους πολιτική αυτή η κοπέλα δε βρίσκεται πλέον εν ζωή;»

Ο μπαγκλαντεσιανός, του οποίου τα πραγματικά στοιχεία κανείς δεν τα γνωρίζει, ενώ το 2021 καταδικαστηκε για κλοπές και ληστείες, το 2023 βρέθηκε στην Κω να βιάζει και να σκοτώνει. Και δε νομίζω ότι έκανε «αναβάθμιση» της εγκληματικής του σταδιοδρομίας. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι τα ίδια έκανε και στην Αττική και όπου αλλού βρέθηκε, γιατί αυτός είναι ο τρόπος ζωής του και αυτό είναι το ισλάμ…
Η Πολωνία ζητάει την έκδοση των υπευθύνων

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι αναφέρει:

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο ώστε να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή»

twitter.com/MorawieckiM... 

Κύριε Μοραβιέτσκι μου, μακάρι να καταφέρετε να γίνει η έκδοση των δολοφόνων της κοπέλας στην Πολωνία, μπας κι απονεμηθεί δικαιοσύνη! Γιατί αν περιμένετε από το ελληνικό κράτος και την ελληνική «δικαιοσύνη» να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, θα περιμένετε για χρόνια. Θα τον στείλουν για 6 μήνες στις φυλακές Γρεβενών ως «σεξουαλικό παραβάτη» και μετά, με τη συνέργεια κράτους και ΜΚΟ θα τον φυηαδεύσουν σε άλλη χώρα… Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, έχει πεθάνει κύριε Μοραβιέτσκι μου!

Θα ήσασταν τυχερός κύριε Μοραβιέτσκι μου μόνο αν οι δράστες ήταν Έλληνες. Τότε θα «έτρωγαν» καμιά 15αριά χρονάκια στην ψειρού. Έτσι! Τιμής ένεκεν. Να τιμωρηθούν λαθροεισβολείς στο Yunanistan… μην το περιμένετε…
Στα… κατ’ ημάς…

Κάποιοι «έξυπνοι» άρχισαν να λένε ότι η κοπέλα έκανε «βίζιτες»… Μάλιστα! Και…;;; Ακόμα κι αν αυτή είναι η δουλειά της κοπέλας (καθώς δε γνωρίζω αν κάτι τέτοιο ισχύει), αυτό δε δικαιολογεί ούτε το βιασμό ούτε τη δολοφονία της. Το «όχι» είναι «όχι» σε κάθε περίπτωση. Και καλά θα κάνουν οι «τιμητές της ηθικής» να μην ψάχνουν τρόπους να δικαιολογούν έναν εγκληματία.

Από την άλλη, προκαλεί εντύπωση που τα συστημικά ΜΜΕ αποφάσισαν να δώσουν έμφαση στο γεγονός αυτήν τη χρονική στιγμή, που από τη μία είχαμε το φιάσκο της Πύλου, κι από την άλλη η Ρωσική φρεγάτα που διέσωσε μερικούς ακόμη λαθροεισβολείς πηγαίνοντάς τους στην Κάλυμνο. Το τελευταίο έκαναν προσπάθειες να το αποκρύψουν, αλλά σιγά μην τους αφήναμε

Αν σκεφτεί κανείς ότι η υπόθεση της Αναστάζια Ρουμπίνσκυ ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου ενώ το φιάσκο της Πύλου έγινε την ακριβώς επόμενη μέρα (13) αλλά μέχρι τις 14 οι αναφορές των ΜΜΕ για την κοπέλα ήταν υποτονικές, προκαλεί πραγματικά εντύπωση το πώς και γιατί τα ρεπορτάζ για τις δύο υποθέσεις ήταν αλλεπάλληλα και ταυτόχρονα, με το κοινό να βρίσκεται σε «γήπεδο αντισφαίρισης» πότε κοιτάζοντας προς το φιάσκο της Πύλου και πότε προς το έγκλημα της Κω. Κι ενώ και τα τρία γεγονότα είχαν πρωταγωνιστές λαθροεισβολείς, στο φιάσκο της Πύλου τα ΜΜΕ έπαιξαν το χαρτί του «οι καημένοι οι μετανάστες», στο έγκλημα της Κω το» οι κακοί λαθρομετανάστες» και στο θέμα της Καλύμνου… «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω» μόνο και μόνο για να μην αποκαλυφθεί ότι μία ρωσική φρεγάτα έκανε (για άλλη μια φορά) «ρόμπα» τόσο την ανύπαρκτη κυβέρνηση Σαρμά, όσο και το Λιμενικό που πασχίζει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και ποια είναι τα «αδικαιολόγητα» ; Το ότι το συμβάν της Πύλου έγινε σε διεθνή ύδατα και το Ελληνικό Λιμενικό δε φέρει καμία ευθύνη για ό,τι συμβαίνει εκεί. Η ευθύνη βαραίνει τη FRONTEX! Για να το πω σε απλά ελληνικά (και συγγνώμη εκ των προτέρων για την έκφραση που θα χρησιμοποιήσω): η FRONTEX τα έκανε σκατά, το ελληνικό Λιμενικό τα «τρώει» στη μάπα…

Κατάλαβες κύριε ανύπαρκτε Σαρμά μου; Με την ευκαιρία… Θερμά συγχαρητήρια! Είστε η μοναδική κυβέρνηση παγκοσμίως που κατάφερε μέσα σε ένα μήνα να κάνει τόσες βλακείες (λίαν επιεικώς) όσες άλλες κυβερνήσεις χρειάζονται τουλάχιστον ένα εξάμηνο να κάνουν!!!

Να δείτε που θα τον προτείνουν και για ΠτΔ αυτόν… Το ρόλο της «γλάστρας» τον έχει μάθει καλά…
Ουσιαστικά, αυτό το παιχνίδι των συστημικών ΜΜΕ, είναι αρκετά περίεργο. Κάποιος φίλος μου έχει πει ότι τα συστημικά ΜΜΕ, ενίοτε εργάζονται προς την πατριωτική κατεύθυνση, προσπαθώντας να βάλουν αμφιβολίες στο κοινό τους για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν. Αν ισχύει αυτό, τότε θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια…

Εμείς ευχόμαστε να βρεθούν όλοι οι υπαίτιοι του εγκλήματος στην Κω και να λογοδοτήσουν στην… πολωνική δικαιοσύνη. Όχι στην Ελλάδα…

kanenazori.com

Διόδοτος: Υπόθεση Anastasia Rubinsky: η Πολωνή έπεσε θύμα του «Νόμου Παρασκευόπουλου» και της κρατικής ανοχής στους λαθρό (diodotos-k-t.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: