Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ανέβασε στα social media ένα βίντεο… όλο Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα: Μπουζούκι, χορός και πλάνα της Ακρόπολης (Βίντεο)


Με άρωμα Ελλάδας το βίντεο που δημοσίευσε ο Μπαράκ Ομπάμα, από την επίσκεψη του στην Αθήνα

Με ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα έδωσε το παρασκήνιο της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε τα μέλη του Ιδρύματος Ομπάμα από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική που ήρθαν στην Αθήνα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο βίντεο φαίνεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να συνομιλεί με τα μέλη του ιδρύματος που μοιράζονται το όραμα του για αλλαγή.

Σε κάποια στιγμή ακούγεται ο Μπαράκ Ομπάμα να τους εξηγεί πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουν τους εαυτούς τους και κυρίως τις κοντινές σχέσεις τους.

Στο βίντεο ακούγεται μουσική, φαίνεται η Ακρόπολη αλλά και το ηλιοβασίλεμα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καθώς φαίνεται ότι τα μέλη του Ιδρύματος Ομπάμα γιόρτασαν την πρώτη συνάντηση τους.

 Ανέβασε στα social media ένα βίντεο… όλο Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα: Μπουζούκι, χορός και πλάνα της Ακρόπολης (Βίντεο) | Pentapostagma

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΗΣ. ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www-ereticamente-net.translate.goog/2023/06/uomini-e-no-il-dottor-frankenstein-e-gli-altri-roberto-pecchioli.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=uomini-e-no-il-dottor-frankenstein-e-gli-altri-roberto-pecchioli&_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp