Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Άνθρωποι και όχι. Ο γιατρός Φρανκενστάιν και οι άλλοι – Ρομπέρτο ​​Πεκιόλι


Οι καιροί περνούν με υπεράνθρωπη, τρανς-ανθρώπινη, μετα-ανθρώπινη ταχύτητα. Προκαλούμε οποιονδήποτε να κρίνει την πραγματικότητα με τα κριτήρια πέντε, το πολύ δέκα χρόνων πριν. Ο κανονικός άνθρωπος αδυνατεί να ακολουθήσει τον τεχνοεπιστημονικό και ανθρωπολογικό κυκλώνα που προωθεί η άρχουσα τάξη της μερίδας του κόσμου που είναι γνωστή ως Δύση. Η δρομοκρατία, η δύναμη της ταχύτητας και η αίσθηση ότι η μεγαμηχανή πηγαίνει μόνη της και η κίνηση έχει γίνει, όπως στη φυσική, στό τέλος πιό γρήγορη. Ή ίσως όχι, κάποιος – μια μικρή αλλά αποφασιστική ολιγαρχία, ικανή να κινηθεί από κοινού – κινεί σοφά τα πιόνια ενόψει ενός στόχου. Στόχος δεν μπορεί παρά να είναι η διαιώνιση της κυριαρχίας μέσα από ένα ανθρωπολογικό άλμα που στοχεύει στην αλλαγή του ανθρώπινου είδους μεταμορφώνοντάς το σε κάτι άλλο: το υπερανθρώπινο και μετα-ανθρώπινο έργο των ελίτ.

Ζούμε - όπως και στις ασθένειες - την οξεία φάση. Η διαδικασία είναι τόσο προχωρημένη και οργανωμένη που η πλειοψηφία δεν γνωρίζει καν τι συμβαίνει όχι γύρω της, αλλά μέσα της. Η κούρσα προχωρά προς την αναδιαμόρφωση σε μια ασφυκτική ισότητα κατά ισοδυναμία, που υποτίθεται a priori, επομένως αδιαμφισβήτητα. Ο Alain De Benoist την έχει αποκαλέσει «ιδεολογία του ίδιου» και προχωρά σαν ένα οδοστρωτήρας που συνθλίβει τα πάντα, εξισώνοντας όχι μόνο πολιτισμούς, γλώσσες, έθιμα, τρόπους ζωής προς όφελος του Μοναδικού παγκοσμιοποιητή, αλλά και ισχυρίζεται ότι αναδημιουργεί την ανθρωπότητα, η οποία βαδίζει προς την υπέρβαση του εαυτού της σε σημείο που να ξεπερνά κάθε εναπομείνασα ταυτότητα. Ο τελευταίος τοίχος που γκρεμίζεται είναι αυτός της προσωπικής, οικείας, σεξουαλικής ταυτότητας. Νικημένες οι αντιστάσεις, ιδού ο Μοναδικός, ο παγκόσμιος ερμαφρόδιτος (αυτό, τελικά, είναι το «τρανς» που προωθούν οι ελίτ), ένα υποκείμενο που γίνεται αντικείμενο, το ρευστό άτομο(αδιάσπαστο) που μεταμορφώνεται σε «διασπασμένο», έστω και διχασμένο, μακριά από τον εαυτό του.

Οι άνθρωποι δεν είναι πια άνθρωποι, γιά την κυρίαρχη θέληση ενός κομματιού κοινωνιοπαθών που παραληρούν με παντοδυναμία. Στο μυθιστόρημα που είναι ο πατέρας όλων των δυστοπιών, ο Δόκτωρ Φρανκενστάιν ή ο σύγχρονος Προμηθέας, ένας επιστήμονας δημιουργεί ένα τέρας που μοιάζει με άνθρωπο, που απλά ονομάζεται «το πλάσμα». Πράγματι, έχει δημιουργό και κατά κάποιο τρόπο διατηρεί ανθρώπινες στάσεις και επιθυμίες, ακόμα και στην βαρβαρότητα κόρη της μοναξιάς και της απέχθειας που προκαλεί. Ο επιστήμονας τρομοκρατείται από το πλάσμα του και προσπαθεί να το καταστείλει. Πεθαίνει στην απόπειρα - η επιστήμη δεν έχει συσκοτίσει την ανθρωπιά του - και το πλάσμα, συντετριμμένο, αυτοκτονεί καίγοντας τον εαυτό του, ώστε κανείς να μην έχει ίχνος του/της και να καταλάβει πώς να αναδημιουργήσει το τέρας.

Ένα έντονα ανθρώπινο γοτθικό σενάριο: Ο Φρανκενστάιν (τον οποίο οι περισσότεροι μπερδεύουν με το Πλάσμα) είναι άνθρωπος. Το πλάσμα του, με τη σειρά του, έχει επίγνωση του εαυτού του, έχει μια ταυτότητα που μπορούμε να θεωρήσουμε ανθρώπινη. Το τέλος του, επιθυμητό, αποδεκτό, είναι βασικά μια ακραία πράξη αγάπης. Άνθρωποι του 19ου αιώνα. Οι Φρανκενστάιν του 21ου αιώνα έχουν περάσει το κατώφλι της ανθρωπότητας: άνθρωποι και μη.

Ο Φρανκενστάιν με την επιστήμη του γεννά ένα πλάσμα που αναπαράγει το είδος homo sapiens. Οι σύγχρονοι μάγοι βαδίζουν στον αντίθετο δρόμο: την απανθρωποποίηση και την επακόλουθη μετα-ανθρώπινη αναδιαμόρφωση. Μια σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες, καθορισμένες από ψηλά σε διαδοχικά κύματα, αλλάζουν το σώμα και τα συναισθήματά μας. Υπάρχει μια αποφασιστική ένδειξη: οι μεταμοντέρνοι Φρανκενστάιν ενεργούν πάνω απ' όλα στην ορμή και τη σεξουαλική διάσταση, για να την υπερβούν, να την αναμορφώσουν, να την βάλουν στο κέντρο της ανθρώπινης κατάστασης. Λειτουργούν με αφαίρεση, απογυμνώνοντας την ψυχή από την ανθρωπότητα, τροποποιώντας το σώμα και επαναπροσανατολίζοντας τον εγκέφαλο. Η ρευστότητα είναι η βασική έννοια. Οι λέξεις είναι πέτρες, παρόλο που μια γιγάντια επιχείρηση γλωσσικής αναδιαμόρφωσης βρίσκεται σε εξέλιξη: το ρευστό είναι ένα υλικό χωρίς το δικό του σχήμα. Επομένως, μας μετουσιώνουν, δηλαδή αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά μας. Το έργο ενός θεού αναδημιουργού, ακόμα κι αν η υπόθεση του Θεού δεν συλλογίζεται από τον μεταμοντέρνο ορίζοντα, ο οποίος έχει ακυρώσει τη λέξη για να συσκοτίσει την έννοια. Το μάθημα του θετικιστή Βιτγκενστάιν: για όσα δεν μπορεί κανείς να μιλήσει, πρέπει να σιωπά.

Πηγαίνοντας πέρα ​​από τον Φρόιντ, ανάγουν τον άνθρωπο στο Αυτό (Es, id), στο άμορφο, στο κουβάρι της ύλης και του ενστίκτου, συνθλίβοντας το εγώ και αρνούμενοι το ηθικό υπερεγώ. Ο άνθρωπος είναι μια πλαστική βιοχημική μάζα προς ανατομή/τεμαχισμό. Το «πολιτικό ζώο» του Αριστοτέλη γίνεται μέλος ενός κοπαδιού, ή χειρότερα, μιας κυψέλης στην υπηρεσία της βασίλισσας, του κυρίαρχου θόλου.

Το ιδανικό εργαλείο είναι η κουλτούρα της ακύρωσης, στόχος της οποίας είναι να διαχωρίζει τους ανθρώπους και τις κοινότητες από τις αντίστοιχες ιστορίες τους, κάνοντας μια tabula rasa όλα όσα δεν ανταποκρίνονται στο υποτιθέμενο «πνεύμα των καιρών», δηλαδή στη θέληση των κυρίαρχων τάξεων. Αποκομμένοι από το παρελθόν, ριγμένοι στον κόσμο χωρίς τα εργαλεία για να διατυπώσουμε κρίσεις -απαραιτήτως παιδιά όσων προηγήθηκαν- έχουμε μείνει στό ζωώδες παρόν χωρίς προοπτική, του οποίου ο μοναδικός σκοπός είναι η κίνηση, η ρευστότητα, η βούληση χωρίς σκοπό, η ικανοποίηση των ορμών, η οποία δεν συνοδεύεται πλέον από την ικανότητα να τα ελέγχει, να τα αναβάλλει, να τα υποτάσσει σε ηθικές επιταγές. Γυμνή ζωή χωρισμένη από την αυτοσυνείδητη ύπαρξη. Ο Homo δεν είναι πλέον sapiens.

Για να επιτευχθούν τόσο μεγάλοι στόχοι - αντιανθρώπινοι - είναι απαραίτητο να δράσουμε στην ενστικτώδη διάσταση, κυρίως στη σεξουαλικότητα. Η τεράστια πίεση των θεωριών του φύλου, η επιβολή της ατζέντας LGBT, τα μηνύματα υπέρ της σεξουαλικής ρευστότητας, η τοξική προπαγάνδα για την αλλαγή φύλου και η λεγόμενη «μετάβαση φύλου» απορροφάται από την παιδική ηλικία με τη συμμετοχή του σχολείου και όσων παράγουν περιεχόμενο για παιδιά - ψυχαγωγία, βιβλία, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές σειρές - δεν είναι παρά ενδιάμεσα στάδια μιας Μεγάλης Επαναφοράς που κάνει τις χθεσινές αντιθέσεις όχι μόνο ξεπερασμένες, αλλά και γελοίες.

Η υπεράνθρωπη ατζέντα είναι δεξιά ή αριστερά; Πώς πρέπει να προσεγγίσουμε την ανθρωπολογική επανάσταση που ακυρώνει («επαναφέρει») κάθε κοινωνική, πολιτιστική, πνευματική και οικονομική επανάσταση ή ανταγωνισμό; Η νέα κορυφογραμμή, η πάλη του παρόντος και του μέλλοντος είναι μεταξύ ουμανισμού και υπερ/μετα-ανθρωπισμού, μεταξύ ανθρωπων και μη. Οι εχθρικοί σκοποί είναι απάνθρωποι και συγκρούονται με τους νόμους της φύσης. Πάρα πολλοί πιστεύουν ότι οι στοχασμοί αυτού του τύπου δεν τους αφορούν: πράγματα για φιλοσόφους ή θεωρητικούς συνωμοσίας. Εν τω μεταξύ, η κοινή αντίληψη αλλάζει παντού, νέοι νόμοι εξομαλύνουν το αδιανόητο και απαγορεύουν τις αντιρρήσεις. Πολλές από τις ανοησίες της δυτικής ιδεολογικής ατζέντας γίνονται γρήγορα ο κανόνας, η κοινή λογική. Οι συνέπειες είναι ήδη βαριές: που θα ισχύουν ήδη σε μια γενιά, όταν θα είναι αδύνατο να τις αντιμετωπίσουμε, αφού θα είναι ο κοινός ορίζοντας, το νέο φυσιολογικό των χειραγωγημένων γενεών;

Πρέπει να τεθεί το κρίσιμο ερώτημα: σωστό ή λάθος; Μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας και να βουλώσουμε τα αυτιά μας, αλλά αυτός είναι ο κατάλογος, στη Δύση, που ο Επίτροπος της ΕΕ Borrell έχει ορίσει ως «έναν κήπο με λουλούδια». Ένας κήπος στον οποίο ο λουλουδάνθρωπος υποβάλλεται σε κάθε είδους πειράματα, χειρισμούς και μεταμοσχεύσεις. Η κατάκτηση της ενστικτώδους σφαίρας είναι ο κύριος στόχος γιατί η σεξουαλική είναι η πιο ισχυρή ορμή του ζωντανού, προσανατολισμένη στη συνάντηση με το άλλο μισό του εαυτού του και στην αναπαραγωγή του είδους. Εδώ βρίσκεται η ουσία πού σπάει τήν κανονική ροή της ζωής. Η λύση είναι πολύπλοκη, αλλά οι τεχνολογικοί πόροι την καθιστούν δυνατή. Δεν μπορεί να λείψουν τα απαραίτητα χρήματα για όσους τη δημιουργούν στους διακομιστές του χρηματοπιστωτικού συστήματος: είναι αυτοί που «κάνουν τη δουλειά του Θεού».

Μετά τον διαχωρισμό του φύλου από την τεκνοποίηση, το επόμενο βήμα είναι να διαχωρίσουν την τεκνοποιία από το φύλο, δηλαδή να την ελέγξουν, γιατί, έι, η τεχνολογία είναι επίσης ιδιοκτησία τους. Τότε πρέπει να αρνηθούμε τη φύση υπέρ της υποκειμενικής βούλησης (που μετονομάστηκε σε «αυτοαντίληψη»), να τροφοδοτήσουμε τον πόλεμο των φύλων - που έχει αντικαταστήσει την ταξική πάλη και την κοινωνική δέσμευση - να ονομάσουμε την καταστολή της εκκολαπτόμενης ζωής παγκόσμιο δικαίωμα, αποκλείοντας τον (μη) γονέα 2 από την απόφαση, καθώς το κομμάτι των νεογέννητων κυττάρων - ο ανεπιθύμητος επισκέπτης - βρίσκεται στο σώμα του (μη) γονέα 1.

Η διαχείριση θα ακολουθήσει, είπε ο Ναπολέων μετά τις αποφάσεις του πολέμου, και η επιστασία του Φρανκενστάιν είναι οι λέξεις: "αναπαραγωγική υγεία" είναι η ζωοτεχνική έκφραση που εισήγαγε ένας από τους φορείς που ελέγχονται από την ολιγαρχία, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το προαύλιο σπίτι των ιδιωτικών ιδρυμάτων και των Big Pharma (των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών).

Εφόσον ο θόλος μισεί το ανθρώπινο είδος, θέλει πρώτα να το λεπτύνει. Η προτεινόμενη σεξουαλικότητα είναι η στείρα, που κάποτε λέγαμε ανεστραμμένη. Καλύτερα να προχωρήσουμε παραπέρα και να προωθήσουμε την τρανσεξουαλικότητα, η οποία προετοιμάζεται για την αποδοχή του κυβερνοανθρώπου – υβριδοποιημένου με τη μηχανή – και προχωρά προς το Ένα φύλο, νικώντας την ενοχλητική φύση που έχει αποφασίσει διαφορετικά. Η πραγματικότητα είναι δύσκολο να αντιστραφεί και δύσκολο να κρυφτεί. Για το σκοπό αυτό, έχει στηθεί ένα τεράστιο τσίρκο των μέσων ενημέρωσης με τη συμμετοχή ψυχολόγων, επιρροών, φιγούρων και ειδώλων της παράστασης, το οποίο προωθεί την τρανσέξουαλ ρευστότητα, που μετριοπαθώς ονομάζεται μετάβαση φύλου. Επεμβατική χειρουργική, εκτομές και ανασυνθέσεις όχι "σε ένα άθλιο σώμα (in corpore vili)", αλλά στη σάρκα νέων, αγοριών και ακόμη και παιδιών. και μετά πολύ ισχυρές φαρμακολογικές θεραπείες με ανείπωτα αποτελέσματα και αντενδείξεις.

Ένα άλλο ψέμα: δεν πρόκειται για θεραπείες (που προκαλούν θεραπεία, αποκατάσταση της κανονικότητας και της υγείας) αλλά για βίαιες, επεμβατικές, εγκληματικές παρεμβάσεις. Για να ομαλοποιήσουν τα πάντα, επιστρατεύουν λεγεώνες προπαγανδιστών, που εργάζονται πάνω από όλα στο σχολείο, μεταμορφωμένοι από μια υπηρεσία που μεταδίδει κοινή γνώση και σχηματίζει μέλη της κοινότητας, σε ψυχοκοινωνική θερμοκοιτίδα για να κάνουν τις τελευταίες γενιές «ρευστές», με εργαστήρια αυνανισμού, τραβεστισμού, πρακτικά μαθήματα παιδικής ηλικίας. Αντιπαιδαγωγική. Σε αυτή τη Βαβυλώνα, οι αυτοκτονίες, οι κοινωνικές αναταραχές, η σύγχυση και η αποταυτοποίηση (αποπροσδιορισμός) αυξάνονται.

Αυτό που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε είναι η ωμή σκοτεινή αλήθεια: αυτός είναι ο στόχος των μεταμοντέρνων Φρανκενστάιν. Η τρανσεξουαλικότητα γίνεται δόγμα που βασίζεται σε ένα προφανές ψέμα. Τα φύλα είναι δύο. Τα εξωτερικά όργανα μπορεί να αφαιρούνται και να εμφυτεύονται, αλλά ο άντρας παραμένει άντρας και η γυναίκα το ίδιο. Το φύλο δεν συνίσταται μόνο σε ό,τι έχει κανείς γύρω από τη βουβωνική χώρα ή στον λεγόμενο σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά σε πολλά άλλα χαρακτηριστικά που εντυπώνονται ανεξίτηλα σε όλα τα κύτταρα του σώματος από τη δημιουργική φύση. Όταν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος εκθάψουν το πτώμα ενός ζωντανού τρανσέξουαλ, θα μπορέσουν να προσδιορίσουν τέλεια το φύλο από το σχήμα και την ανάλυση των λειψάνων. Η αλλαγή της φύσης του ανθρώπου είναι καταστροφή και εγκληματική πράξη. Για άλλη μια φορά, άνθρωποι ή όχι.

Δεν είναι πολύ ανόμοια η εικόνα του «τέλους της ζωής». Ο θάνατος δεν μπορεί να ειπωθεί: η μεγάλη απομάκρυνση εξυπηρετεί τη δύναμη να τροφοδοτεί τους βαθύτερους φόβους, όπως συνέβη στην πανδημία. Δηλαδή, έχει τη λειτουργία να κάνει τους ανθρώπους να αποδέχονται –και μάλιστα να ευλογούν– απαγορεύσεις, περιορισμούς, επιτήρηση, ολοκληρωτικές υποχρεώσεις. Όσοι γεννιούνται παρ' όλα αυτά -με «φυσικό» τρόπο ή χάρη στη βιοτεχνολογία- δεν πρέπει να ισχυρίζονται ότι είναι κύριοι της ζωής τους. Το πολύ-πολύ του «τέλους της ζωής», ή του υποβοηθούμενου θανάτου, που περνιέται για υψηλός πολιτισμός δίνοντας έμφαση σε τραγικές οριακές καταστάσεις, αλλά παραμένοντας δολοφονία, ακόμα κι αν νομιμοποιηθεί ο φόνος, που διανέμεται από την υγειονομική υπηρεσία, που ασκείται από συμπονετικούς δήμιους με λευκές μπλούζες, χειρουργικά γάντια και μάσκες FFP2. Στον Καναδά, τον παράδεισο (δηλαδή την κόλαση, όλα αντιστρέφονται) της ευθανασίας, σχεδόν το ένα δέκατο όλων των θανάτων προξενείται: εν μέρει ανίατοι ασθενείς, και μετά καταθλιπτικοί, «φυσιολογικοί» ασθενείς, παιδιά (!!!), φτωχοί. Η τελική λύση: και να σκεφτεί κανείς ότι το απόλυτο κακό είναι οι Ναζί.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έχει περάσει από τη γνώση της λειτουργίας του σώματος στην «ολιστική» κατήχηση. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το λέει σε επίσημο έγγραφο, τον Διεθνή Οδηγό για τη Σεξουαλική Αγωγή. Παράξενο πράγματι, και πολύ ύποπτο, ο πολλαπλασιασμός των «οδηγών» που εκδίδονται άνωθεν για κάθε πτυχή της ζωής, που καταδεικνύουν τον ολοκληρωτικό χαρακτήρα της εξουσίας. Αρκετά με τήν «εστίαση στους πιθανούς κινδύνους της σεξουαλικότητας», συνεχίστε με «μιά ολιστική προσέγγιση που βασίζεται στην κατανόηση της σεξουαλικότητας ως τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων που επιτρέπουν στα [παιδιά] να αυτοκαθορίζουν τη σεξουαλικότητα και τις σχέσεις τους σε διάφορα στάδια ανάπτυξης». Δηλαδή πρώιμη σεξουαλικότητα, άρνηση του φυσικού γεγονότος υπέρ της «αυτοδιάθεσης», επιβολή μιας δογματικής άποψης για τη σεξουαλικότητα που ξεκινά από την παιδική ηλικία και μετά, υπαρξιακή αναδιαμόρφωση κρυμμένη από ρητορικές παγίδες που οι πατέρες μας θα είχαν απορρίψει με περιφρόνηση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να σιωπούμε, αποδεχόμενοι ότι η τεχνοοικονομική δύναμη, μέσω των θεσμών που ελέγχει – πρώτα απ’ όλα τα κράτη – γίνεται ο αρχηγός, ο χειριστής και ο λήπτης αποφάσεων και της σεξουαλικότητας των παιδιών μας;

Ο Φρανκενστάιν είναι ανάμεσά μας, αλλά δεν είναι πλέον ένας ήπιος επιστήμονας με ειλικρινείς ηθικούς ενδοιασμούς. Το πλάσμα Του είμαστε όλοι εμείς, ιδιαίτερα τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Η εναλλακτική είναι πολύ ξεκάθαρη: άνθρωποι ή όχι; Τα υπόλοιπα είναι αναπαράσταση, όπλο μαζικού αντιπερισπασμού, εξαπάτησης. Αλλά οι άνθρωποι (;;;) λατρεύουν να εξαπατώνται.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!