Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΠΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ [ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ] ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ‘OPUS DEI’ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΖΗΛΩΤΕΣ» ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΠΑΠΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ [ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ] ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ‘OPUS DEI’ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΖΗΛΩΤΕΣ» ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπερτορέλλο παρέμεινε φιλοξενούμενος στο Μοναστήρι του Εσφιγμένου 25 ημέρες και μετά την αναχώρησή του έστειλε την πιο κάτω κάρτα με ευχές!

ΠΑΠΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ [ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ]

ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

OPUS DEI’

ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΖΗΛΩΤΕΣ»

ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Άντε και εις ανώτερα! Την επόμενη φορά θα μας φέρουν και τον Πάπα;

Αυτά που συμβαίνουν τελικά στον χώρο των ΓΟΧ δεν έχουν προηγούμενο. Τι σχέση έχουν οι «υπερ-ορθόδοξοι» καταληψίες της Εσφιγμένου με τον Παπικό ιερέα της OPUS DEI’; Πόσο καιρό φιλοξενήθηκε ο πράκτορας του Βατικανού στο χώρο της ιεράς Μονής όπου κάποτε λειτουργούσε ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς; Και όχι μόνο φιλοξενήθηκε αλλά κινηματογράφησε παράνομα ντοκυμαντέρ για το Άγιον Όρος στο οποίο αφιέρωσε μεγάλο τμήμα του στον ηγέτη των καταληψιών Μεθόδιο. Οι σούπερ ζηλωτές καταληψίες, οι υπερ-ΓΟΧ που δεν ανέχονται τάχα ούτε καν τη θέα αιρετικού ράσου, έβαλαν μέσα στα Ιερά και Όσια της Ορθοδοξίας την OPUS DEI’;;; Αυτοί που αναβαπτίζουν όσους ‘νεοημερολογίτες’ εισέρχονται στις τάξεις τους επί 25 ημέρες ξεναγούσαν τον παπικό ιερέα για να κινηματογραφήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα άγια χώματα του Άθω; Μεταφέρουμε την είδηση από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μονής και έχει ως εξής:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ αυτό δημοσίευμα, δόθηκε απάντηση στο ιστολόγιο του ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ...

amethystos είπε...

Εμείς δέν βρήκαμε καμμία απάντηση. Το παραλήρημα δέν είναι απάντηση. Πώς μπορούν να φωτιστούν τα πράγματα, εφόσον ο Κύριος ήρθε και μας έδωσε τα κριτήρια με τα οποία μπορούμε να διακρίνουμε ποιός είναι δικός Τού και ποιός δέν είναι. Βεβαίως ο Βαθρολομαίος είναι αιρετικός. Αλλά και ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος καθαιρέθηκε απο το Πατριαρχείο, αδίκως. Αλλά δέν έκανε κατάληψη στο Πατριαρχείο. Πέθανε στην εξορία. Όπωςλέει και ο Γέρο-Σοφρώνιος, προσπαθούμε με λύσσα να δικαιολογηθούμε και μας είναι αδύνατον να αναγνωρίσουμε το λαθος μας διότι αυτό είναι δυνατόν μόνον με τη βοήθεια του Κυρίου και του Αγίου Πνεύματος. Τα οποία δυστυχώς δέν διαθέτει η κλίκα των παλαιοημερολογιτών.
Θα περιμέναμε τουλάχιστον μία διάψευση.