Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ράπισμα Πούτιν σε Ελλάδα για "Μακεδονία" και "Βόρεια Κύπρο".

Καυτό ράπισμα έδωσε στην Ελλάδα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφερόμενος για «Δημοκρατία της Μακεδονίας», «Βόρεια Κύπρο» και φιλία με την Τουρκία, κατά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε  στην Μόσχα, και δυσανασχέτησε τον ελληνικό λαό, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων, ΝετΠρες, σε ανταπόκριση από την Αθήνα.
Ως «βόμβες» παρουσιάστηκαν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης τα μηνύματα
του Ρώσου προέδρου στην αναφορά του περί «Μακεδονίας» και  Τουρκίας. Οι Έλληνες χαρακτηρίζουν την αναφορά αυτή ως «καυτό ράπισμα κατά της Ελλάδας».
Το πρώτο χαστούκι για την Ελλάδα από τον Πούτιν ήταν οι απόψεις του σχετικά με το πρόβλημα της Κύπρου, που τόνισε τη ρωσο – τουρκική φιλία. Η αμφιλεγόμενη ομιλία του με αναφορά για Βόρεια Κύπρο και Δημοκρατία της Νότιας Κύπρου, προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ελληνικούς κύκλους.
«Το δεύτερο χαστούκι ήταν η χρησιμοποίηση του συνταγματικού ονόματος της χώρας μας, ως ‘Μακεδονία’, στην αναφορά του για αγωγό μέσα από την Τουρκία και με  έναν τερματικό σταθμό στα σύνορα με Ελλάδα που θα μπορούσε να φθάσει μέχρι τη ‘Μακεδονία’, όπως ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος, προκαλώντας αντιδράσεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνει το δημοσίευμα.
Πηγή: echedoros-a.gr
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε μας βοήθησαν οι Ρώσσοι για να το κάνουν και τώρα;

ΚΣΝ

χαλαρωσε είπε...

τελικα πρεπει να πληρωνουμε τον πουτιν να μιλαει για την μακεδονια. μονο ετσι θα υπαρχει συγχορδια υπερ της μακεδονιας μας απο το μπομπολισταν. ο ανθρωπος υποστηριζει με τον καλυτερο τροπο τα εθνικα μας θεματα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΔΟΞΑΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις ποτε τους βοηθησαμε ...?

Θα ηθελα να πω στον Πουτιν, οτι οσο ειναι ορθοδοξος και οχι κατι αλλο, οταν θα φερει ο Θεος Ελληνες Αρχηγους , τοτε θα γυρισουμε στις συμφωνιες του 1980...σε μισθους, υπαλληλους, θεσεις, συνταγματικη ρητη διαταγη απολυτου προστασιας κατοικιας...και υποχρεωτικης εγκρισης των τραπεζων να συμβιβαζονται με οσα εχει ο καθενας να πληρωσει και μονο οταν εργαζεται σε πληρης απασχοληση με ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ.
Τα δε λαμογια του της SIEH MENSCH της Χοχ τυφ και της παρεας τους..θα επιστρεψουν τους φορους ολων των ετων και μετα θα δουμε τι μας συμφερει να κανουμε.Δεν πληρωσες...φυλακη οι Ανωτατοστελεχοικοι ...
Απο το Λυκειο 1 μηνα υποχρεωτικο στρατο στα συνορα ανδρες και γυναικες και υποχρεωτικη αποσταση απο την οικια .....Στο Πενταγωνο μονο οι καταγωμενοι απο συνορα...αφου αποδειχτει μη εχοντες συγγενεια μεχρι και 4 βαθμου...
Οι αρχαιολογικες σχολες θα πληρωνουν ενοικιο μηνιαιο και θα επιτηρουνται απο Τμημα Ειδικων Δυναμεων Αρχαιοκαπηλειας.Εβγαλες αρχαι και πιαστικες..στερηση περιουσικαων στοιχιων και ηθαγενειας..εισαι ξενος..απελαση.
Αρα ..α ξεχασα...Μνημονιο..γιοκ....δεν πληρωσατε κυριοι βιασμους, κλωπες, γενοκτονιες...δωστε μας και τον χρυσο με επισημη συγχνωμη για τα επεσχυνφα μνημονια ενω γνωριζατε...και μετα μιλαμε ..
Υποχρεωτικο 7ωρο εργασιας με τρεις βαρδιες..η νυχτερινη μονο για ανυπαντρους....2μμ εως 4μμ ωρα οικογενειας...κανενα σχολειο...καμια εταιρεια δεν εργαζεται.
Κυριακη ητο ειναι και θα ειναι Μερα Κυριου...δεν εργαζομαστε...οποιος θελει να δουλεψει υπαρχουν αλλες χωρες...
Καταργηση του κεφαλιακου φορου
κληρονομιας.Ξενες εταιριες επενδυουν με 100 ελληνικο δυναμικο,60 εταιρεια 40 Ελλαδα..εταιρειες ανθελληνικες και ουδετερες προς την Ιστορια και τα δικαια μας ανευ φιλλεληνικης υπευθυνης δηλωσεως δεν χρειαζονται να επενδύσουν εδω.
Οπλοκατοχη εντος της οικιας οπως στην Ελβετια.
Φορος Μεταναστευσης καθολη την διαρκεια...Εισαι Ελληνας συνυσφερεις και αφου πας εξω δεν λας για την παρτυ σου..Ταμειο Ελληνισμου Διασπορας.Δεν πληρωνεις ..εχετε γεια Πολξτικα Δικαιωματα διπλα διαβατηρια και υθαγενειες..adieu
Μεταναστες δεν θα δεχομεθα παρα μονο προσωρινους εργατες ενος χρονο και με υλευθυνη δηλωση οτι δεν ηρθαν εδω λαρα μονο για προσωρινη εργασια....περασε ο χρονος φευγεις..ησουν καλος ερχεσαι παλι μετα πο δυο χρονια..ευκτηριο οικο ναι..μεγαλους ναους με ξενα κολλυβα οχι....μη κυβερνητικες οργανωσεις μονο για ωφελος και επαγαθον της κοινωνιας..Ελληνικης Κοινωνιας.
Δημοσιος υπαλληλος για 10 χρονια σε δημους εκτος του τοπου διαμονης των τελευταιων δεκα χρονων και οθδεποτε εις γεννεθλιον τοπο....
Κληρωτες οπως στο λαχνο του λαχειου με αμεση αναμεταδωση απο ολα τα καναλια ταυτοχρονος.
Δικαιωμα σε ολους να συμμετασχουν στα δημοτικα λειτουργηματα με λαχειοφορο κληρωση για ενα εξαμηνο...μεχρι ενα χρονο...εκτος και εαν κορη ρυπτεις...κορ..καρ = καρδια ρυπτω πετω. Ενα λεταξεις την καρδια σου την κορη σου ΚΟΡ /ΚΑΡ τοτε εισαι cor rupt πασχων απο COR RUPTION!!!
Επιδομα 5 επαναπατρισμου Ελληνων απο τις πεντε ηπειρους απαξ και δια παντος.
Εκλεξες το δημοσιο..στερηση δικαιωματων.
Ενιαια Εθνικη Πολιτικη γξα ολα τα επαγγελματα .Βιοκαλλιεργειες αγροτικη καλλιεργεια και περιηγητισμος προταιραιοτητες.
Ενα Εργατικο Συνδικατο για ολα τα εππαγγελματα με θητεια 1 χρονου.Γνωμον το κοινο συμφερον ολων των Ελληνων.
κρατικοποιηση Φυσικων Πορων και Υγειας με Εθνικη Βιομηχανεια Φαρμακων υπο του υπουργειου Εθνικης Αμυνης!
Επιχειρηματιες με γνωμονα το κοινό καλο ναι...αρπαχτικα απληστειας οχι...Προτασεις επιχειρηματιων ναι εφοσον ωφελουν τις τσεπες ολων
αλλοιως adieu....
Συνταξη στα 65.Μετα εφευδρειες στην πολη για το κοινο καλο 4ωρες 4 φορες την εβδομαδα...δεν ηρθες...εχουμε κυρωσεις....διοτι ετσι θα νιωθει οτι κανει και κατι για τον τοπο του...και χρονο για καφενε θα εχει..και θα γυμναζεται και θα απασχοληται το μυαλο του...
Ετσι φιλε Πουτιν οταν ηα γυρισουν Θεου συνενεργουντος τοτε να διαγραψεις τα χωριδια τυπου ...τσεντονια και ουτε γατα ουτε ζημεια.
Ειμαστε Ελληνες και Χριστιανοι ασκουμενοι..υποχρεωσει να φωτησουμε τα βαρβαρα εθνοι να δουν ασπροι μερα


Μαστινο Εσπανολ