Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Τζιχάντ οργανώνουν στις γειτονιές της Αγγλίας οι «Ευρωπαίοι» ισλαμιστές!


Τζιχάντ οργανώνουν στις γειτονιές της Αγγλίας οι «Ευρωπαίοι» ισλαμιστές!

Στο κενό πέφτουν οι απεγνωσμένες προσπάθειες των προοδευτικών κυβερνήσεων της Δύσης για να πείσουν τους Ευρωπαίους πολίτες, αλλά και σύσσωμη την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι η τρομοκρατία της τζιχάντ δεν έχει καμία σχέση με το ισλάμ.

Στην Αγγλία του Κάμερον οι αστυνομικές αρχές εισέβαλαν σε κατοικία μουσουλμάνων μετά από στοιχεία που τους ενέπλεκαν σε τρομοκρατικές δραστηριότητες, με γείτονα των υπόπτων να αναφέρει στα τοπικά τηλεοπτικά συνεργεία ότι οι ύποπτοι είναι πολύ «θεοσεβούμενοι», αφού πηγαίνουν στο τζαμί κάθε Παρασκευή.
Οι δυο άντρες ύποπτοι, ηλικίας περίπου 20 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία εμπλοκής σε τρομοκρατικές ενέργειες, με ειδική αντιτρομοκρατική ομάδα να εισβάλει στην οικία τους γύρω στις 6:30 το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Bedford της Αγγλίας.
Γείτονας των νεαρών έκανε λόγο για ύποπτη συμπεριφορά των αντρών, τους οποίους συχνά έβλεπε να συναντούν άλλους άντρες τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες και να κουβεντιάζουν μέσα στα αυτοκίνητά τους. «Έχω συγκλονιστεί από την είδηση της σύλληψης, αλλά είχα κάποιες υποψίες γι’ αυτούς», δήλωσε σε δημοσιογράφο της περιοχής, συμπληρώνοντας πως τους έβλεπε κάθε Παρασκευή να πηγαίνουν στο ισλαμικό τέμενος της περιοχής για να προσευχηθούν…
Ε.Μ.
hellasforce.com


Λίθος Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια: