Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο ελληνικός λαός και ο νταβατζής του.

Ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή είναι σαν μια κακοποιημένη γυναίκα, η οποία φοβάται να φύγει από τον βασανιστή – νταβατζή της που την εκδίδει και την εκμεταλλεύεται, γιατί την φοβίζει ότι θα υποστεί χειρότερα.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε σε μια τέτοια κατάσταση,
δεν είναι να σκοτώσουμε τον νταβατζή, γιατί αμέσως θα βρεθεί άλλος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε εσωτερικά το δρόμο της ηθικής και της αρετής, ώστε να απεξαρτηθούμε από τους νταβατζήδες γενικά. Το μπορούμε;
Φοβόμαστε ότι με τον νταβατζή να ελέγχει απόλυτα τη ζωή μας, δεν το μπορούμε. Πρέπει όμως να βρούμε τη δύναμη να το προσπαθήσουμε. Πρέπει να κάνουμε τέσσερα πράγματα.
Πρέπει κατ’ αρχήν να ανοίξουμε εσωτερικά το κλειστό πολιτικό μας σύστημα που το ελέγχει ο νταβατζής. Αμέσως μετά θα πρέπει να ανοίξουμε το κλειστό οικονομικό σύστημα που ευνοεί αποκλειστικά τον νταβατζή. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανοίξουμε το κλειστό σύστημα πληροφόρησης που γίνεται μόνο μέσω των ΜΜΕ του νταβατζή και τέλος θα πρέπει να ανοίξουμε το κλειστό φορολογικό σύστημα που παίρνει τα χρήματα από το λαό για να τα δίνει στον νταβατζή. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος της ηθικής, της αρετής, της δημοκρατίας και της προόδου. Μόνο έτσι θα απεξαρτηθούμε και θα απελευθερωθούμε από τον νταβατζή μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τρίγωνο του διαβόλου
Πολιτικό σύστημα-Τράπεζες-ΜΜΕ
αλληλένδετα και αλληλοεξαρτώμενα

Το καθένα δίνει την ύπαρξη στο επόμενο και δεν υπάρχει χωρίς το προηγούμενο

Το πολιτικό σύστημα στηρίζει και ανακεφαλαιώνει τις Τράπεζες οι οποίες δανείζουν συνεχώς και στηρίζουν τα καταχρεωμένα ΜΜΕ, για να μπορούν να στηρίζουν την εξουσία... και αυτή πάλι τις Τράπεζες.. και έτσι γίνεται ένας πλήρης κύκλος.. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Αμεθυστε τηλεφιλε ,

αν καποιος μπορει να μας πει τι ειναι
Α. ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ

Β.ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Γ.ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Δ.ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΟΛΚΓΗΣΗΣ

διοτι καλος ο συγγραφεας αλλα δεν πρπει να θεωρει οτι συνομιλειμε τον Καζακη, Γιεωργακακη και Ντραγκι κ Παπαδημα η Τσοβολα δωστα ολα...

Ευχομαι καποια καλα αρθρα να γινονται λιγο πιο ευπεπτα, διοτι ο απλο ποπολο θελει λαου λαου και με προτασιακα βιαματα..αλλιως χανομεθα σε τοση μα τοση υλη.

Καλες Εορτες στην Αμεθυστη οικογενεια, φιλους, φιλους φιλων και σε ολους οσους εμμεσως και αμεσως βοηθησαν και διευκολυναν αν περασουμε τοσο στις Ελληνιδες Χωρε οσο και στις βαρβαρλανδες και σκοτιες πιο ανθρωπινα και να υποφερουμε την ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ..τον Νοστο του Οδυσσεως που αλγουσε εντος του...Χωρις τα φιλια Ημερολογια ολων εσα που ξημεροβραδιαζεσται για να εχουμε εμεις κατι να κοινωνισουμε θα ειμεθα ειδη κτηνωδης ανυπαρξία.

Ο Θεος να σας εχει ολους καλα διε ευχων των Αγιων Πατερων Ημων και της Παναχραντου Αειπαρθενου Δεσποινης Ημων κ Υμων Θεοτοκου.

Και καλη Ανασταση σε ολους τους Ελληνες των 5 Ηπειρων που κοιμομεθα υπνο βαρυ οτι οιΕλληνες μπορουν να κυβερνηθουν και να ανοικουν σε Αριστεροκεντρικοδεξιογαλλοαγγλοαμερικανορωσικο μπλοκο...Ημασταν Ελληνες και μετα την εξαποκτηνωση θα ειμαστε παλι Ελληνες που θα ανοικουμε στον Κυριο και Μονο στον Κυριο...Η μονη σιγουρη πηγη πυξιδα προτυπον ειναι οι Ηρωες και οι Ιερομαρτυρες κ οι Αγιοι μας που για να ημαστε εμεις ελευθεροι και να μπορουμε να εχουμε ενα κεραμυδι δικο μας πανω απο την κουτρα μας τραβηξαν , οι ευλογημενοι , τα πανδηνα...ναι για να ακουμε αντιχριστους, αφιλοσοφους, πολιτικους που μας διαλαλουσαν οτι Θεο δεν εχουν και εμεις τους ψηφηζαμε διοτι εχοντες εμεις ιστορικη και πολιτικη αγνεια και οντες μυωπες δεν βλεπαμε το βδελυγμα της Ανομιας να ερχεται....μαλιστα ουτε τωρα το βλεπουμε..τωρα ομως το νιωθουμε..τα χνωτα του κατακαιουν τα παντα που ονειρευτηκαμε, αποκτησαμε..οχι μονο του γειτονα αλλα και τα δικα μας..πολλες φορες νωριτερα απο οτι πιστευαμε....
Μηπως τελικα πανελληνες η Παραβολη του Ασωτου υιου ειναι και η λυσης..διοτι ο υιος συλλογιστηκε οτι καλητερα στο σταυλο του Πατρος του παρα στις Χλυδες και Ανουσιες του εξω απο δω ..συμβολιζομενος απο την Δυση..ονομα και πραμα..δυει και θελει να μας βουλιαξει απο την ζηλεια της ολους...Ο μη γεννειτω!

Μαστινο Εσπανολ