Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σενάριο τζιχάντ στο Norman Atlantic ή αποσταθεροποίησης ;




Κάποιοι φαίνεται  δεν γνώριζαν μόνο το μετεωρολογικό δελτίο του καιρού στην Αδριατική αλλά  ψυχανεμιζόταν  καλύτερα ότι η Τρίτη ψηφοφορία για ανάδειξη Προέδρου θα απέβαινε άκαρπη.
Το τελευταίο 24ωρο έχουμε καταιγισμό από μαρτυρίες επιζώντων θυμάτων αυτής της  ναυτικής Τραγωδίας.
Αυτές οι μαρτυρίες πρέπει να αξιολογηθούν σε αντικειμενικό επίπεδο και οι αρμόδιοι να καταλήξουν στις αιτίες αυτής της τραγωδίας που ξεκίνησε με κόλαση φωτιάς.
Οδηγός νταλίκας αναφέρει ότι
βρέθηκε στο γκαράζ στην έναρξη της φωτιάς και  παράξενες  φλόγες  ξερνούσαν πάνω από την καμπίνα του αυτοκινήτου του και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα.
Οι εικόνες  με τις λιωμένες λαμαρίνες και τις υψηλές θερμοκρασίες που έκαιγαν τα πόδια στο κατάστρωμα των επιβατών δείχνουν την δύναμη του πυρός  και το μέγεθος του πυρίκαυστου.
Και ξαφνικά μέσα στο αλαλούμ και το σοκ άρχισαν να εμφανίζονται μελαψά άτομα που μιλούσαν τούρκικα ή ιρακινά ( αραβικά ιδιώματα γλώσσας) που παραγκώνιζαν βίαια  την προτεραιότητα της σειράς των ατόμων για να προμηθευτούν σωσίβια ( βλ συγκλονιστική μαρτυρία της κ. Δήμητρας Θεοδοσίου γνωστής λυρικής πρωταγωνίστριας).
Το γεγονός ότι στις λίστες των επιβαινόντων-διασωθέντων –αγνοουμένων υπάρχει μετά από τόσες ώρες ασάφεια αποδεικνύει ότι στο πλοίο υπήρχαν πολλοί δυστυχείς λαθρομετανάστες που  ταξίδευαν με όνειρο την ελπίδα για  να βρεθούν στην Δύση.
Αφήνουμε την μαρτυρία ότι οι λαθρομετανάστες άναψαν φωτιά στο γκαράζ για να ζεσταθούν γιατί μια τέτοια φωτιά δεν έχει ικανό πυρίκαυστο υλικό για να δημιουργήσει ολοκαύτωμα κάτι που επιζητούσαν πιθανώς κάποιοι.
Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα.
Πως πηγαινοέρχονται οι υποψήφιοι τζιχαντιστές από την Ευρώπη στην Συρία και τανάπαλιν;
Παίζουν μήπως κανένα ρόλο οι τουρκικές νταλίκες που πηγαινοέρχονται από Ευρώπη-Ιταλία-Ηγουμενίτσα-Εγνατία οδό-Αλεξανδρούπολη –Κωνσταντινούπολη- σύνορα Τουρκίας-Συρίας ;
Φυσικά υπάρχουν έλεγχοι και σκαναρίσματα των φορτίων αλλά όταν θέλει κάποιος με πλάτες να κάνει ¨κακό¨ χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα.
Ο πιθανός σχεδιασμός του σεναρίου αυτού  μπορεί να είχε μέσα ένα πλοίο επιβατικό γεμάτο κυρίως από Χριστιανούς που μετακινούνται λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, ένα γκαράζ με στοιβαγμένα οχήματα και βυτιοφόρα που μεταφέρουν ελαιόλαδο , ένα μετεωρολογικό δελτίο ακραίων καιρικών συνθηκών , μια απληστία για κέρδος που δεν υπολογίζει τους κανόνες ασφαλείας και το κυριότερο μία χώρα υπό καθεστώς μνημονιακό που προσπαθεί να βγάλει Πρόεδρο.
Όταν θέλεις να πνίξεις  μισοπέλαγα τόσους ανθρώπους στην πλειοψηφία χριστιανούς , δεν κάνεις τζιχάντ ;
Φαίνεται ότι δεν τους βγήκε το πιθανό αυτό δαιμονικό σενάριο που θέλω να πιστεύω ότι θα το εξετάσουν οι αρχές και ίσως για αυτό οι Ιταλοί ρυμούλκησαν το πλοίο στην Ιταλία και όχι στην Αλβανία από την οποία προέρχονται πολλοί τζιχαντιστές.
Τελικά αγαπητοί μου έγινε ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ παρόλα τα θύματα που θρηνούμε και τους αγνοούμενους που έχουμε  μέχρι τώρα.
Εκεί απέναντι που εκτυλισσόταν η τραγωδία αυτή είναι το ΜΠΑΡΙ της Ιταλίας.
Και ποιος ¨φιλοξενείται¨ στο Μπάρι;
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ο Προστάτης των Θαλασσινών ,  ο ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ και ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ .
Εκεί βρίσκεται το σκήνωμα του που κλάπηκε από τα Μύρα της Λυκίας.
Σε  ΑΥΤΟΝ πρέπει να ανάψει μια μεγάλη λαμπάδα η ΕΛΛΑΔΑ μας με την ευχή να ξαναβρεθεί ο ΑΓΙΟΣ στα μέρη του όταν και αυτά λευτερωθούν από τους ισλαμοφασίστες που την στιγμή που η χώρα μας κατέβαλλε αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης στα Δυτικά αυτοί εκείνες τις στιγμές εξαπέλυαν παραβιάσεις σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο, λες και μας χρονομετρούσαν πως θα αντιδράσουμε.
Από εδώ και πέρα αδέλφια προσοχή επειδή μας ετοιμάζουν οι οχθροί μεγάλες εκπλήξεις.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 attikanea

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε στο Athens voice στην ανάρτηση "Τι έγινε στο Norman Atlantic" την συγκλονιστική περιγραφή του Ανδρέα Οικονόμου.Είναι αυτά που δεν θα μάθουμε ποτέ. Μ.