Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ: Νόμιμη στην Γερμανία η αιμομιξία!

aimomixiaΜετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών στη Γερμανία θα επιτραπεί με νόμο.

Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.


«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.
Πάντως στη Γερμανία η αιμομιξία είχε νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Έτσι ξεκίνησε μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της!
 
ΣΧΟΛΙΟ: Φαραωνική θρησκεία. Ιεραρχίες, γραφειοκρατία, πυραμίδες, πρωτείο, αλάθητο. Μεγάλη μεταμοντέρνα πρόοδος. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ. Ξεχνούν όμως όλοι ότι οι πυραμίδες κρύβουν στό κέντρο τους έναν νεκρό σαβανωμένο. Μιά Μούμια σάπια.
 
Αμέθυστος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως τα περιγραφει ο 105 ψαλμος . Αλλα και εδω για εκει παμε . Και μαλιστα εδω επειδη ειμαστε και πολυ ορθοδοξοι βρε αδερφε απο το 1990 και μετα (οχι χριστιανοι ορθοδοξοι οπως οι κατα τους ζουραριδογιαναραδοραμφους εκδυτικισμενοι και οντως ορθολογιστες πατεραδες και παπουδες μας που για τετοια χαλια θα βγαζαν κουμπουρια )θα εχουν αυτα και θεολογικη σφραγιδα με πολλη εκκλησιολογια , νεοορθοδοξια -φιλοπατριαρχικη αλλα και παραδοσιακη -και προπαντως παραπομπες . Οποιος ψαχνει βρισκει και κολλαει ασχετες παραπομπες η και εικαστικο υλικο για να δικαιολογησει τα παντα . Ηταν να μην αποθρησκειοποιειθει το εκκλησιαστικο γεγονος που λεν και οι σπουδαγμενοι . Απαξ και αποθρησκειοποιηθηκε η εκκλησια βαλαμε στη θεση του Χριστου τον καθε πρωην παριζιανο και νυν συτιζομενο υπο του πρυτανειου και στη θεση του ψαλτηριου και του ευαγγελιου και του αποστολου τις αμπελοφιλοσοφιες του καθε μεταλληνου , λουδοβικου κλπ κλπ κλπ . Παντως ο γνησιος εκπροσωπος της χριστιανικης ορθοδοξιας ως θρησκειας και οχι ως εκκλησιαστικου γεγονοτος και τετοιες τριχες , ο εθνομαρτυς Γρηγοριος ο εκανε το καλυτερο κυρηγμα ever . Σε καποια πανηγυρη στο ορος ειπε αντι κυρηγματος τα εξης λακωνικα και καργα θρησκευτικα . Πατερες και αδερφοι ολα τα γραμματα της εκκλησιας ειναι αληθεια . Η τα ακολουθουμε και παμε παραδεισο αλλιως μας πηρε ο εξαποδω . Αντι αυτης της αληθειας ο Μεταλληνος σε μια διαλεξη του που ειδα στο 4 Ε ασχολουνταν με αν η κολαση ειναι κτιστη η ακτιστη . Αν πεσεις στον λακο με τα σκατα κυριοι κατα δηλωση σας αθρησκοι νεοπατερες ποσως σε νιαζει αν ο λακος εχει σκατα ρινοκερου η ελεφαντα . ΑΜ

amethystos είπε...

Γειά σου φίλε, Καλή Παναγιά. Αγαπήσαμε τίς προσωπικότητες φίλε, καί αντί γιά ταπείνωση κυνηγήσαμε χρόνια τώρα τό θέαμα. Τώρα πιά οι περισσότεροι Ελληνες είναι χωρίς ψυχή. Δέν αντέχουν τίποτε. Οι νέες γενηές τών Ελλήνων δέν έχουν Πατρίδα, δέν μπορούν νά οικοδομήσουν τίποτε καί θά μάς παρασύρουν όλους στόν τάφο τους. Καλό μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ήδη μέσα στά σκατά Τί τήν θές την κόλαση !