Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ελληνικές εκλογές πριν τις τουρκικές…το φυτίλι άναψε;


ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ

ΠΑΝΑΓΙΑ μας γιατί κλαίς;
Το φυτίλι μπορεί να καταλήγει στον γεωπολιτικό δυναμίτη της γειτονιάς μας που λέγεται εμπλοκή με τους γείτονες και με πραγματικά πυρά.
Ποιοι ήθελαν εκλογές στην Ελλάδα τόσο γρήγορα;
Μα φυσικά οι εταίροι – δανειστές και μάλιστα για πρώτη φορά δεν τις ξορκίζουν αλλά τις επιθυμούν διακαώς… όπως λένε για να μας ¨τα πάρουν σίγουρα¨.

Αυτοί λοιπόν επιμένουν ότι θα μας ¨ρουφήξουν το αίμα¨ και ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ που γιορτάζει… τους το φωνάζει εδώ και 250 χρόνια ότι ¨δεν θα προλάβουν να πάρουν το δυσβάστακτο χρέος που μας επέβαλλαν¨.
Εκτός όμως από την τοκογλυφική διάσταση του γεγονότος σε υψηλότερο επίπεδο προτεραιότητας για τις ¨στρατηγικές δεξαμενές σκέψης του αιώνος τούτου του απατεώνος¨ είναι η εφαρμογή του νέου γεωστρατηγικού σχεδιασμού που εκπονήθηκε για να εφαρμοστεί στις ημέρες μας.
Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα ιλίγγου, μας προσπερνούν και μας αφήνουν άναυδους.
Μην διερωτάστε τι γίνεται;
Γιατί γίνεται αυτό που θέλουν τα διεθνή λαμόγια που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο αοράτως, δολίως και ανθρωποκτόνως,
¨Ω Ναι και όμως αυτές οι εκλογές δεν θα είναι οι ίδιες με τις άλλες ,αυτές οι εκλογές έχουμε ιδιαιτερότητες .
Θα έχουμε ξεκάθαρη πια την εικόνα του τι πραγματικά τους ενδιαφέρει .
Θα είναι πιο ξεκάθαρο από που παίρνουν εντολές και ποιοι στην ουσία κυβερνούν αυτό τον τόπο .
Θα φανεί, θα φανεί κανονικά ότι όλοι μαζί όλο το βάτραχοχωριό μαζί ακουλουθεί εντολές συγκεκριμένες .
Θα έχουν πολύ γέλιο αυτές οι εκλογές, συνάμα όμως και μέσα στο χρόνο που διανύουμε το ότι επέλεξαν να πάμε στο Σεπτέμβριο ακέφαλοι δείχνει …
¨ Με οδηγίες του Βερολίνου καθόρισε τις εκλογές και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους ο Α.Τσίπρας!
Ο αρχικός σχεδιασμός του Αλέξη Τσίπρα ήταν οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο, ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Οι δανειστές και κυρίως το Βερολίνο όμως ήταν κατηγορηματικοί: «Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου ξεχάστε τις εκλογές. Τότε θα είναι η πρώτη αξιολόγηση και θα ληφθεί η απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι του ΔΝΤ στο νέο μνημόνιο.
Αν θέλετε εκλογές, που εμείς δεν συμφωνούμε αφού προτιμάμε να φτιαχτεί μια κυβέρνηση συνεργασίας όλων των κομμάτων που ψήφισαν τα προαπαιτούμενα και το μνημόνιο, μπορείτε να τις κάνετε είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Δεκέμβριο».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Άνγκελα Μέρκελ και οι άλλοι συντηρητικοί ηγέτες προτιμούσαν «οι εκλογές να γίνουν τον Δεκέμβριο ώστε να έχει ψηφιστεί και ο νέος προϋπολογισμός, στον οποίο θα περιλαμβάνεται το σύνολο των μέτρων που θα έχουν συμφωνηθεί». Αντιθέτως, οι σοσιαλιστές Φρανσουά Ολάντ, Ματέο Ρέντσι και ο Αυστριακός Βέρνερ Φάιμαν προέτρεψαν τον κ. Τσίπρα να τις κάνει τον Σεπτέμβριο «προκειμένου να καθαρίσει το τοπίο και να λήξει η πολιτική αβεβαιότητα που ακυρώνει την οικονομική σταθεροποίηση που επετεύχθη με τη συμφωνία».
Τυχαίο η συμπτωματικό η Ελλάδα εν μέσω τουριστικής σαιζόν να βουλιάζει από λαθρομετανάστες…ανθρώπινο δυναμικό που στοιβάχθηκε επί μήνες στην Μικρά Ασία από τα βάθη της Ανατολίας και της Μεσοποταμίας και σήμερα οι πονηροί και δόλιοι γείτονες του άνοιξαν τις πόρτες διαφυγής προς την Δύση μέσω Ελλάδος με το αζημίωτο φυσικά και με πρόθεση να ανιχνεύσουν τις αντιδράσεις σε επικείμενη απόβαση τούρκων κομάντος με την στρατιωτική παραλλαγή ¨λαθρομεταναστών¨.
Την Τουρκία την διαλύουν πέτρα- πέτρα…
¨ Μαζικές είναι οι επιθέσεις του ΡΚΚ εναντίον τουρκικών στόχων του Στρατού και της Αστυνομίας και ο πόλεμος που μαίνεται στην Ν.Α. Τουρκία παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Οι Κούρδοι μαχητές του ΡΚΚ απάντησαν το τελευταίο 24ωρο μα μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων από τις οποίες δεν γλίτωσε ούτε και μια γέφυρα η οποία ήταν στρατηγικής σημασίας για την κίνηση των τούρκικων δυνάμεων, δείγμα ότι η κουρδική οργάνωση στοχεύει πλέον και εναντίον στόχων υποδομών και στρατηγικής σημαίας.
Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ «Ομάδα “τρομοκρατών” του PKK βομβάρδισε τη γέφυρα Άχμέτ Καγιά στην περιοχή Νουσαϊμπίν, στην επαρχία Μαρντίν. Κατοικίες που βρίσκονταν πλησίον της γέφυρας, υπέστησαν σοβαρές ζημιές», σημειώνουν τα τουρκικά δημοσιεύματα
Η γέφυρα υπέστη μεγάλη ζημιά λόγω της τοποθέτησης σε αυτήν μεγάλου όγκου εκρηκτικών υλών. Μετά το περιστατικό, το κυβερνείο στη Μαρντίν, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει την «τρομοκρατία του PKK και υπογραμμίζει την αποφασιστικότητά του για τη διατήρηση της ειρήνης και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με όλα τα διαθέσιμα μέσα», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Παράλληλα οι Τούρκοι θρήνησαν ακόμη ένα νεκρό αξιωματικό εχθές ο όποιος σκοτώθηκε όταν σημειώθηκε επίθεση που εναντίον στρατιωτικού φυλακίου στην περιοχή Μπεϊτουσεμπάπ της επαρχίας Σιρνάκ, στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ, ενώ δύο άλλοι στρατιώτες τραυματίστηκαν.. ¨
Αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την Τουρκία.. την τελευταία θεμέλια πέτρα θα αρχίζουν να την βγάζουν το βράδυ της 1 Νοεμβρίου με την ανακοίνωση των τουρκικών εκλογικών αποτελεσμάτων.
¨Η Τουρκία πάει σε πρόωρες εκλογές την 1η Νοεμβρίου .Μέχρι τότε θα σχηματιστεί μια προσωρινή κυβέρνηση, με εξωκοινοβουλευτικά μέλη αν είναι απαραίτητο, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ερντογάν θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να σχηματίσει την προσωρινή κυβέρνηση, η οποία θα αποτελείται από διάφορα κόμματα, δήλωσαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, αφού οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν επί δύο μήνες προκειμένου να συμφωνηθεί η δημιουργία ενός συνασπισμού του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με αντιπολιτευόμενα κόμματα πριν από την καταληκτική προθεσμία της 23ης Αυγούστου, κατέληξαν σε αποτυχία.¨
Αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι και σήμερα μοιάζουν με τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί, πέραν του γεγονότος ότι μέχρι τις εκλογές τους και την υποφαινόμενη αβεβαιότητα όλοι οι οικονομικοί δείκτες θα ¨ευημερούν¨ όπως και αυτής της μνημονιακής Ελλάδος . Ίσως και αυτοί να γνωρίσουν τα capital control από πρώτο χέρι.
Οι Αμερικάνοι τα γνωρίζουν για αυτό και στρώνουν το χαλί των εξελίξεων .. χώρια… που να κάνουν κρουαζιέρες…σε ένα Αιγαίο που βουλιάζει από ανθρώπους που οι πολιτικές τους έγινα η αιτία για να φύγουν από τα σπίτια τους πέρα από τις άλλες σκοπιμότητες;
¨Στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη πριν λίγες ημέρες , ο ναυτικός κολοσσός Costa Cruises αποφάσισε να ακυρώσει τις υπόλοιπες προσεγγίσεις πλοίων της εταιρείας σε τουρκικά λιμάνια για το 2015.
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα usatoday.com , τονίζεται μάλιστα ότι οι προσεγγίσεις των τριών πλοίων της που ήταν προγραμματισμένες να εισέλθουν στο λιμένα της Σμύρνης θα επαναπροωθηθούν σε Ελλάδα Ιταλία και Μάλτα.(!!)¨
Έμπροσθεν μας λοιπόν ανοίγεται μια θεατρική αυλαία απείρου γεωπολιτικού θράσους και ανατροπών…
Ελληνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο με το δυναμικό του 63% του πρόσφατου απαξιωθέντος δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου να μετουσιώνεται σε ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΗ και με ότι αυτό συνεπάγεται.
Φυσικά ο δρόμος των υπαρχόντων κομμάτων δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά από ¨πετροβόλο θυμό¨.
Τουρκικές εκλογές τον Νοέμβριο σε μια Τουρκία ¨πολιτικά και εθνοφυλετικά σεισμόπληκτη¨.
Ένας τούρκος νέο-σουλτάνος σε κρίση πανικού που για να διατηρήσει το βιλαέτι του θα κάνει ότι του πουν τα υψηλά αφεντικά που τον τελευταίο καιρό τα στενοχώρησε.
Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι τα ενεργειακά και η υφαλοκρηπίδα.
ΚΑΙ να είναι μόνο αυτό…πάνε να σκάσουν οι Τούρκοι από το κακό τους……..¨Ζήτημα ίσως και ημερών είναι πλέον η έναρξη του νέου γεωτρητικού προγράμματος της Energean Oil & Gas στον Κόλπο της Καβάλας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αργότερο εντός δύο έως τριών εβδομάδων αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα των συνολικά δεκαπέντε γεωτρήσεων που θα γίνουν στην μοναδική περιοχή στην Ελλάδα που αυτή τη στιγμή παράγει πετρέλαιο. Θυμίζουμε ότι βάσει του προγραμματισμού της εταιρείας θα γίνουν 7 γεωτρήσεις στον Πρίνο, 7 στο κοίτασμα Έψιλον και 1 στο Βόρειο Πρίνο.¨
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ όλοι οι καλοπροαίρετοι Έλληνες, η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ που γιορτάσαμε στα ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ
¨ να φανερώσει τις ανομίες των εχθρών του ΥΙΟΥ της¨
που στοχοποίησαν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ που τους είναι κάρφος στην πρόθεση να κυβερνήσουν τυραννικά την ανθρωπότητα.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Λίθος Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια: