Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ελλασ 2030
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
«Δεν μπορούμε να «χωνέψουμε» παραπάνω ξένους, γιατί θα υπάρξει στις πόλεις μας ανεξέλεγκτη βία και φόνοι.»
Γερμανός Καγκελάριος, HELMUT SCHMIDT, το 1981 σε μια συνεδρίαση του DGB στην Γερμανία. Σκεφτείτε τι θα έλεγε σήμερα !
Όταν περάσεις την σύνορα της Βορείου Κορέας παράνομα, σε τιμωρούν με 12 χρόνια δουλειά σκλαβιάς.
Όταν περάσεις τα ιρανικά σύνορα παράνομα, θα σε φυλακίσουν απεριόριστο χρονικό διάστημα.
Όταν περάσεις τα αφγανικά σύνορα παράνομα, σε εκτελούν εν ψυχρώ.
Όταν περάσεις στην Σαουδική Αραβία τα σύνορα παράνομα, επίσης σε φυλακίζουν για απεριόριστο χρονικό διάστημα.
Όταν θελήσεις να περάσεις τα κινέζικα σύνορα παράνομα, πολύ πιθανόν θα χαθούν για πάντα τα ίχνη σου.
Όταν περάσεις παράνομα τα σύνορα στην Βενεζουέλα, σε ονομάζουν spy και σαν κατάσκοπος πλέον η ζωή σου κρέμεται από μια κλωστή.
Όταν περάσεις στην Κούβα τα σύνορα παράνομα, επίσης σε παλουκώνουν αμέσως μέσα στην φυλακή.
Τι γίνεται σήμερα όταν περάσεις τα ελληνικά σύνορα παράνομα; Βαπτίζεσθε πρόσφυγας και τρέχουν όλοι να σε εξυπηρετήσουν, να σου εξασφαλίσουν τα απαραίτητα με δημόσιες δαπάνες την ίδια ώρα που η χώρα περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της.
Άραγε αυτή θα είναι η Ελλάδα μετά από λίγα χρόνια με όλο αυτό τον παράνομο όγκο που εισρέει ανεξέλεγκτα και που στο προσεχές μέλλον θα πάρει τις διαστάσεις άνθρωποθύελλας οργανωμένη από ξένα κέντρα με κύριο στόχο την πολτοποίηση του ελληνικού λαού και όχι μόνο ;
Ποιος θα μας σώσει από αυτή την σύγχρονη ανεπανάληπτη για την ελληνική ιστορία εισβολή ;
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

7 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

Και χριστιανικη διδασκαλια που ειναι πιο κοντα; Σ αυτο που γινεται στην Ελλαδα η σ αυτο που γινεται στην Κορεα η την Κουβα;

amethystos είπε...

Αυτό πού γίνεται στήν Ελλάδα είναι χριστιανικό; Γιά τήν αγάπη τού Χριστού; Γιατί νά μήν αγκαλιάσουμε λοιπόν καί τούς αιρετικούς χριστιανούς πού είναι πιό κοντά στόν Χριστό. Σήμερα κυριαρχεί η παρανομία. Είναι χριστιανικό φαινόμενο; Γκρεμίσαμε τό παραπέτασμα τού νόμου;

paracosmos είπε...

Τα σύνορα των κρατών δεν είναι κάτι το αναγκαίο...
Αντίθετα, η δική μας, ανθρώπινη χαθμαλή ύπαρξη έχει ανάγκη τα "σύνορα" και τα παραπετάσματα...για να προστατευτεί -δήθεν- από την πείνα, από τον πόνο και την απόγνωση.
Θεωρούμε ότι αυτά τα δεινά... εμείς ως σύγχρονο, δυτικό κράτος (ας γελάσω!) τα έχουμε αφήσει πίσω μας, ανήκουν στο παρελθόν μας... κι όμως τίποτα δεν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αν έστω και ένας άνθρωπος πεινάει, φοβάται και πεθαίνει...
Και επιτέλους η άλωση της εθνικής, ελληνο-χριστιανικής συνείδησης (και όλα αυτά με τα οποία μας αρέσει να αλληλο-χαριεντιζόμαστε) έχει συμβεί και συμβαίνει σύννομα εδώ και δεκαετίες.... και μια μικρή εκδρομή στους τόπους του μαζικού τουρισμού θα σας δώσει όσες πληροφορίες σας λείπουν... για τον προσανατολισμό, τις αξίες, το "εθνικό" προϊόν και την "βαριά" βιο-μηχανία και βιο-θεωρία που κυριαρχεί και καθορίζει αυτόν τον τόπο. Ίσως και να τον απειλεί... αλλά αυτό το έχουμε συνηθίσει και ... φέρνει και Ευρώ!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λεει η αρθρογραφος! Καμμια φορα και το πολυ φιλοτιμο οδηγει στην θρασυτητα του αλλου,αλλα αν το πεις αυτο πουθενα ,θα σε πουν ρατσιστη! ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ του πως φερονται οι μουσουλμανικοι λαοι στους χριστιανικους λαους στις χωρες τους,θα καταλαβει τι διωγμους ιφυστανται οι Ορθοδοξοι,τι εκτελεσεις,το οτι η Σαουδικη Αραβια υποστηριζει οικονομικα τις ευρωπαικες χωρες στην οικοδομιση Τζαμιων και ισλαμικων ιερατικων σπουδων, σε αντιθεση με τους ιδιους οι οποιοι απαγορευουν αυστηρως την ιδρυση Ορθοδοξων Ι.Ναων και οχι μονον αλλα διωχνουν και τους χριστιανους.Κατα τα αλλα το αγαπατε τουςεχθρους ημων και ευλογητε τους καταρωμενους ,εγινε για να μη διεκδικησουμε ξανα το ''οφθαλμον αντι οφθαλμου'' και οχι στο οτι η χωρα μας θα καταληφθη απο βαρβαρα εθνη και δεν θα εχουμε δικαιωμα σε λιγο ουτε για στεγη ουτε για σταθερη εργασια ουτε και στη θεια Λατρεια μας εφοσον θα ζουμε σε μια ισλαμικη κοινωνια .Και καθως μαθαμε πως πληρωνουν οι Παγκοσμιοποιητες την καθε κεφαλη ενα σεβαστο ποσον ημηρεσιως για την επανδρωση της χωρας απο τις μειονοτητες,,,σε λιγο το ''οφθαλμον αντι οφθαλμου'' θα αντικαταστησει το αγαπατε τους εχθρους ημων! Γιατι ενω το Ευαγγελιο ειπε να αγαπαμε τους εχθρους ημων,ειπε και το αλλο ''μη πιστευσης τω εχθρω σου εις τον αιωνα'' Σειραχ Ιβ` 10] και δεν ειναι εγωισμος αυτο.
Δεν μας εφθαναν ολα αυτα ,δεν μας εφθαναν οι 'της φιλικης'' λατινοι,εχουμε και τα οικοκηρυγματα,η μητερα γη,και πως θα προστατευτει με συνεδρια,συμβουλια και οργανωμενες συναυλιες για να αφυπνισουν την παγκοσμια γνωμη,οτι ενας απο τους κυριους στοχους της Νεας Ταξης ειναι η σωτηρια του πλανητη ..βλεπουμε ποσες θυγατρικες περιβαλλοντικες κ οικολογικες ομαδες εχουν σχηματιστει και δρουν κατ αυτον τον τροπο.Σε λιγο θα μπει κ μαθημα στα θρησκευτικα,μια αλλη ηικη παιδεια ειναι αυτη οικολογικη!Οι Πατερες γιναν παρελθον ..και με τη διαθεση να δωσουμε τα ''αγια τοις κυσι'' ,η παγκοσμιοποιηση ειναι προ των πυλων!Και,φυσικα το αγαπατε τους εχθρους ημων κ ευλογητε τους καταρωμενους δεν εχει καμμια σχεση,μα καμια με ο,τι εχει σχεση με τη φυλαξη της Πιστεως και της Πατριδος καιοπως ειπε ο θ.Κολοκοτρωνης ''οταν επιασαμε τα αρματα ,ειπαμε πρωτα υπερ Πιστεως,και υστερα υπερ Πατριδος''..ποια ειναι ομως τα συγχρονα αρματα; Να ξεσκωνιζεις τον Πα πα ,να θαυμαζεις και να δεχεσαι στην επικρατεια σου Το Ισλαμ;;;Να ασχολησαι με τις μυστικιστικες θρησκειες του Ινδουισμου κ του Βουδισμου;Να επιδιδεσαι στις σαρκικες διαστροφες της ομοφυλοφιλιας ;;;να ξεχνας την ιστορια σου και τη θρησκεια σου;Να μην εχεις ορια στην πατριδα σου;;;ουτε ορια θα εχεις και στη ζωη σου...ουτε κ στην πιστη σου! Η χριστιανικη νεολαια δεν ειναι εκ του κοσμου τουτου,ευτυχως τα ξεχωρισεν Ο Κυριος! Αλλα το ζητημα ειναι οτι οι νεοσσοι πρεπει να μαθητευσουν τα του ουρανου στην Εκκλησια απο ανθρωπους που βιωνουν τον ασκητικο βιο.Οταν ομως σε λιγο θα διδασκονται οικοηθικη,εξωεκκλησιαστικη θεολογια,Μεσογειακη διαιτα,ψυχολογια,κοινωνιολογια,σιωπη,ανοχη εως να'ρθη ο ''αποστατης'',τοτε θα ειναι αργα! Ως τοτε μια στανη ζωων θα εχουν γινει ολοι.Τουλαχιστον ,αφου η πολιτεια ειναι στην ελαφροτητα,μη τα σαρωνουμε ολα,το σιτομετριον της Χαριτος ,θα χαθει σε λιγο καιρο.
Δεν σκοτωνουμε,αδιαφορουμε και πεθαινουμε!

amethystos είπε...

4.51 Τά σύνορα τών ανθρώπων είναι η γλώσσα καί τά ήθη. Από τήν στιγμή πού επιβλήθηκαν τά σύνορα τού κράτους χάσαμε καί τήν γλώσσα καί τά ήθη. Τό ισλάμ δέν διαθέτει πατρίδα, δέν προβλέπεται καί γι' αυτό δέν διαθέτει καί γλώσσα. Δηλ. δέν διαθέτει γλώσσα πού μπορεί νά δεχθεί τόν ανθρώπινο λόγο. Η γλώσσα τους δέν διαθέτει υποδοχέα ψυχής, όπως τό σώμα μας. Γι' αυτό οι μεταφράσεις καί τά βιβλία στόν ισλαμικό κόσμο είναι ανέκδοτο. Στό Κοράνι η λέξη αντιπροσωπεύεται από τά ουσιαστικά Kalam καί Kalima τά οποία σημαίνουν χρήσεις. Η έκφραση λέγεται nataqa καί σημαίνει προφητεία. Η λέξη σάν mantiq αναφέρεται στήν γλώσσα τών πουλιών(XXVII,16). Καί ο όρος 'aql πού σημαίνει σκέψη ή νοημοσύνη ή λόγο απουσιάζει κυριολεκτικά από τό Κοράνιο. Οι Σούφι είχαν προσπαθήσει νά εξανθρωπίσουν τό Ισλάμ αλλά τούς έκαψαν. Η Αγγλική βολεύει τούς πάντες. Φτωχή τεχνολογική γλώσσα. Τό θύμα καί η προσευχή έχουν τήν ίδια προφορά. Καί η ποσότητα προσπαθεί νά αποδώσει τήν ποιότητα. peacefull- peaceless. Υπάρχει όμως κράτος.

paracosmos είπε...

Λέτε να είναι "σύνορο" η γλώσσα και τα ήθη;
Είχα την εντύπωση ότι τόσο η γλώσσα όσα και το ήθος αποτελούν κατ' εξοχήν κοινωνικά-πολιτικο-ποιητικά στοιχεία της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι θεμελιώδεις απαιτήσεις για την συγκρότηση κοινωνίας ανθρώπων και όχι διαχωρισμού...
Στοιχεία που με βγάζουν από το εγώ και με οδηγούν σε ένα καθοριστικό για το εγώ "εμείς"...
Και ασφαλώς το πρόβλημα δεν είναι στον πλούτο ή στην δυνατότητα που κάθε γλώσσα παρέχει στους χρήστες της ούτε στην γραμματεία που έχει γραφτεί σ' αυτήν κλπ.
Το πρόβλημα είναι ότι σε λίγα χρόνια -ίσως να μην χρειαστεί ούτε 10ετία- το Ολοκαύτωμα θα μοιάζει με προνηπιακή δραστηριότητα... Τον λόγο τώρα έχουν οι "ώριμοι" άνθρωποι, τα υπεύθυνα -ισχυρά κράτη!! και όποιος μπορεί να επιβάλλει το δίκιο του, την γλώσσα, το συμφέρον του... Στόχος : να γυρίσουμε - επιτέλους!- στις σπηλιές... Με ρόπαλο και ουγκ!
Τεχνολογικά προηγμένοι, βεβαίως! 10.000 χρόνια πολιτισμού, δεν τα πετάς! Τα πετάς;

amethystos είπε...

Εντυπώσεις φίλε, καλά τό εντόπισες. Τίς ψάρεψες από τίς εφημερίδες. Υπάρχει Μητρική καί Πατρική γλώσσα. Ο καθείς στό είδος του!!