Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μαζί με την «αξιολόγηση» προχωρά και κάτι άλλο...!!!!!

Μαζί με την «αξιολόγηση» προχωρά και κάτι άλλο

Την ώρα που συνεχίζονται οι… «διαπραγματεύσεις» μεταξύ Ελλάδας και δανειστών για συμφωνία και κλείσιμο της περιβόητης αξιολόγησης προχωρά 
ταυτόχρονα και κάτι άλλο!
Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε κινήσεις, προκειμένου να προχωρήσει η παράδοση της δημόσιας περιουσίας σε ξένα χέρια και οι πολυεθνικές να αναλάβουν τα πάντα στην χώρα, παίρνοντας τελικά τον έλεγχο ακόμα και στην διοίκηση.
Ως εκ τούτου προχώρησε, ή θα προχωρήσει, σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη συμβούλων, οι οποίοι θα προτείνουν τους βέλτιστους τρόπους… αξιοποίησης των μετοχικών ποσοστών που κατέχει το Ταμείο σε: Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (30%), ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, Ελ. Πετρέλαια (η προθεσμία για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος λήγει στις 15 Μαΐου, στις 17.00 ώρα Αθήνας), ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ (η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπνέει στις 3 Μαΐου) και ΟΤΕ.
Νερό, ενέργεια, φως, τηλεπικοινωνίες σε ξένα χέρια.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω ρεπορτάζ το Κράτος «πωλείται όπως είναι επιπλωμένο».
Μεταξύ άλλων 14 περιφερειακά αεροδρόμια παραχωρούνται στην Fraport, βγαίνει στο «σφυρί» η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, η Εθνική Ασφαλιστική, ενώ δόθηκε με συνοπτικές διαδικασίες το Αεροδρόμιο στο Καστέλι.


Σε αυτό το σημείο να εξηγήσουμε πως είναι άλλο να αξιοποιείς την δημόσια περιουσία καλώντας ιδιώτες να αναλάβουν την διαχείριση σε τομείς-κλειδιά όπως είναι για παράδειγμα οι μεταφορές ή η υγεία και άλλο να παραδίδεις τα πάντα μπιρ παρά στις πολυεθνικές ακόμα και την διοίκηση.
Την ίδια ώρα αυξάνονται οι προσλήψεις και οι μισθοί στο Δημόσιο, με ταυτόχρονο φορολογικό ξεζούμισμα των επιχειρηματιών, προκειμένου όλο και περισσότεροι Έλληνες να τίθενται αυτοβούλως στην υπηρεσία των νέων «αφεντικών» της Ελλάδας.

Αντίθετα, σε δυσμενέστερη θέση όσον αφορά στους μισθούς βρίσκονται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σε σχέση με τους δημόσιους με την «ψαλίδα» μεταξύ των μισθών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να διευρύνεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το δ΄ τρίμηνο του 2016.
Bάσει των τελευταίων στοιχείων τα οποία δημοσιεύει η «Καθημερινή», το δ΄ τρίμηνο του 2016, το ωριαίο κόστος εργασίας στο Δημόσιο αυξήθηκε κατά 3,4%, ενώ το ωριαίο κόστος εργασίας στον επιχειρηματικό τομέα μειώθηκε κατά 3,3%.

Κατά αυτόν τον τρόπο, διαλύονται η ελεύθερη οικονομία, οι υγιείς επενδύσεις και η μεσαία τάξη.
Στο τέλος, υπό την πίεση των χρημάτων, η επιλογή θα είναι ο διορισμός στο «Δημόσιο Κράτος των Πολυεθνικών» ή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις όλο θα λιγοστεύουν και θα δίνουν την θέση τους στις κοινωνικές, οι οποίες θα ανήκουν και αυτές με την σειρά τους στο Κράτος και άρα στις πολυεθνικές που αγοράζουν τα πάντα



Μάλιστα, προκειμένου οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι πλήρως ελεγχόμενοι, μπήκε πωλητήριο σε στεγαστικά δάνεια που έχουν πάρει, όχι μόνο «κόκκινα» αλλά και ενήμερα, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε ξένο fund το οποίο πλέον τα διαχειρίζεται. Η εν λόγω εταιρεία ονομάζεται Grifonas Finance No1 PLC και έδρα το Λονδίνο.
Σύμφωνα με τον Ελ. Τύπο, οι πολίτες που έλαβαν αυτά τα δάνεια, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ), σε μια χρονική συγκυρία, όπου η οικονομική τους κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, βρίσκονται, πλέον, σε αδιέξοδο. Η δόση του δανείου τους παραμένει σταθερή και αποπληρώνεται με παρακράτηση απευθείας από το μισθό τους.
Πρώτα σε καλούν στο Δημόσιο, παίρνεις υψηλό μισθό ανάλογα με τα δεδομένα κάθε εποχής, σε πείθουν να πάρεις δάνειο και μετά σε υποδουλώνουν, έτσι ώστε να είσαι πιστός «υπηρέτης» της παγκόσμιας εξουσίας.
Αντιλαμβάνεστε πως παντού πλέον αναλαμβάνουν απευθείας οι αντιπρόσωποι της παγκόσμιας διαπλοκής, τους οποίους θα υπηρετούν εξαρτημένοι Έλληνες υπάλληλοι-«δούλοι». Σε λίγο μένει να καταργηθούν και οι εκλογές, καθώς όπως θα μας πείσουν, δεν θα έχουν πλέον νόημα, μιας και τα πάντα θα ορίζονται απευθείας –και χωρίς διαπραγματεύσεις- από ένα κέντρο εξουσίας, το οποίο θα διαχειρίζεται σαν ένα νέο, σε σύγχρονη έκδοση, σοβιετικό Κόμμα, τα πάντα.

ΠΗΓΗ 

sinomosiologos

Δεν υπάρχουν σχόλια: