Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

«Ενσωματώνουν» αθόρυβα μουσουλμάνους

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: «Ενσωματώνουν» αθόρυβα μουσουλμάνους 

 

Στην αρχή μας ζήτησαν

να βοηθήσουμε στην διάσωση των «ταλαίπωρων μεταναστών πού πνίγονταν
στο Αιγαίο», όπερ και εγένετο.
Στα νησιά του Αιγαίου βοήθησαν στην περίθαλψή τους.
Μετά μας ζήτησαν να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη φιλοξενία, την σίτιση και την εκπαίδευση τους.
Στην συνέχεια έγινε αποδεκτή ή μακροχρόνια φιλοξενία.
Τώρα αρχίζει η... ενσωμάτωση.
Από το «πείραμα της Λιβαδειάς», όπου περίπου 300 μετανάστες φιλοξενούνται σε διαμερίσματα, εισήλθαμε σε προγράμματα με ευφάνταστους τίτλους, όπως «Ξένιος», που έχουν έναν και μοναδικό στόχο: την ενσωμάτωση των μουσουλμάνων μεταναστών στην φτωχοποιημένη ελληνική κοινωνία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κομισιόν με την πρωτοβουλία «Αστικές Καινοτόμες Δράσεις», αθόρυβα και δρώντας έξυπνα, βάζει στο παιχνίδι Δήμους πού πλήττονται από τον μεγάλο αριθμό μεταναστών πού διαμένουν σε διάφορες δομές φιλοξενίας.
Την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος (CITIGE Crrizen and RefuGEs) ανέλαβε Δήμος Πειραιώς με συνοδοιπόρους και άλλους δήμους, όπως ο Δήμος Λέσβου.
Ως εκ τούτου, χωρίς να ερωτηθούν κάτοικοι και φορείς, οι Δήμοι εγκαινιάζουν πρόγραμμα πού, μεταξύ άλλων, προβλέπει την επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη μεταναστών και τηω συμμετοχή των τελευταίων σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού.
Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της Μυτιλήνης, είναι αδύνατον το νησί να μπορέσει να απορροφήσει μία τόσο μεγάλη και με διαφορετικά χαρακτηριστικά μουσουλμανική κοινότητα.
Σου δίνουν το πρόβλημα: Υπερσυγκέντρωση μεταναστών σε συγκεκριμένες περιοχές, σου δίνουν και την «λύση»: Κατανομή τους σε όλη την ελλαδική επικράτεια.
Με ψήφους 19 υπέρ και 14 κατά, ο Δήμος Λέσβου απεφάσισε να μπει στην «ομάδα» του Πειραιά και να συνεργασθεί με τους delivery partners, γνωστές ΜΚΟ, που συμμετέχουν ως δια μαγείας σχεδόν σε όλα τα προγράμματα για μετανάστες.
Έτσι, οι Δήμοι Λέσβου και Πειραιώς θα έχουν μία καθοδήγηση από ΜΚΟ, όπως τη Μεταδράση, την Praksis και την διάσημη πλέον, λόγω τής εμπλοκής του επενδυτού Τζορτζ Σόρος, Solidarity Now (Αλληλεγγύη).
Οι μουσουλμάνοι θα μπουν στην κοινωνία, σε σπίτια πόλεων και χωριών και φυσικά θα εφοδιαστούν, όπως σας ενημερώσαμε, με τις βιομετρικές ταυτότητες.

Δεν θα γίνει, γίνεται ήδη!

sinomosiologo

Δεν υπάρχουν σχόλια: