Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ελληνόφωνο κράτος εναντίον Ελλήνων

Υπάρχει τρόπος να νιώσεις και τυχερός και προνομιούχος στην Ελλάδα: να μην είσαι Ελληνας. Αν είσαι, έχεις πρόβλημα!
  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο
Στη μεγάλη φωτογραφία (που δημοσιεύτηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα lesvospost.gr) βλέπετε ένα στιγμιότυπο από τη μεγαλοπρεπή απονομή του Νόμπελ βλακείας στους αφελείς που πίστεψαν προεκλογικές υποσχέσεις και ταξίματα λαγών και πετραχηλιών. Ο τίτλος του άρθρου, που συνοδεύεται από τη φωτογραφία, είναι «Κρανίου τόπος – Αποκαρδιωτικές εικόνες – Πάνω από 5.000 ελαιόδεντρα έχουν ξεριζωθεί στη Μόρια».
Η εικόνα μιλάει από μόνη της και αφηγείται λυπητερή ιστορία. Οι «ευπαθείς ομάδες» (Αφγανοί, Πακιστανοί, Αραβες, Σομαλοί και λοιποί), για τις οποίες τόσο πολύ ενδιαφέρεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχουν κόψει στη Μόρια περισσότερα από 5.000 ελαιόδεντρα!
Συν τοις άλλοις, έχουν κατασκηνώσει σε διάφορα κτήματα και συμπεριφέρονται στις περιουσίες των Ελλήνων με τον τρόπο που βλέπετε, ενώ οι σκληρά φορολογούμενοι… ιθαγενείς δεν έχουν δικαίωμα στην αυτοάμυνα.
Σχετική με τη φωτογραφία είναι και η είδηση ότι προφυλακίστηκε 48χρονος ντόπιος, που προσπάθησε να αμυνθεί ενόπλως σε επίθεση που του έκαναν «πρόσφυγες» με πέτρες και ξύλα. Οι εισβολείς διώκονται μόνο για πλημμέλημα. Το κράτος επιβάλλει την εικόνα που βλέπετε στη μεγάλη φωτογραφία και το κράτος νομοθετεί ρατσιστικούς νόμους εις βάρος της πλειονότητας (η οποία σύντομα θα έχει καταστεί μειονότητα στην πατρίδα μας).
Στη φωτογραφία Νο2 βλέπουμε την ιταλική σημαία στην κεντρική είσοδο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών σε δύο χρονικά σημεία: το 2020 και το 1941. Ο έγκριτος ιστορικός ερευνητής και δημοσιογράφος Δημοσθένης Κούκουνας σχολίασε στον λογαριασμό του στο facebook την πρωτοβουλία της ανάρτησης της ιταλικής σημαίας στην κεντρική είσοδο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τα ακόλουθα: «Κάποιος ανιστόρητος εγκέφαλος είχε τη φαεινή ιδέα να αναρτήσει τιμητικά την τρικολόρε στην κεντρική είσοδο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ώστε έτσι -λέει- να εκδηλώσουμε τη συμπαράστασή μας προς την πληττόμενη από τον κορωνοϊό Ιταλία. Καμιά καλύτερη ιδέα δεν υπήρχε, άραγε; (σ.σ.: Αριστερά, η τιμητική τελετή, δεξιά η είσοδος του κτιρίου το 1941, όταν ο Ιταλός στρατιωτικός διοικητής το είχε επιτάξει για να το χρησιμοποιεί ως έδρα του, ενώ για κατοικία ζήτησε και έλαβε το ανάκτορο του Ψυχικού…)».
https://www.newsbreak.gr/apopseis/91188/ellinofono-kratos-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια: