Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Η εξαθλίωση των Ιταλών και η Μαφία

Η εγκληματική οργάνωση, όπως έγραψε γνωστός ερευνητής που βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία μετά τις αποκαλύψεις του, λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις ως ο χρηματοπιστωτικός σύμβουλος επιχειρήσεων που έχουν πρόσβαση στα λογιστικά τους βιβλία – ελέγχοντας με αυτόν τον τρόπο της οικονομία της Ιταλίας. Η αγαπημένη της χώρα βέβαια για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι η Γερμανία – για την οποία η Μαφία αποτελεί μία σημαντική πηγή εισροής ιταλικών κεφαλαίων. Συμπερασματικά λοιπόν η κρίση θα οδηγήσει μεν πολλούς στην απόλυτη εξαθλίωση, ειδικά στις χώρες του νότου, αλλά ορισμένοι ελάχιστοι θα θησαυρίσουν – με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται εύλογα αρκετοί, εάν πρόκειται πράγματι για πανδημία, ή είναι απλά μία ακόμη παγίδα για τις αδύναμες εισοδηματικές τάξεις και χώρες. Ενδεχομένως ένα όπλο υγειονομικού ελέγχου των μαζών, ειδικά αφού στα εμβόλια εμπλέκεται ο Bill Gates – όπως ακριβώς στην παράνομη μετανάστευση ο G. Soros.

Επικαιρότητα

Ενώ οι Γερμανοί ειρωνεύονται τους Ιταλούς, όπως κάποτε εμάς τους Έλληνες πριν εγκαταστήσουν γερμανόφιλες κυβερνήσεις, κατηγορώντας τους πως έχουν μάθει να ζουν με δανεικά και είναι τεμπέληδες, η «πανδημία» που οδήγησε στο κλείδωμα της οικονομίας έχει δημιουργήσει σχεδόν 3.500.000 ανέργους – κυρίως στο νότο, στους κλάδους των κατασκευών και της γεωργίας. Φυσικά για τη Γερμανία είναι αδιάφορο, αφού ο στόχος της παραμένει η κυριαρχία της Ευρώπης (ανάλυση) – οπότε τέτοιες κρίσεις την ωφελούν, ειδικά αφού έχει προβλέψει τη διακυβέρνηση της Ιταλίας από μία δική της πέμπτη φάλαγγα (πηγή).
Σύμφωνα τώρα με μία έκθεση της ευρωπαϊκής αστυνομίας (EUROPOL), η «πανδημία» έχει δημιουργήσει μία επιχειρηματική ευκαιρία για τις εγκληματικές οργανώσεις – οι οποίες πουλούν σε υψηλές τιμές πλαστικές μάσκες, παραποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα και ψεύτικες δοκιμές του ιού (πηγή), ενώ να βίντεο διακωμωδεί το θέμα (πηγή). Το κυριότερο όμως είναι η άνοδος της μαφίας – η οποία χρησιμοποιεί την ανάγκη των φτωχών για χρήματα (κυκλοφορεί ένα βίντεο με έναν άντρα και τη μητέρα του να χτυπούν την πόρτα μίας τράπεζας φωνάζοντας «δεν έχουμε χρήματα», πηγή) έτσι ώστε να αυξήσει τη δύναμη της.
Μεταξύ άλλων η Μαφία προσφέρει δωρεάν φαγητό σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, με το «αφεντικό» να εμφανίζεται ως ευεργέτης – παρέχοντας δε είδη πρώτης ανάγκης αξίας 300 €, εξασφαλίζει την ψήφο ολόκληρης της οικογένειας στις επόμενες εκλογές. Εκτός αυτού το οργανωμένο έγκλημα, διαθέτοντας πολλά χρήματα, εξαγοράζει επιχειρήσεις που βρίσκονται στο χείλος της χρεοκοπίας – χρησιμοποιώντας τες αργότερα για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος από τις παράνομες δραστηριότητες του.
Η ιταλική κυβέρνηση έχει βέβαια αποφασίσει την παροχή εγγυήσεων για τις επιχειρήσεις, ύψους 380 δις € – με ένα πολύ σοβαρό πρόγραμμα που δρομολόγησε (πηγή). Με τη γραφειοκρατία όμως που μαστίζει τη χώρα, τα χρήματα θα καθυστερήσουν πολύ να εισρεύσουν στην οικονομία – κάτι που μάλλον θα συμβεί και στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου η Μαφία που κινείται πολύ γρήγορα έχει εκμεταλλευθεί την κατάσταση – ενώ έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, ειδικά μία ιδιαίτερα ισχυρή και βάναυση οικογένεια που έχει έδρα την Καλαβρία.
Όπως ακριβώς λοιπόν οι αχόρταγες ελίτ θησαυρίζουν από κάθε κρίση, τα αχόρταγα κράτη σαν τη Γερμανία επίσης, έτσι και το οργανωμένο έγκλημα – με παράδειγμα την επανένωση της Γερμανίας, όπου πολλές οικογένειες της Μαφίας αγόραζαν τα πάντα στην ανατολική της πλευρά (εστιατόρια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία κλπ.), σε εξευτελιστικές τιμές.  Ακριβώς για αυτό το λόγο Ιταλοί δικαστές αναφέρονται σε μία τηλεφωνική συνομιλία δύο μαφιόζων, στην οποία ο ένας λέει τα εξής: «Στην επιχείρηση μας δεν χρειάζεται πλέον να γνωρίζεις πώς να πυροβολείς, αλλά πώς να μετακινείς το δάχτυλο σου στα πλήκτρα του υπολογιστή» (πηγή).
Η Μαφία λοιπόν, όπως έγραψε γνωστός ερευνητής που βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία μετά τις αποκαλύψεις του (πηγή), λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις ως ο χρηματοπιστωτικός σύμβουλος επιχειρήσεων που έχουν πρόσβαση στα λογιστικά τους βιβλία – ελέγχοντας με αυτόν τον τρόπο της οικονομία της χώρας. Η αγαπημένη τους χώρα βέβαια για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι η Γερμανία – για την οποία η Μαφία αποτελεί μία σημαντική πηγή εισροής ιταλικών κεφαλαίων.
Συμπερασματικά, η κρίση θα οδηγήσει μεν πολλούς στην απόλυτη εξαθλίωση, ειδικά στις χώρες του νότου, αλλά ορισμένοι ελάχιστοι θα θησαυρίσουν – με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται εύλογα αρκετοί, εάν πρόκειται πράγματι για πανδημία, ή είναι απλά μία ακόμη παγίδα για τις αδύναμες εισοδηματικές τάξεις και χώρες. Ενδεχομένως ένα όπλο υγειονομικού ελέγχου των μαζών (πηγή), ειδικά αφού στα εμβόλια εμπλέκεται ο Bill Gates – όπως ακριβώς στην παράνομη μετανάστευση ο G. Soros.  Θεωρίες συνωμοσίας;

2 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

https://sinomosiologos.blogspot.com/2020/04/blog-post_198.html

Ανώνυμος είπε...

Οι σκοποί μιας διεθνούς αναδιάταξης υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο ρόλος των πανδημιών όπως του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) με τις χαλκευμένες στατιστικές.

http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/04/sars-cov-2-covid-19.html