Σάββατο 25 Απριλίου 2020

TMZ: ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο KIM JONG-UN ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ …μετά από αποτυχημένη επέμβαση καρδιάς. Η Β ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ../ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ

To TMZ ένα πολύ μεγάλο μίντια αμερικάνικο μεταφέρει πριν λίγο με βεβαιότητα ότι KimJongUn, ο νεαρός ηγέτης της Β Κορέας πέθανε επικαλούμενο κινέζικα και γιαπωνέζικα μέσα. Η αιτία του θανάτου του θα ήταν μια αποτυχημένη εγχείρηση καρδιάς. Τα βορειοκορεάτικα μέσα δεν επιβεβαιώνουν.Η Πιονγιάνγκ παραμένει σιωπηλή…..



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un πέθανε, ή βρίσκεται στο κρεβάτι χωρίς καμία ελπίδα για ανάρρωση – σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στην Κίνα και την Ιαπωνία.


Εν μέσω αναφορών η Κίνα έστειλε μια ιατρική ομάδα στους κομμουνιστές γείτονές της αυτή την εβδομάδα για να κάνει επαλήθευση / συμβουλευτική στην κατάσταση του Κιμ,η αντιπρόεδρος του ειδησεογραφικού καναλιού που υποστηρίζεται από το Χονγκ Κονγκ – που προφανώς είναι ανιψιά ενός Κινέζου υπουργού Εξωτερικών – ανακοίνωσε η ίδια την είδηση.. είναι νεκρός. Η TMZ δεν το επιβεβαίωσε.
Η γυναίκα έβαλε την αναφορά σε μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων που ονομάζεται Weibo για να τη διαβάσουν σχεδόν 15 εκατομμύρια ακόλουθοί της, επικαλούμενη μια «πολύ σταθερή πηγή». Ένα ιαπωνικό περιοδικό αναφέρει ότι βρίσκεται σε «κατάσταση φυτού» μετά από μια χειρουργική επέμβαση καρδιάς.
Το μέσο αναφέρει – επικαλούμενο έναν Κινέζο ιατρικό εμπειρογνώμονα – ότι ο Κιμ είχε πόνους στο στήθος του στις αρχές Απριλίου και έπεσε ενώ επισκέφθηκε την ύπαιθρο εκεί. Χρειαζόταν μια διαδικασία αποκατάτασης της υγείας του, αλλά προφανώς … είτε δεν έγινε αρκετά γρήγορα, είτε ήταν εντελώς αποτυχημένη η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.
Πριν από περίπου μια εβδομάδα, το CNN ανέφερε ότι ο Κιμ ήταν σε «σοβαρό κίνδυνο» μετά από ιατρική επέμβαση.
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει υποβαθμίσει τις αναφορές . Η αδερφή του KJU, Kim Yo-jong, μπορεί να προετοιμαστεί για να τον αντικαταστήσει ως Ανώτατο Ηγέτη … καθώς υπάρχουν αναφορές ότι πρόσφατα προήχθη εκ νέου σε εξέχουσα θέση εξουσίας εκεί.
Εδώ είναι ένα άλλο σημάδι … Το Σάββατο ο Κιμ απουσίαζε από την στρατιωτική παρέλαση σε μια μεγάλη στρατιωτική επέτειο στη Βόρεια Κορέα που γιορτάζουν την ίδρυση του Κορεατικού Λαϊκού Στρατού το 1932.
Διεθνείς δημοσιογράφοι στο τερέν λένε ότι αν ο Κιμ ήταν εντάξει και όχι στο κατώφλι του θανάτου, αυτός και η ομάδα του θα έβρισκαν έναν τρόπο για να εμφανιστεί για να σαρώσει τις φήμες.
Εάν δεν το κάνει, μάλλον δεν είναι καλό σημάδι …
Παράλληλα το διεθνές προσκήνιο προβάλει την αδερφή του Κιμ ως διάδοχό του την Kim Yoo Jung..Eίναι η νυν επικεφαλής σύμβουλος του Προέδρου της Βόρειας Κορέας και του τμήματος προπαγάνδας του, και το δεύτερο πιο σημαντικό άτομο στη χώρα…

‘Ενα τρένο που ανήκει πιθανότατα στον Kim Jong Un στάθμευσε στο σταθμό Wonsan τουλάχιστον από 21 Απριλίου. Στάθμευσε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Leadership που εξυπηρετεί το συγκρότημά του Wonsan σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες.Στάθμευσε στις 21 Απριλίου και στις 23 Απριλίου. Ο σταθμός προορίζεται για χρήση από την οικογένεια Kim.Η παρουσία του τρένου δεν αποδεικνύει που βρίσκεται ο Κιμ ούτε υποδηλώνει τι συμβαίνει με την υγεία του αλλά δίνει βάρος στις αναφορές ότι ο 36χρονος Κιμ παραμένει σε μια ελίτ περιοχή στην ανατολική ακτή της χώρας……Οι εικασίες για την υγεία του Κιμ προέκυψαν για πρώτη φορά λόγω της απουσίας του από την επέτειο των γενεθλίων του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας και παππού του Κιμ, Κιλ Σουνγκ, στις 15 Απριλίου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά τώρα; Δεν είναι ΠΡΑΚΤΟΡΙ των Αμερικάνων ο Κιμ; Δήθεν δεν ξέρουνε; χαχαχα!