Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Μελ Γκίμπσον: “Τελετές παιδεραστίας και κανιβαλισμού παιδιών στο Χόλιγουντ”

 

Τα στούντιο του Χόλιγουντ είναι “λερωμένα από το αίμα των αθώων παιδιών”, σύμφωνα με τον Mel Gibson, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση του “αίματος μωρών είναι τόσο
δημοφιλής στο Χόλιγουντ που βασικά λειτουργεί ως το δικό του νόμισμα”.
Οι ελίτ του Χόλιγουντ είναι ένας “εχθρός της ανθρωπότητας που ενεργεί συνεχώς αντίθετα προς τα καλύτερα συμφέροντά μας” και “αψηφόντας κάθε θεόσταλτο φραγμό, συμπεριλαμβανομένης της ιερότητας των παιδιών”, δήλωσε ο Μελ Γκίμπσον στο Λονδίνο, όπου προωθεί το ρόλο του στην νέα του ταινία.
“Είναι κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους θρησκευτικές και πνευματικές διδασκαλίες και τα δικά τους κοινωνικά και ηθικά πλαίσια. Έχουν τα ιερά τους κείμενα είναι άρρωστα, πιστέψτε με και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο αντίθετοι με αυτό που αντιπροσωπεύει η Αμερική».
Ο Μελ Γκίμπσον εμφανίστηκε στο Graham Norton Show στο BBC και άφησε σοκαρισμένους τους καλεσμένους αναφερόμενος στην πραγματική φύση των ελίτ του Χόλιγουντ, μιλώντας στο παρασκήνιο μετά την εμφάνισή του.
Εξηγώντας ότι πέρασε τα τελευταία δέκα χρόνια “δουλεύοντας με τις δικές μου ιδέες, έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ”, αφού έμεινε σε μαύρη λίστα από το Χόλιγουντ το 2006 επειδή δημοσιοποίησε απόψεις για τη βιομηχανία και τον κόσμο που έρχονται σε αντίθεση με την φιλελεύθερη ορθοδοξία. “Δεν ξέρεις πώς να το πεις απαλά. Το Χόλιγουντ είναι θεσμοποιημένη παιδεραστία”. «Χρησιμοποιούν και κακοποιούν παιδιά».
“Φέρνουν ένα τεράστιο πλήθος παιδιών κάθε χρόνο. Οι πνευματικές τους πεποιθήσεις, αν μπορείτε να τις ονομάσετε έτσι, τους κατευθύνουν να συγκομίζουν την ενέργεια των παιδιών. Γιορτάζουν με αυτά τα πράγματα και ευδοκιμούν”, δήλωσε.
“Τι εννοώ; Αυτό δεν είναι ένα είδος καλλιτεχνικής αφαίρεσης. Συγκομίζουν το αίμα των παιδιών. Τρώνε τη σάρκα τους. Πιστεύουν ότι αυτό τους δίνει ζωή. Αν το παιδί υποφέρει στο σώμα και την ψυχή πριν πεθάνει, πιστεύουν ότι αυτό τους δίνει επιπλέον δύναμη ζωής”.
“Υπάρχει μια δημιουργική δύναμη και αγάπη στους περισσότερους από εμάς που μας καθοδηγεί στη ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό. Για αυτούς, είναι το αντίθετο. ”
Σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος έχει περάσει 30 χρόνια μέσα και έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ, οι βιομηχανικές ελίτ “ευδοκιμούν από τον πόνο, το τραύμα, το άγχος, την κακοποίηση και τον πόνο”.
“Το Χόλιγουντ είναι λερωμένο με το αίμα των αθώων παιδιών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα όλες οι αναφορές στην παιδεραστία και τον κανιβαλισμό ήταν συμβολικές ή παραπλανητικές. Αλλά με εισήγαγαν προσωπικά στην πρακτική αυτή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό τώρα γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι εκτελεστές, είναι τώρα νεκροί”.
“Το αίμα ενός σεξουαλικά κακοποιημένου βρέφους θεωρείται εξαιρετικά “εμπλουτισμένο” και είναι εξαιρετικά ακριβό. Τα χρήματα που αλλάζουν χέρια, οι χάρες δεν έχετε ιδέα. Τα μωρά είναι ένα νόμισμα υψηλής λειτουργικότητας γι αυτους. Τα μωρά είναι η κορυφαία μάρκα υψηλής ποιότητας μπριζόλα κοκαΐνης με χαβιάρι”.
Αλλά σύμφωνα με τον Γκίμπσον, αυτό δεν είναι μια διαστροφή περιστασιακή, δημοφιλής μεταξύ των ανδρών και των γυναικών που έχουν βαρεθεί τις κοινότυπες αμαρτίες.
“Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Εάν κάνετε κάποια έρευνα, θα δείτε ότι είναι ένα μεταφυσικό, αλχημικό φαινόμενο και μπορείτε να το βρείτε πίσω από τις σκηνές σε όλες τις σκοτεινές εποχές της ιστορίας.
“Είναι μια σκοτεινή, πολυδιάστατη μυστική τέχνη και πρακτική, που χρησιμοποιείται από μυστικές κοινωνίες τις τελευταίες εκατοντάδες χρόνια για κοινωνικό προγραμματισμό και έλεγχο του νου και έχουν φθάσει σε ένα ζενίθ στο Χόλιγουντ στην Αμερική στην εποχή μας”.


ΠΗΓΗ 

sinomosiologos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει το Χόλυγουντ μυστικά... https://amethystosbooks.blogspot.com/2014/05/blog-post_1894.html

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΙΚΗ!