Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Οι συναυλίες νόμιμες, η Θεία Κοινωνία παράνομη;

Οι συναυλίες νόμιμες, η Θεία Κοινωνία παράνομη;
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη
Ένα οξύμωρο γεγονός εκτυλίχθηκε σήμερα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Την ώρα που η ναοί παραμένουν κλειστοί εδώ και ένα μήνα, την ώρα που φέτος ο κόσμος δεν κοινώνησε το Πάσχα, σήμερα πραγματοποιήθηκε συναυλία πάνω σε ένα φορτηγάκι από γνωστή καλλιτέχνη.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο δεν φαίνεται να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα. Με φωτογράφους και θαμώνες να «συνωστίζονται» για να απαθανατίσουν το γεγονός.
Χθες στο Αίγιο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων στο αυτοκίνητο που μετέφερε της εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής, προστάτιδας της πόλης. Και όλα αυτά διότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. Όπως ανέφερε μάλιστα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά!
Για την περίπτωση της συναυλίας δεν γνωρίζουμε αν τηρούσε ή δεν τηρούσε τα προβλεπόμενα. Δεν είναι άλλωστε αρμοδιότητά μας. Απλά εδώ τίθεται το γνωστό ερώτημα, αν πολλές φορές το νόμιμο είναι και ηθικό!

…………………………………………………….
Ο Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να απολαύσει την συναυλία... εν κινήσει της Αλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας [εικόνες & βίντεο]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει τα τραγούδια της Αλκηστις Πρωτοψάλτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει τα τραγούδια της Αλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσία κόσμου



Στην Ξάνθη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Παναγία μου; πιο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.blogspot.com/2020/04/blog-post_672.html

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

amethystos είπε...

Φίλε υποβάλλαμε τήν ερώτησή μας στήν τελευταία ανάρτηση τού Βιλιάρδου. Θά δούμε. Ομως καί τά Αττικά νέα δέν είναι καί τόσο αξιόπιστα ώστε νά μπορούμε νά βγάλουμε συμπεράσματα.

Χ είπε...

αμεθυστε ειλικρινα λυπαμαι. Δεν θα ηθελα να ειναι αληθεια ή τελος παντων να ειναι πολυ σοβαρη η δικαιολογια ή μια ατυχη στιγμη. Θα δουμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ομιλία του Βιλιάρδου για το θέμα. Περί του νομοσχεδίου από το 11:25.
https://www.youtube.com/watch?v=9OUZHo5Xf8k

amethystos είπε...

Ακούγοντάς το κατάλαβα ότι τό νομοσχέδιο αφορά τίς λοιμώδεις ξεχασμένες ασθένειες οι οποίες επανεμφανίζονται στήν Δύση λόγω τών λαθρομεταναστών καί λόγω τής πολεμικής εναντίον τών εμβολίων πού διχάζει τίς σύγχρονες μητέρες. Τί προέκταση μπορούμε νά τού δώσουμε; Υπάρχει στ'αλήθεια ένας σκοτεινός θεός πού θέτει σέ αμφιβολία τήν ιατρική επιστήμη συγκεκριμένα. Ανοίγοντας δρόμους γιά τίς εναλλακτικές θεραπείες. Χρειάζεται προσοχή τό κλέψιμο τής πίστης από τά πνεύματα τής φύσης. Ευχαριστούμε γιά τήν διεύθυνση. Θά πρέπει νά ξεκαθαρισουμε ίσως μερικά πράγματα μέ τά Αττικά νέα.

amethystos είπε...

10.34 Φίλε είναι ένα θέμα στημένο από τά Αττικά νέα. Ακουσα τήν ομιλία τού Βιλιάρδου στήν Βουλή. Τά Αττικά νέα προωθούν συστηματικά ανθρώπους β' κατηγορίας. Σάν τόν πρώην δήμαρχο Μαραθώνος. Χρειάζονται προσοχή. Κινούνται στό ημίφως καί είναι καί μέ τό παλαιό. Αληθώς ο Κύριος

Θωμάς είπε...

https://www.skai.gr/news/ygeia/metallakseis-ston-koronoio-sars-cov-2-poia-i-simasia-tous

https://www.tovima.gr/2020/04/25/science/nea-farmakeytiki-elpida-enantia-ston-sars-cov-2/

https://www.tovima.gr/2020/04/26/science/ekprosopos-pou-sto-vima-eimaste-sta-prota-stadia-tis-pandimias/

Μαρία Π. είπε...

Καταλαβαίνω τις εντυπώσεις που προκαλούνται από μία τέτοιου είδους παρουσίαση του θέματος όπως αυτή που κάνει το ιστολόγιο Αττικά Νέα, γιατί έτσι όπως την βλέπουμε, θεωρούμε ότι το θέμα σχετίζεται με το πολυσυζητημένο εμβόλιο (με ψηφιακή ταυτοποίηση, όπως θέλει ο Μπιλ Γκέιτς και το λέει άλλωστε φανερά). Όμως η παρουσίαση είναι λάθος, για 2 απλούς λόγους.
Πρώτον, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον οποίο μιλάει ο Β.Βιλιάρδος είναι αυτός της προσχολικής ηλικίας. Πρόκειται για τα υποχρεωτικά εμβόλια, που όλοι κάναμε στα παιδικά μας χρόνια, που συνεχίζουν να κάνουν και σήμερα όλοι οι παιδίατροι, και που χωρίς αυτά δεν γίνεται δεκτό ένα παιδί στο σχολείο. Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα άρνησης των γονέων λόγω διαφόρων πραγμάτων που έχουν ακουστεί, (και αυτό έχει οδηγήσει σε επανεμφάνιση «εξαφανισμένων» ασθενειών), είτε για παρενέργειες είτε για τοξικά στοιχεία όπως ο υδράργυρος (που υπάρχει σε απειροελάχιστη ποσότητα) κτλ... τα οποία όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά ακόμα και αν υπάρχουν όντως κάποιοι κίνδυνοι, αναγκαστικά ακολουθούμε την λογική που λέει ότι «το μη χείρον βέλτιστον», αφού σε πληθυσμούς που δεν γίνονται παιδικοί εμβολιασμοί, π.χ. σε μέρη της Αφρικής, τα ποσοστά τέτοιων ασθενειών που κάποιες προκαλούν και μόνιμες αναπηρίες όπως π.χ. η πολυομυελίτιδα, είναι πολύ μεγάλα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, ακόμα και αν ο Β. Βιλιάρδος (και όποιος άλλος) ψήφισε υποχρεωτικό εμβολιασμό που αναφέρεται και σε περιπτώσεις ιών όπως ο συγκεκριμένος κορονοϊός, πως θα μπορούσε να ξέρει από τότε, ότι σχεδιάζονται «έξυπνα εμβόλια» με δυνατότητα ψηφιακής ταυτοποίησης και αριθμό εντοπισμού, και δεν ξέρουμε και τι ακόμα;
Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείς κάποιον επειδή ψήφισε την υποχρέωση της Πολιτείας, εμβολιασμού σε όλα τα παιδιά ώστε να μην κινδυνεύουν, 'η ακόμα και την υποχρεωτική θωράκιση έναντι της γρίπης (καλό θα ήταν μάλιστα να μελετήσουμε ακριβώς το Νομοσχέδιο για να δούμε τι ψήφισαν). Πιθανόν φυσικά να υπήρξε κρυφό παρασκήνιο στην κυβέρνηση με εντολές από ξένα κέντρα για να επιβληθεί στο μέλλον ένα τέτοιο εμβόλιο στον πληθυσμό. Αλλά πως θα μπορούσε να το ξέρει ένας απλός βουλευτής από τότε;
Άλλωστε και ο γιατρός Ιωαννίδης μιλάει συνεχώς για το εμβόλιο που περιμένουμε. Μήπως πρέπει να τον πούμε και αυτόν οπαδό του Μ.Γκέιτς;
Μιλάει προφανώς για ένα απλό εμβόλιο όπως αυτά που ξέρουμε, χωρίς τα παρελκόμενα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ακούω ότι τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ είναι με το Παλαιό! Είναι εξακριβωμένο; Η κ.Σουφλή με τα ωραία της ντεκολτέ ανήκει στο Πάτριο; ή το λέτε επειδή την διαβάζουν κάποιοι δήθεν του Πατρίου, ελαφρώς...πυροβολημένοι που ενδημούν σε ΟΛΑ τα θρησκευτικά περιβάλλοντα;