Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ψέματα, καταραμένα ψέματα και στατιστικές για τον κορωνοϊό.

σ.σ. Το παρόν βίντεο και όλες οι πηγές στο τέλος παρατίθενται προς προβληματισμό όλων μας στο θέμα του κορωνοϊού. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε τυφλά την πολιτική αφήγηση (γιατί αυτό είναι) της λεγόμενης «πανδημίας του κορωνοϊού» και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα που δικτατορικά μας επιβάλλουν, όταν τα νούμερα που μας παρουσιάζουν για να δικαιολογήσουν αυτά τα μέτρα είναι ελλιπέστατα, παραφουσκωμένα, ερμηνεύονται κατά το δοκούν και αλλάζονται συνεχώς από τους ίδιους. Δεν υπάρχει με άλλα λόγια ένα αντικειμενικό κριτήριο πάνω στο οποίο μπορεί να ελεγχθεί η στατιστική σημαντικότητα των αριθμών που μας παρουσιάζουν, όπως γίνεται με την αληθινή επιστήμη. Κι όμως. Με αυτά τα στοιχεία μας έχουν κλειδώσει στα σπίτια μας. ΓΙΑΤΙ;

Το «κριτήριο» είναι οι ίδιοι και η ερμηνεία που δίνουν κάθε φορά. Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά θα αλλάζουν την «αφήγηση» όπως τους συμφέρει. Θα μας λέει δηλαδή ο Μητσοτάκης (όπως ήδη μας λέει και ο κόσμος το έχει χάψει) ότι ο κορωνοϊός νικήθηκε (προς το παρόν μέχρι τον χειμώνα και μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο) από τα μέτρα που πήρε και κάθε φορά θα χρησιμοποιεί αυτήν την δικαιολογία για να επιβάλει ακόμα περισσότερα μέτρα.
Μέσω του φόβου που καλλιέργησαν συστηματικά τα ΜΜΕ και η δημοφιλής ψευδοεπιστήμη, η «πολιτική αφήγηση» του κορωνοϊού έγινε «πραγματικότητα», έγινε δηλαδή αποδεκτή από τις τρομοκρατημένες μάζες. Δημιουργήθηκε έτσι ένας μοχλός μέσα από το τίποτα, τον οποίον από εδώ και στο εξής θα τον ανεβοκατεβάζουν όποτε θέλουν για να μας επιβάλλουν ό,τι θέλουν.
Μέσα σε αυτό το χάος εμφανίζονται αληθινοί επιστήμονες απ’ όλον τον κόσμο, πραγματικά αναγνωρισμένοι για το έργο τους, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και λένε ότι τα στοιχεία είναι αντιεπιστημονικά και ανεπαρκέστατα. Φωνάζουν και λένε ότι η τρομοκρατία που καλλιεργείται είναι εντελώς αδικαιολόγητη και ότι η οικονομική κρίση που έρχεται θα στοιχίσει πολύ περισσότερες ζωές (τις 4 τελευταίες εβδομάδες η ανεργία στις ΗΠΑ έφτασε τα 22 εκατομμύρια ανθρώπους). Ο καθ. Ιωαννίδης μας λέει ότι εάν δεν γινόταν όλο αυτό το «σούσουρο» γύρω από τον κορωνοϊό, ίσως και να περνούσε απαρατήρητος.
Αυτό που δεν έχουμε κατανοήσει πλήρως εμείς οι Ορθόδοξοι είναι ο απόλυτος ξεπεσμός της υποτίθεται «εν Αγίω Πνεύματι» διοικούσας Ελλαδικής Εκκλησίας. Πρόκειται περί ενός πρωτοφανούς ξεπεσμού και «ξεβρακώματος» (αν μου επιτρέπεται η έκφραση), μοναδικού στην εκκλησιαστική ιστορία. Και το θλιβερό; Δεν το έχουν καταλάβει. Διαφημίζουν από τις ιστοσελίδες τους την καμπάνια του «Μένουμε σπίτι» μαζί με την lady Gaga, και εμφανίζονται στο γυαλί καμαρωτοί σαν τα γύφτικα σκεπάρνια. Πώς όμως να το καταλάβουν αφού μετά την ψευδοσύνοδο έπεσαν σε ολοκληρωτική σκοτοδίνη; Τέτοια είναι η κατρακύλα τους που τώρα η αληθινή επιστήμη τους ελέγχει. Ούτε στο ύψος της δεν μπορούνε να σταθούν. Όχι μόνο μας πέταξαν έξω από τους Ι. Ναούς και μας στέρησαν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου, όχι μόνο οι «πνευματικοί» αυτοί άνθρωποι στάθηκαν ανίκανοι να ερμηνεύσουν πνευματικά την εποχή μας, αλλά συντάχθηκαν πλήρως με τους εγκάθετους ψευδοεπιστήμονες της Νέας Τάξης που παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι εναντίον του ανθρώπου.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:..... tasthyras

Δεν υπάρχουν σχόλια: