Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Βομβαρδίσατε με χημικά όπλα και βόμβες ναπάλμ την Κύπρο: Καταπέλτης η Αθήνα εναντίον Τουρκίας-Ακιντζί

Το υπουργείο Εξωτερικών. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ via Twitter
Βομβαρδίσατε την χερσόνησο της Τηλλυρίας με χημικά όπλα και βόμβες ναπάλμ, αναφέρει ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή τους εορτασμούς της Τουρκίας και του κατοχικού καθεστώτος του Μουσταφά Ακιντζί.

 Όπως είναι γνωστό, στους απαράδεκτους εορτασμούς, που προκαλούν και προωθούν μίσος εναντίον των Ελλήνων της Κύπρου, πρωτοστάτησε ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί. 

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για τη διοργάνωση στον κατεχόμενο θύλακα των Κοκκίνων στην Κύπρο εορτασμών για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας το 1964 με βόμβες ναπάλμ 

Με θλίψη καταγράφουμε τους εορτασμούς της Τουρκοκυπριακής ηγεσίας και μάλιστα του ίδιου του κ. Ακιντζί, για τα 53 χρόνια από την χρήση χημικών όπλων και τη ρίψη βομβών ναπάλμ από την πολεμική αεροπορία της Τουρκίας στη χερσόνησο της Τηλλυρίας. Επρόκειτο για την πρώτη χρήση των απαγορευμένων χημικών όπλων στην ιστορία του πλανήτη μας. Όταν σήμερα όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στα θύματα των πολέμων και τέτοιων επιθετικών πράξεων, η διοργάνωση και η συμμετοχή σε παρόμοιους εορτασμούς αποτελούν πρόκληση απέναντι στο διεθνές δίκαιο, στη μνήμη των πεσόντων και σε όλη την ανθρωπότητα.

Πηγή: Βομβαρδίσατε με χημικά όπλα και βόμβες ναπάλμ την Κύπρο: Καταπέλτης η Αθήνα εναντίον Τουρκίας-Ακιντζί http://mignatiou.com/2017/08/katapeltis-i-athina-enantion-tourkias-akintzi-vomvardisate-me-chimika-opla-ke-vomves-napalm-tin-kipro/

Δεν υπάρχουν σχόλια: