Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Οι μεγαλύτερες μειοδοσίες γίνονται μέσα απο τους "πατριωτικούς" χώρους. Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Ο ΥΨΩΘΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ ΥΨΩΘΗΣΕΤΑΙ. Μέσα στους πατριωτικούς χώρους της πολιτικής θα βρεί κανείς εύκολα ανθρώπους πιο τρωτούς σε ιδανικά. Όσο εύκολα τα πιστεύουν τόσο πιο εύκολα ενδίδουν. Σε περιόδους κρίσης όλοι κοιτάνε προς τους εκπροσώπους του τρίπτυχου που κρατάει τη χώρα σε συνοχή, δηλαδή στη πατρίδα, στη θρησκεία και στην οικογένεια...

Αν σας ρωτήσω ευθέως "είστε ευχαριστημένοι με αυτούς που τα εκπροσωπούν" το πιθανότερο είναι να μου απαντήσετε "όχι". Πρέπει όμως να το δείτε και λίγο βαθύτερα. Σε ένα τσαμπί καμμία ρόγα του κακού δεν κάθεται μόνη της.
Μέσα στους πατριωτικούς χώρους υπάρχουν συμμορίες, που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση που βγαίνουν ή θα βγούν μπροστά την ώρα που πρέπει. Μέχρι τότε θα το παίζουν αγνές, καλές και θεούσες που θα μιλούν για Παίσιους, αρχαία Ελλάδα και τη Πόλη. Ένας έντιμος αριστερός δεν έχει πολλά να φορέσει απο πάνω του για να καλυφθεί. Ξέρεις τι περιμένεις. Ένας "πατριώτης" όμως κάτω απο τη σημαία κρύβεται καλύτερα, καθότι θα το παίξει και η τελευταία "λύση". Το μάθημα της ιστορίας φτειάχνει ηθική και τρόπο σκέψης. Να γιατί έχει γίνει θρύψαλλα.
Έχετε προσέξει την ποιότητα των βουλευτών στα πατριωτικά κόμματα; Σκέτη πατρίδα - θρησκεία και οικογένεια είναι οι μασόγκες.
ΝΑ ΠΩΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Για την ιστορία των Orion, τις διόπτρες της ΤΗΕΟΝ και τα κοιτάσματα της ΛΑΡΚΟ έχω καταθέσει ήδη τις απόψεις μου σε αυτό το ιστολόγιο.
Είναι σκάνδαλα μεγάλου μεγέθους, στα οποία η δικαιοσύνη είναι απούσα.
Τα φερόμενα ως πατριωτικά sites ανακαλύπτουν μια εβδομάδα μετά α) ότι αναβάθμιση των Orion ζήτησε και η Γερμανία β) ότι όλοι επιτίθενται στη ντόπια αμυντική βιομηχανία και γ) ότι τα κοιτάσματα σιδηρονικελίου είναι μικρά. 
Το θέμα είναι ποιός είναι αυτός που λέει κάτι αλλά και πόσο διαχρονικά αυτός εμφανίζεται συνεπής στις απόψεις και στις προβλέψεις του. Η Στοά Μακαντάση με αυτή τη  τακτική δεν θα σώσει τον εγκάθετο της στα ΕΑΣ.

Σχετικά θέματα

  1. Το σκάνδαλο των Orion (2017)
  2. Στόχος τα κοιτάσματα της ΛΑΡΚΟ, της ΔΕΗ, στις Σκουριές κλπ, (2017)
  3. Διόπτρες της Theon. Το παραμύθι της τεχνολογίας. (2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...