Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Συνέχεια από: Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Η αθέατη πλευρά της Σελήνης και οι Ολύμπιοι

Από τον Πλούταρχο πληροφορηθήκαμε ότι η Σελήνη αιχμαλωτίστηκε από τη γήινη βαρύτητα γεγονός που προκάλεσε την καταβύθιση της Ατλαντίδας, αλλά αποκαλύπτεται πως αυτός που την έφερε στη συγκεκριμένη θέση, ήταν ο θεός Πάνας με τη βοήθεια των Ολύμπιων.

Στο σημείο αυτό πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι ο Σωκράτης, ως μέγας μύστης που ήταν, στον «Κρατύλο» του Πλάτωνα στην αναφορά Περί ενότητας των ονομάτων, αποκαλύπτει κωδικοποιημένα ότι ο θεός Πάνας δεν είναι αυτό που νομίζουν οι συμπολίτες του, αλλά έχει διπλή φύση: ο αληθινός Πάνας είναι ο Λόγος, διότι «περιστρέφει και περιστρέφεται αδιάκοπα και κατοικεί εκεί πάνω, ανάμεσα στους θεούς, ενώ ο ψεύτικος μένει κάτω, στο πλήθος, και είναι τραχύς και όμοιος με τράγο. Λείος από πάνω, και τραχύς και όμοιος με τράγο από κάτω», μ’ άλλα λόγια ένα ουράνιο άρμα των Ολυμπίων που προφανώς μ’ αυτό πήγαιναν στην αθέατη πλευρά της Σελήνης – Όλυμπο. Το κωδικοποιημένο μήνυμα είναι σαφές.

Μαθαίνουμε επιπλέον ότι οι Ολύμπιοι κατοικούν στην αθέατη πλευρά της, που αποτελεί και τον τόπο της προέλευσης των Ελλήνων. 4

Η αθέατη πλευρά της Σελήνης είναι λοιπόν στην πραγματικότητα ο Όλυμπος, και όχι το βουνό της Πιερίας, αυτή είναι τα Ηλύσια Πεδία που κατά τους Ορφικούς και τους Πυθαγόρειους ελέγχει ο Κρόνος, ενώ την ορατή πλευρά της μόνο, ελέγχει ο Δίας.

Ας συνδέσουμε τώρα όλα τα προαναφερθέντα περί καταβύθισης της Ατλαντίδας, Κρόνιας λατρείας, και προσέλκυσης της Σελήνης ως δορυφόρου της Γης με:

1) Τη θεωρία της Παγετώδους Κοσμογονίας
2) Το αίνιγμα του Τιαχουανάκο,
3) Τη θεωρία της μετατόπισης πόλων,
4) Την Ανταρκτική,
5) Τους Ναζί.

Η θεωρία της Παγετώδους Κοσμογονίας

Η θεωρία της Παγετώδους Κοσμογονίας (Glacial Cosmogony Theory-Welteisleher) υπήρξε η ναζιστική, «άρεια» απάντηση στη «εβραϊκή» φυσική και στη θεωρία της σχετικότητας του Αλβέρτου Αϊνστάιν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αυστριακός μηχανικός Χανς Χόρμπιγκερ (Hans Hörbiger, 1860-1931) το 1912 υποστήριξε ότι το ηλιακό μας σύστημα γεννήθηκε από ένα αστέρι εκατομμύρια φορές μεγαλύτερο από τον Ήλιο μας, το οποίο προσέλκυσε έναν γιγάντιο πλανήτη, που ήταν γεμάτος από πάγο.

Ο πλανήτης συνετρίβη πάνω σε εκείνο τον ήλιο και η έκρηξη που προέκυψε διέσπειρε τα κομμάτια του στον διαστρικό χώρο, που γέμισε από τεράστια κομμάτια πάγου. Ένας δακτύλιος τέτοιων τεμαχίων δημιούργησε το Νέφος του Οόρτ 5 καθώς και μια σειρά από άλλα ηλιακά συστήματα.

Οι μεγάλοι αεριώδεις πλανήτες του συστήματός μας έχουν τόσο μεγάλο μέγεθος επειδή έχουν ενσωματώσει μεγάλο αριθμό παγοκρυστάλλων, ενώ οι εσωτερικοί, όπως η Γη, δεν έχουν ενσωματώσει πολύ πάγο, αλλά δέχονται πολλούς παγωμένους μετεωρίτες και κομήτες.

Ο Χόρμπιγκερ πίστευε ότι η Γη άλλοτε είχε δορυφόρο και άλλοτε όχι, ότι η Σελήνη είναι ο κατά σειράν 5ος δορυφόρος της Γης που εγκλωβίζεται από τη βαρύτητά της και ότι κάποια μέρα θα πέσει πάνω μας, όπως έπεσαν και οι προηγούμενοι, δημιουργώντας τέσσερις μεγάλες εποχές παγετώνων.

Όταν η Σελήνη μας πλησιάσει πάρα πολύ, θα εκραγεί στο διάστημα, και κατόπιν η Γη θα περιστραφεί με όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα. Τελικά, ο δακτύλιος των συντριμμιών της θα προσκρούσει πάνω στη Γη και τότε θα επιτευχθεί η πτώση που έχει προαναγγείλει η «Αποκάλυψη» του Ιωάννου.

Αν οι πιο δυνατοί και εκλεκτοί από τους ανθρώπους επιβιώσουν, τότε τους επιφυλάσσεται ένα μεγαλειώδες θέαμα. Ίσως το τελευταίο τους…

Όταν η Σελήνη εξαϋλωθεί, τα όντα της πλάσης θα ελευθερωθούν από το βάρος τους και θα μεγαλώσουν. Οι κοσμικές ακτίνες θα αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη και επηρεάζοντας τα γονίδια και τα χρωμοσώματα θα δημιουργήσουν μεταλλάξεις. Θα δούμε να εμφανίζονται καινούριες ράτσες γιγάντιων ανθρώπων, ζώων και φυτών.

Μετά από χιλιετηρίδες χωρίς δορυφόρο, όπου στη Γη θα παρελαύνουν καινούριες και παλιές ράτσες, πολιτισμοί γιγάντων, και καταστάσεις που θα ξεπερνούν τον ίδιο τον Κατακλυσμό, ο Άρης καθώς είναι πιο μικρός από τον πλανήτη μας, το πιθανότερο είναι ότι τελικά θα δεθεί μαζί του.

Θα προφθάσει την τροχιά της Γης, αλλά δεν θα αιχμαλωτιστεί, για να γίνει δορυφόρος όπως η Σελήνη. Θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη για να πέσει τελικά στον Ήλιο, ελκόμενος από αυτόν και τη φωτιά.

Τότε η ατμόσφαιρά μας θα βρεθεί ξαφνικά αποκομμένη, παρασυρμένη από την έλξη του Άρη και θα μας εγκαταλείψει για να χαθεί στο διάστημα. Οι ωκεανοί θα περιδινηθούν παφλάζοντας στην επιφάνεια της γης πλημμυρίζοντας τα πάντα, ενώ ο γήινος φλοιός θα εκραγεί.

Η σφαίρα μας, νεκρή πια, θα γίνει και αυτή με τη σειρά της μια παγωμένη σφαίρα και θα πέσει στον Ήλιο. Μετά απ’ όλη αυτή την αναταραχή, θα βασιλέψει η απόλυτη σιωπή, η Μεγάλη Ακινησία.

Αυτή είναι η θεωρία του Παγκόσμιου Πάγου που λόγω της ομοιότητάς της με την σκανδιναβική μυθολογία, υιοθετήθηκε από τους Ναζί, από τον Αδόλφο Χίτλερ, τη δεξαμενή σκέψης Ανενέρμπε (Ahnenerbe) των Ες Ες, και την περιβόητη Εταιρεία της Θούλης.

Ο Χίτλερ μαζί με τον αρχηγό των Ες Ες Χάινριχ Χίμλερ, που συμπαθούσαν τον σκανδιναβικό κόσμο του πάγου, έγιναν μεγάλοι υπέρμαχοί της. Όσοι επιστήμονες δεν συμφωνούσαν με τον Χόρμπιγκερ διώκονταν απηνώς.

Αριστερά ο Χίμλερ και δεξιά ο Χίτλερ, μεγάλοι θαυμαστές της θεωρίας του Παγκόσμιου Πάγου.

Η θεωρία έγινε σύμβολο της νεολαίας των Ες Ες ενώ ο Χίτλερ είχε τόσο ενθουσιαστεί, ώστε υποστήριξε πως η Θεωρία του Παγκόσμιου Πάγου θα μπορούσε μια μέρα να αντικαταστήσει τον χριστιανισμό.

Αυτό το υποστήριξε και για έναν άλλο λόγο:

Ο Χίτλερ γνώριζε ότι η κάθε μία από τις δώδεκα ζωδιακές εποχές που διαρκεί 2.160 χρόνια του Μεγάλου Κοσμικού Έτους που διαρκεί 25.920 χρόνια, θεωρείται ότι σηματοδοτεί μία νέα θρησκεία.

Η Εποχή των Ιχθύων την οποία διανύουμε, τελειώνει περίπου το 2057, οπότε πίστεψε ότι επειδή ακολουθεί η εποχή του Υδροχόου, ο χριστιανισμός θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από τους Ανώτερους Άγνωστους, τη Ράτσα που θα μας υποσκελίσει, όπως θα δούμε παρακάτω.

Το αίνιγμα του Τιαχουανάκο

Παράλληλα με την διάδοση της θεωρίας του Χόρμπιγκερ, ο Βολιβιανός αρχαιολόγος Αρτούρο Ποζνάνσκι (Arthuro Posnansky, 1873–1946), μετά από πενήντα χρόνια ερευνών στην ευρύτερη περιοχή του Τιαχουανάκο, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το Τιαχουανάκο χτίστηκε το 15.000 π.Χ. από έναν λαό που δεν είχε καμμία σχέση με τους ιθαγενείς Αϊμάρα.

Ο Ποζνάνσκι, οπαδός της θεωρίας του Παγκόσμιου Πάγου, πίστευε ότι το Τιαχουανάκο χτίστηκε από Άτλαντες που κατέφυγαν στη Νότιο Αμερική μετά την καταστροφή, αλλά εκφυλίστηκαν σιγά σιγά λόγω ναρκωτικών ουσιών, εμφύλιων πολέμων και ξαφνικής κλιματικής αλλαγής εκείνης της εποχής, ή από τους απογόνους τους Άρειους, την ανώτερη φυλή από την οποία πίστευαν ότι προέρχονταν οι Ναζί.

Διεξάγοντας ανασκαφές επί δεκάδες χρόνια στην περιοχή του Τιαχουανάκο, και λόγω της ύπαρξης αρχαίων αλυκών στην περιοχή, υποστήριξε ότι το Τιαχουανάκο ήταν αρχικά μια παραθαλάσσια πόλη, όταν το αλτιπλάνο βρισκόταν ακόμα χαμηλά στον Ειρηνικό ωκεανό, και είχε ημιτροπικό κλίμα.

Αυτή τη θεωρία του διετύπωσε λεπτομερώς στη σειρά βιβλίων του με τίτλο «Tihuanacu, the Cradle of American Man» (Τιαχουανάκο, το λίκνο των Αμερικανών).

Ο μαθητής του, δοκιμιογράφος Χανς Σίντλερ-Μπέλλαμυ (Hans Schindler-Bellamy, ψευδώνυμο του Βρετανο-αυστριακού Rudolf Elmayer von Vesterbrugg, 1888-1970), πίστευε κι αυτός ότι το Τιαχουανάκο υπήρχε ήδη τουλάχιστον 12.000 χρόνια πριν από σήμερα, και ότι ο προηγούμενος δορυφόρος μας αφού μας πλησίασε πολύ κοντά, συνετρίβη πριν από 100.000 χρόνια στην επιφάνεια της Γης, προκαλώντας μεγάλη επιτάχυνση της περιστροφής της γύρω από τον Ήλιο.

Ο Σίντλερ-Μπέλαμυ, που ήταν κι αυτός φιλοναζιστής και φίλος του Χόρμπιγκερ, έγραψε διάφορα βιβλία βασιζόμενος στην ανάλυση του ανάγλυφου της μεγάλης μονολιθικής Πύλης του Ήλιου του Τιαχουανάκο, τα σύμβολα της οποίας ερμήνευσε ως «ημερολόγιο».

Σύμφωνα με τη θεωρία του, η Πύλη του Ήλιου ήταν αρχικά το άνω τμήμα του κολοσσιαίου ναού Καλασασάγια που καλυπτόταν από ένα εξαιρετικά περίπλοκο, επίπεδο ανάγλυφο, γεμάτο περίεργα σύμβολα.

H σημερινή Πύλη του Ήλιου. Στη μέση, διακρίνεται ο Βιρακότσα / Κεραύνιος Ζευς.


Καλλιτεχνική αναπαράσταση του μνημειώδους αρχιτεκτονικής ναού Καλασασάγια του Τιαχουανάκο. Επάνω αριστερά, διακρίνεται η θέση που είχε αρχικά η Πύλη του Ήλιου.

Λεπτομέρεια της θέσης του «Ημερολογίου» στο ναό Καλασασάγια.

Ο Σίντλερ-Μπέλαμυ και οι συνεργάτες του χρειάστηκαν πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς για να τα αποσυμβολίσουν, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το ανάγλυφο-ημερολόγιο, δεν μπορεί σε καμμια περίπτωση να ταυτιστεί με το ηλιακό έτος των 365 ημερών, αλλά με ένα «συμπιεσμένο», επειδή εκείνη την εποχή η Γη περιστρεφόταν πιο γρήγορα, οπότε το έτος αντί για 365 ημέρες, είχε μόνο 290.

Οι 290 μέρες είναι χωρισμένες σε 12 μήνες, από 24 ημέρες ο καθένας, συν 2 ενδιάμεσες ημέρες. Αυτές οι ομαδοποιήσεις (290, 24, 12, 2) φαίνονται αναμφισβήτητα στο γλυπτό.

Η συρρίκνωση των 365 ημερών σε 290, οφείλεται στην προσέλκυση της Σελήνης και σε όσα μας έχει πει ο Πλούταρχος στο κείμενό του:

Την εποχή που περιγράφει το «ημερολόγιο», η Σελήνη δεν ήταν ακόμα ο δορυφόρος της Γης μας, αλλά ένας αδέσποτος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος.

Ωστόσο, προηγουμένως είχαμε έναν άλλο δορυφόρο (που στην ελληνική κοσμογονία ταυτίζεται με την Τιτανίδα Θεία, σύζυγο του Υπερίωνος).

Εκείνος ο δορυφόρος είχε φτάσει να περιστρέφεται γύρω από τη Γη περίπου σε μία απόσταση μόλις 5,9 γήινων ακτίνων (η Σελήνη σήμερα περιστρέφεται σε απόσταση 60 ακτίνων).

Λόγω της εγγύτητάς του, κάποια στιγμή περιστράφηκε γύρω από τη Γη γρηγορότερα από ό,τι περιστρεφόταν ο πλανήτης μας. Ως εκ τούτου, προπορευόμενος, ανέτειλε στα δυτικά και έδυσε στα ανατολικά, προκαλώντας μεγάλο αριθμό ηλιακών εκλείψεων (συγκεκριμένα 37 ανά μήνα, 447 μέσα σε ένα ηλιακό έτος). Αυτές οι ομαδοποιήσεις (37, 447) απεικονίζονται στο ανάγλυφο.

Το «ημερολόγιο» μας δίνει επίσης πληροφορίες σχετικά με την τότε γωνία κλίσης του άξονα της Γης (περίπου 16,5ο, αντί για 23,5 ο που είναι σήμερα), το τότε γεωγραφικό πλάτος του Τιαχουανάκο (10ο αντί για 16,27ο που είναι σήμερα), και άλλα αστρονομικά και γεωγραφικά στοιχεία.

Τα συμπεράσματα των εργασιών του Μπέλαμυ δημοσιεύτηκαν σε ένα βιβλίο που συνέγραψε με τη βοήθεια ενός αστρονόμου με τίτλο «The calendar of Tiahuanaco: Τhe measuring system of the oldest civilization» (Ημερολόγιο του Τιαχουανάκο: To σύστημα μέτρησης του αρχαιότερου πολιτισμού), που κυκλοφόρησε το 1956 και παρέθετε μια πλήρη αποκωδικοποίηση των συμβόλων της Πύλης του Ήλιου.

Η αποκωδικοποίηση του ανάγλυφου της Πύλης του Ήλιου, επαληθεύει λοιπόν τις τρομερές πληροφορίες που μας παρείχε ο Πλούταρχος στο κείμενό του «Περί του εμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ της Σελήνης», τη θεωρία του Χόρμπιγκερ και του Ποζνάνσκι.

Προφανώς ο Σίντλερ-Μπέλαμυ αλλά και οι δύο άλλοι ήταν εσωτεριστές ή μέλη τεκτονικών Στοών, και είχαν διαβάσει θεοσοφία, ανατολική σοφία, Πλούταρχο, και άλλους αρχαίους συγγραφείς σε μετάφραση…

Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι εφόσον οι Ατλάντειοι εκείνης της εποχής, κατείχαν τέτοιες γνώσεις, και ήταν τόσο προηγμένοι τεχνολογικά, δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιούσαν και προηγμένα όπλα και μεταφορικά μέσα.

Μετά τον κατακλυσμό όμως καταστράφηκαν. Ωστόσο, οι ελίτ εκείνης της εποχής προφανώς διέσωσαν κάποια για λογαριασμό τους, όπως ακριβώς κάνουν και σήμερα.

Ως παράδειγμα, αναφέρουμε τα υπόγεια μπούνκερ των δισεκατομμυριούχων στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία και στην Ελβετία, τις στρατιωτικές αεροδιαστημικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Cheyenne της αμερικανικής NORAD, κάτω από τα Βραχώδη Όρη του Κολοράντο των ΗΠΑ, την Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων στην Σπιτσβέργη του αρχιπελάγους Σβάλμπαρτ της Αρκτικής, και άλλες εγκαταστάσεις που παραμένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Σε τι άλλο θα χρησιμεύσουν αν γίνει μια ανάλογη φυσική καταστροφή σήμερα;

H υπόγεια βάση του Cheyenne Mountain Complex είναι σκαμμένη κάτω από 600 μέτρα γρανίτη. Οι δύο κύριες εξωτερικές πόρτες της ζυγίζουν 23 τόνους η κάθε μία και χρειάζονται 45 δευτερόλεπτα για να κλείσουν. Η βάση αυτή συνδέεται μέσω δικτύου υπογείων στοών με το διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ που βρίθει τεκτονικών μηνυμάτων που προαναγγέλλουν μία μείζονα φυσική καταστροφή στο εγγύς μέλλον.

Η δήθεν Τράπεζα Σπόρων της Σπιτσβέργης, φερετζές καταφυγίου των ελίτ σε περίπτωση μείζονος φυσικής καταστροφής. Αποκλείεται να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στην Ανταρκτική.

Τούτων δοθέντων, προφανώς τα τρομερά ουράνια φαινόμενα που έλαβαν χώρα εκείνη τη μακρινή εποχή, προκάλεσαν και την ανόρθωση των Άνδεων. Ιδού γιατί:

Η περιοχή της λίμνης Τιτικάκα βρίσκεται στη λεκάνη του περουβιανού-βολιβιανού αλτιπλάνο (υψιπέδου). Τα τελευταία χρόνια, βρέθηκαν πολλές αποδείξεις ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ερείπια του Τιαχουανάκο βρίσκονται σε υψόμετρο 4.053 μέτρων, και 243 μέτρα πάνω από το επίπεδο της λίμνης Τιτικάκα. Ωστόσο, στο μακρινό παρελθόν το Τιαχουανάκο ήταν ένα ανθηρό λιμάνι στην άκρη της λίμνης, πράγμα που σημαίνει ότι η στάθμη του νερού έχει κατέβει περίπου 243 μέτρα από τότε.

Οι οπαδοί του Χόρμπιγκερ, ξαναβρίσκουν εκεί τα υπολείμματα ενός μεγάλου λιμανιού με τις τεράστιες αποβάθρες απ’ όπου οι κάτοικοι της Ατλαντίδος, έφευγαν με τα τέλεια πλοία τους για να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των ωκεανών και να φτάσουν στα υπόλοιπα μεγάλα κέντρα του κόσμου τους: τη Νέα Γουινέα, το Μεξικό, την Αβησσυνία και το Θιβέτ.

Φανταστική αναπαράσταση του Τιαχουανάκο ως λιμάνι.

Αυτός λοιπόν ο πολιτισμός ήταν απλωμένος σ’ όλη την υδρόγειο, γεγονός που εξηγεί τις μεγάλες ομοιότητες που υπάρχουν στις πανάρχαιες παραδόσεις της ανθρωπότητας.

Διάφοροι θρύλοι για πέτρινα οικοδομήματα κάτω από τα νερά της λίμνης, υπήρχαν ανά τους αιώνες. Οι γηγενείς Ινδιάνοι ανέφεραν συχνά αυτήν την παράδοση, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχε υπάρξει καμία απόδειξη τέτοιων κατασκευών.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 1980, που ο Βολιβιανός συγγραφέας και μελετητής των προ-κολομβιανών πολιτισμών, Ούγκο Μπόερο Ρόχο (Hugo Boero Rojo), ανακοίνωσε την εύρεση ερειπίων που χάνονταν στο βυθό της λίμνης Τιτικάκα, κοντά στα σύνορα με το Περού, και αργότερα δημοσίευσε τα αποτελέσματα των ερευνών του στο βιβλίο «El imperio del sol: Titicaca: el lago sagrado de los incas, Tiwanaku, Cusco, Machupicchu», (Η αυτοκρατορία του ήλιου: Τιτικάκα, η ιερή λίμνη των Ίνκα, Τιαχουανάκο, Κούζκο, Μάτσου Πίτσου).

Η ανακάλυψη του Ρόχο δημιούργησε όμως περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσε διότι εάν επί χιλιάδες χρόνια η στάθμη της λίμνης Τιτικάκα έχει υποχωρήσει αργά, κάτι για το οποίο συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες, τότε πώς εξηγείται η ύπαρξη ερειπίων που βρίσκονται ακόμη κάτω από το νερό; Η μόνη απάντηση, είναι ότι χτίστηκαν πριν από τη δημιουργία της λίμνης.

Και πράγματι, δίπλα στο Τιαχουανάκο, στον διάσημο αρχαιολογικό χώρο Πούμα Πούνκου, οι ογκώδεις μεγαλιθικές κατασκευές σε σχήμα Ήτα δείχνουν να διαλύθηκαν σαν τουβλάκια από Λέγκο, επιβεβαιώνοντας ότι συνέβησαν βίαια γεωλογικά φαινόμενα όπου ογκόλιθοι 100 τόνων έγιναν κομμάτια, καθώς οι δυτικές ακτές της Νότιας Αμερικής ωθούνταν βίαια προς τα επάνω.

Tεράστιοι σπασμένοι μονόλιθοι από ανδεσίτη, διάσπαρτοι στο χώρο του Πούμα Πούνκου.

Τι θα μπορούσε να προκαλέσει όμως κάτι τέτοιο; Μα μια αιφνίδια μετατόπιση του φλοιού της Γης που είχε τρομακτικές συνέπειες.

Ένα είναι σίγουρο: ότι η άνοδος και η πτώση του θρυλικού Τιαχουανάκο δεν συνέβησαν στο ιστορικό παρελθόν, αλλά πριν από την προσέλκυση της Σελήνης ως σημερινού δορυφόρου μας, που από τον Έλληνα καθηγητή Κοσμά Μαρκάτο 6 που έχει ερευνήσει το θέμα, τοποθετείται στο 15.000 π.Χ.

Όταν προφανώς στο απώτατο παρελθόν o δορυφόρος μας ήλθε πολύ κοντά στη Γη, ξεπερνώντας το Όριο του Ρος, οι βαρυτικές δυνάμεις την διέσπασαν.

Τα θραύσματά του κατέπεσαν στη Γη και τότε οι ωκεανοί, απελευθερωμένοι από τη βαρύτητα του δορυφόρου, αποτραβήχτηκαν από τις ηπείρους, απογυμνώνοντας τροπικά εδάφη και βυθίζοντας πολικές περιοχές.

Η Δήλος υποστηρίζεται ότι είναι μία από τις ξηρές της Αιγηίδας που ανυψώθηκαν τότε.

Ο «δακτύλιος» που άφησε ο χαμένος δορυφόρος μετά τη θραύση του, γύρω από την ατμόσφαιρα της Γης προκάλεσε ακαριαία πτώση της θερμοκρασίας, όπως συνέβη πριν από περίπου 35.000 χιλιάδες χρόνια, που το μαμούθ Μπερεζόφσκι που βρέθηκε το 1901 στη Σιβηρία, αποδείχτηκε ότι πάγωσε ακαριαία καθώς έτρωγε, επειδή η θερμοκρασία του περιβάλλοντος έπεσε μέσα σε ένα λεπτό κατά 78ο Κελσίου (από +26 στους -52ο).

Προφανώς, τότε η βαρύτητα, και ως εκ τούτου και το φυσικό βάρος όλων, άλλαξε στη Γη, και μαζί με αυτό και η βιολογική ανάπτυξη: κάτι τέτοιο θα εξηγούσε την διαδεδομένη κατασκευή τόσο τεράστιων μεγαλιθικών μνημείων, καθώς και την ύπαρξη Τιτάνων, Γιγάντων και Κυκλώπων, αλλά και τεράστιων ζώων, σε μύθους, ανασκαφικά στρώματα και τάφους.

Οι μύθοι μαρτυρούν γιγάντιους ανθρώπους και ζώα όπως οι σπαθόδοντες τίγρεις που εξαφανίστηκαν απότομα την εποχή της Νεώτερης Δρυάδος (10.890 π.Χ.), αλλά ωστόσο, απεικονίζονται λεπτομερώς σε ορισμένα πανάρχαια μνημεία ανά τον κόσμο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ταυτόχρονα με τα μεγαθήρια υπήρχαν πολύ εξελιγμένοι άνθρωποι που μπόρεσαν να τα απεικονίσουν πιστά.

Η ημερολογιακή Πύλη του Τιαχουανάκο δεν μας διηγείται λοιπόν παρά το γεγονός, ότι ένας πολύ προηγμένος παγκόσμιος πολιτισμός θέλοντας να αναζωογονήσει αυτήν την περιοχή που είχε ήδη καταστραφεί από πλημμύρες που προκλήθηκαν από τη συντριβή του προϋπάρχοντος φεγγαριού, έκανε μια τιτάνια προσπάθεια να εγκαταστήσει την κοινωνία του στο Τιαχουανάκο.

Η προσπάθειά του όμως τελικά απέτυχε, επειδή είχε υποτιμήσει ορισμένες επικίνδυνες εξελίξεις που προέκυψαν, σε αντίθεση με όλες τις προσδοκίες του. Μία απ’ αυτές μπορεί να ήταν ένας πυρηνικός πόλεμος, καθώς ορισμένα μεγαλιθικά κτίσματα των Άνδεων δείχνουν ίχνη ισχυρότατης θερμικής ακτινοβολίας που έλιωσε, παραμόρφωσε και υαλοποίησε μερικά μέρη από πανάρχαια πέτρινα μεγαλιθικά οικοδομήματα όπως της Xουαϊτάρα (Huaytara) και της Χουανκαβέλικα (Huancavelica) του Περού.

Τέτοιες υαλοποιήσεις μπορεί να προκληθούν από σύγχρονου τύπου, ενεργειακά όπλα δέσμης λέιζερ, σαν και αυτά που περιγράφουν η Θεογονία του Ησίοδου ή η Μαχαμπαράτα.

Το ενεργειακό όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας Athena (Advanced Test High Energy Asset) της Lockheed Martin μπορεί να ανάψει φωτιές σε δάση και να λιώσει αυτοκίνητα από μεγάλη απόσταση.

Συνεχίζεται  Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων – Aperopia

Δεν υπάρχουν σχόλια: