Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Αφορμή για το παρόν άρθρο στάθηκαν ορισμένα σχόλια που διατυπώθηκαν για την τελευταία μου ραδιοφωνική συνέντευξη, είτε γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν από την επισήμανσή μου ότι τα Κρόνια ιερατεία δεν έπαψαν να υπάρχουν ποτέ, είτε γιατί προφανώς αγνοούν εντελώς το θέμα.

Για να κατανοήσουμε λοιπόν καλύτερα πως συνδέονται οι λεγόμενοι Κρόνιοι με τους σημερινούς σκοτεινούς και μισάνθρωπους παγκοσμιοποιητές, πρέπει αναγκαστικά να πάμε πολύ πίσω στον χρόνο, στα κείμενα αρχαίων συγγραφέων για τη Σελήνη, και να τα συνδέσουμε με τα προκατακλυσμιαία ερείπια μεγαλουπόλεων που έχουν βρεθεί στα υψίπεδα των Άνδεων, με τους Ναζί και, τέλος, με την Ανταρκτική. Όταν το κάνουμε αυτό θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όλα όσα έχουμε διδαχθεί είναι ψευδή.

Ένα είναι σίγουρο: ότι εμβαθύνοντας στη γνώση, θα συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτε δεν είναι όπως το νομίζαμε, και πως έχουμε ζήσει όλη μας τη ζωή μέσα στην εξαπάτηση εδώ και χιλιετίες. Καιρός να ξυπνήσουμε και να κάνουμε το χρέος μας ως Διογενείς.

Ένα από τα πλέον κωδικοποιημένα και εν μέρει άγνωστα κείμενα της αρχαιότητας, του μέγα μύστη των Ελευσινίων Μυστηρίων Πλουτάρχου, που έχει τίτλο «Περί του εμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ της Σελήνης» μας αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για το ρόλο της Σελήνης στη λειτουργία του πλανήτη μας, άγνωστα στο ευρύ κοινό.

Το κείμενο αναφέρεται σε μία συζήτηση που θα μπορούσε να είναι αυτό που λέμε σήμερα «διεθνής επιστημονική διάσκεψη» που διεξήχθη περίπου το 80-100 μ.Χ. στο Μαντείο των Δελφών, τη διηύθυνε ο Πλούταρχος και συμμετείχαν μερικοί εξέχοντες σοφοί εκείνης της εποχής από τον ευρύτερο μεσογειακό κόσμο. Ο Πλούταρχος (45-120 μ.Χ.) υπήρξε πολυγραφότατος, αρχιερέας του Απόλλωνα στο Μαντείο των Δελφών επί 29 χρόνια και κρατούσε τα πανάρχαια αρχεία του μαντείου.

Η διάσκεψη είχε το απίστευτο θέμα να αναλυθούν διεξοδικά δύο μεγάλα ζητήματα: αν κατοικείται η Σελήνη και αν η Σελήνη βρισκόταν πάντα σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Και ενώ μαθαίνουμε συγκλονιστικά στοιχεία για τη σύσταση και το ρόλο της Σελήνης στη ζωή πάνω στη Γη, στη συνέχεια, ένας από τους ομιλητές, ο Καρχηδόνιος Σέξτιος Σύλλας, εισάγει στη συζήτηση την …Ατλαντίδα και μας αποκαλύπτει τα τρομακτικά γεγονότα που συνέβησαν πριν και μετά την καταβύθισή της.

Ο Σύλλας αφηγείται μία ιστορία που άκουσε στην Καρχηδόνα από κάποιον ξένο που ζούσε σε ένα νησί δυτικά της Βρετανίας, που αποκαλεί «Νησί του Κρόνου», ο οποίος του είπε ότι πέριξ αυτού βρίσκονται και άλλα, καθώς και μία μεγάλη ήπειρος που τα ποτάμια της χύνονται στον Ατλαντικό ωκεανό και από όπου κάθε τριάντα χρόνια, όταν ο Κρόνος βρεθεί στον αστερισμό του Ταύρου, στέλνονται απεσταλμένοι στο νησί του Κρόνου.

Εκτός λοιπόν από τα έργα «Τίμαιος» και «Κριτίας» του Πλάτωνα, έχουμε και άλλη μία σαφή αναφορά για μια ήπειρο (Αμερική) που βρίσκεται πίσω από εκείνα τα νησιά (της σημερινής Καραϊβικής).

Ο ξένος που γνώρισε ο Σύλλας στην Καρχηδόνα, του αποκάλυψε ότι είχε ανακαλύψει κάποιες «ιερές περγαμηνές» που είχαν ξεχαστεί για πολύ καιρό κάπου μέσα στη γη και, πέραν της αναφοράς του σε ένα μεγάλο χαμένο νησί, τον συμβούλεψε αινιγματικά να τιμά ξεχωριστά τη …Σελήνη.

Ας ανακαλύψουμε γιατί…

Ωγυγία

Ο Πλούταρχος βρίσκει την ευκαιρία χρησιμοποιώντας το όνομα του Σύλλα, να μας διοχετεύσει άγνωστες πληροφορίες ένα νησί που ο Όμηρος στην Οδύσσειά του, ονόμαζε Ωγυγία (το νησί της Καλυψούς, κόρης του Άτλαντα, στο οποίο έμεινε ο ναυαγός Οδυσσέας για επτά χρόνια).

Οι κάτοικοι αυτού του νησιού είχαν διαμορφώσει τρεις κυκλικές ομόκεντρες νησίδες, οι οποίες ήταν προσανατολισμένες κατά τέτοιον τρόπο, ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να βλέπουν την δύση του ήλιου. Είναι σαφές ότι ο Σέξτιος Σύλλας αναφέρεται στην Ατλαντίδα του Πλάτωνα.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Ωγυγία / Ατλαντίδα βρισκόταν στο μέσον μιας μεγάλης θάλασσας και ότι απείχε από τη Βρετανία πέντε μέρες ταξίδι με το πλοίο, πλέοντας προς τα δυτικά.

Καλλιτεχνική απεικόνιση των νησίδων της πρωτεύουσας της Ατλαντίδας.

Οι κάτοικοι θεωρούσαν ότι ο Δίας είχε φυλακίσει τον πατέρα του Κρόνο σε μία από αυτές τις νησίδες, και ότι περιφρουρεί το νησί και την γύρω θάλασσα προκειμένου να μην δραπετεύσει.

Μάλιστα δε την θάλασσα που ήταν ανάμεσα στη μεγάλη ήπειρο και την Ωγυγία, την ονόμαζαν Κρόνιο Πέλαγος ενώ την ανοιχτή θάλασσα που ήταν στη πλευρά του ωκεανού, την ονόμαζαν Κάσπιο Πέλαγος (καμμία σχέση με την Κασπία Θάλασσα).

Στις περιοχές που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής [της μεγάλης ηπείρου], κατοικούσαν ελληνικοί πληθυσμοί και οι πόλεις τους ήταν χτισμένες γύρω από έναν μεγάλο κόλπο (τον σημερινό Κόλπο του Μεξικού στον οποίο εκβάλλει ο Μισσισιπής και οι παραπόταμοί του).

Οι νησιώτες της Ωγυγίας −που ο Πλούταρχος αποκαλεί βαρβάρους− είχαν προκύψει από επιμειξία των παλαιών φυλών 1 με τους Έλληνες της Αμερικής που είχαν εγκατασταθεί εκεί από την εποχή της εκστρατείας κάποιου Ηρακλή (τοποθετείται στο 23.000 π.Χ., καθότι υπήρχαν πολλοί που έφεραν το ίδιο όνομα, όπως υπήρχαν πολλοί Διόνυσοι, Τριπτόλεμοι, Κέκροπες, Μίνωες, κ.λ.π.).

Τι συνέβη όταν βυθίστηκε η Ατλαντίδα;

Το κείμενο μας λέει ότι όλα αυτά τα χρόνια, οι κάτοικοι της Ωγυγίας επειδή προφανώς είχαν παρατηρήσει πολλές αστρονομικές και γεωφυσικές ενδείξεις μιας μεγάλης επερχόμενης καταστροφής στο νησί τους, αποφάσισαν τελικά να κληρώσουν ποιοι τυχεροί θα έμπαιναν σε μερικά πλοία και θα εγκατέλειπαν την Ωγυγία όπως-όπως.

Οι λίγοι διαφυγόντες όμως, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής, σεισμικών δονήσεων και ηφαιστειακών εκρήξεων, ναυάγησαν και σώθηκαν από τους Έλληνες (που ζούσαν στην παράκτια περιοχή του κόλπου του Μεξικού), που τους οδήγησαν τελικά με ασφάλεια σε κάποιο ακατοίκητο νησί που βρισκόταν λίγο έξω από τα ανατολικά παράλια της Αμερικανικής ηπείρου και δεν επηρεάστηκε από τις καταστροφές που χτύπησαν την Ατλαντίδα.

Απ’ αυτό το νησί οι ναυαγοί επί 30 ημέρες έβλεπαν με τρόμο, τον ήλιο να δύει μόνο για μία ώρα, δηλαδή την ημέρα να διαρκεί 23 ώρες και τη μία μόνο ώρα που διαρκούσε η νύχτα, το σκοτάδι να μην είναι πλήρες, αλλά ένα λυκόφως, ενώ ο ήλιος ανέτελλε ξανά, μόλις μία ώρα αργότερα, αλλά από τη δύση.

Μαθαίνουμε επίσης και για ένα άλλο παράδοξο γεγονός που συνέβαινε επί 30 χρόνια πριν από την καταστροφή της Ατλαντίδας: ο πλανήτης Κρόνος παρέμενε στάσιμος στο ζώδιο του Ταύρου.

Πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο, εφόσον είναι γνωστό ότι ο Κρόνος κατά τη διάρκεια της φαινόμενης πορείας του παραμένει στο κάθε ζώδιο μόνο για 2,4 χρόνια (και ενίοτε μέχρι και 7,5 χρόνια), αλλά ποτέ τριάντα;

Προφανώς οι αλλοιώσεις της τροχιάς και της κλίσης της Γης, και ίσως και του Κρόνου, έδιναν την εντύπωση ότι ο πλανήτης αυτός είχε «καρφωθεί» στο ζώδιο του Ταύρου.

Οι επιζώντες Άτλαντες στο νέο τους νησί πίστευαν ότι ο Κρόνος βρισκόταν σε ένα βαθύ σπήλαιο και ότι κοιμόταν 2 σε ένα κρεββάτι καλυμμένο με χρυσό, γιατί ο Δίας τον εμπόδιζε να βγει από τη φυλακή του.

Το γεγονός της μακροχρόνιας αιχμαλωσίας του Κρόνου στο ζώδιο του Ταύρου εκφράστηκε μέσω της λατρείας του ταύρου, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το μοιραίο, καθότι ο Πλούταρχος αναφέρει ότι οι κάτοικοι πριν την καταστροφή έκαναν ανθρωποθυσίες στον Κρόνο, προκειμένου να τους λυπηθεί και να μην αφανίσει τη χώρα τους, ίσως επειδή ψάχνοντας να πιαστούν από κάπου, ένιωθαν ότι τους τιμωρούσε επειδή τον είχαν αντικαταστήσει από τον Δία.

Η μεταγενέστερη λατρεία του ταύρου στην Κρήτη, στην Αίγυπτο, ακόμα και οι σύγχρονές μας ταυρομαχίες στην Ισπανία, είναι κατάλοιπα της ταυρικής λατρείας των Ατλάντων. Μετά τον κατακλυσμό στις περιοχές αυτές κατέφυγαν Άτλαντες, διαδίδοντας τη λατρεία του ταύρου σε όλο το βόρειο ημισφαίριο. 3

Τι προκάλεσε όμως τη διαταραχή της περιστροφής του Κρόνου (και ίσως και άλλων πλανητών που δεν αναφέρονται), που είχε σαν αποτέλεσμα την ταλάντωση της Γης επί 30 μέρες ώστε φαινόταν ο Ήλιος να ανατέλλει από τη Δύση;

Ο Πλούταρχος μας αποκαλύπτει ποια ήταν η αιτία αυτών των δραματικών γεγονότων: η Σελήνη, που τότε τέθηκε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι εκείνη την εποχή η Γη δεν είχε κανένα δορυφόρο, και ότι η Σελήνη, που ήταν περιπλανώμενη, αφού πλησίασε σιγά σιγά τη Γη, όταν σταθεροποιήθηκε πια γύρω μας, ήσκησε τέτοιες βαρυτικές δυνάμεις, ώστε διατάραξε την περιστροφή της.

Οι δυνάμεις που εκδηλώθηκαν ήταν τόσο ισχυρές, που το αποτέλεσμα ήταν αλλού οι καταβυθίσεις και αλλού οι ανορθώσεις του φλοιού της Γης, που έγιναν αισθητές σε όλο τον κόσμο, κυρίως γύρω από τον ισημερινό.

Συνεχίζεται        Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων – Aperopia

Δεν υπάρχουν σχόλια: