Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Και το όνομα αυτής αδενοϊός 41

 

 Σταυρούλα Παπαπέτρου, Οδοντίατρος

Ετοιμάζεται νέα πανδημία και νέα λοκ ντάουν και νέες ΚΥΑ για κατάργηση ελευθεριών… μετά τη χαλάρωση λόγω εκλογών που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί… Και το όνομα αυτής αδενοϊός 41 (πώς τον είπαν τέλος πάντων) και “ηπατίτιδα” “αγνώστου αιτιολογίας”. Θα γίνει πάλι της Κίνας και της Αυστραλίας εδώ πέρα.

Κι έλεγε σήμερα ο ειδικολόγος κύριος καθηγητής που ήταν καλεσμένος στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ότι όπως και η λοιμώδης μονοπυρήνωση έτσι κι ο αδενοϊός αυτός μπορεί να προκαλέσει ηπατίτιδα. Μόνο που η λοιμώδης μονοπυρήνωση δεν προκαλεί ηπατίτιδα, όταν φτάνει σε βαθμό να απειλεί όργανα, αλλά αύξηση των ηπατικών ενζύμων (των τρανσαμινασών) και καταστροφή του ήπατος. Άλλο πράγμα είναι η ηπατίτιδα, η οποία προκαλείται από τους ιούς της ηπατίτιδας ΜΟΝΟ κι η οποία είναι μεταδοτική, κι είναι άλλο η καταστροφή του οργάνου (του ήπατος) λόγω της διαδρομής της νόσου. Πρόκειται περί σκόπιμης διαστρέβλωσης της ιατρικής όταν λέγονται όλα αυτά.

Ναι, η λοιμώδης μονοπυρήνωση μπορεί να απειλήσει πολλά όργανα, με πρώτο το ήπαρ, γι’ αυτό και κατά τη νοσηλεία ασθενή με λοιμώδη μονοπυρήνωση αυτό που ελέγχεται συνέχεια είναι οι τιμές των τρανσαμινασών, αλλά ηπατίτιδα δεν προκαλεί. Οι αδενοϊοί όμως ουδέποτε επηρέαζαν το ήπαρ. Αυτά τα “κρούσματα” “ηπατίτιδας”… που όπως εξήγησα δεν πρόκειται -όπως το αποδίδουν- περί ηπατίτιδας αλλά για οξεία ηπατική ανεπάρκεια… είτε, αν πρόκειται για πραγματικά περιστατικά, αφορούν emβολιasmeΝα παιδιά και για παρενέργεια του emβολίou… είτε πρόκειται για ανύπαρκτα περιστατικά, που χρησιμοποιούνται αυθαίρετα και άκυρα προς πανικό και συμμόρφωση και προς εύρεση θυμάτων: Μόλις βλέπουν -λέει- οι γονείς στα παιδιά τους συμπτώματα γαστρεντερίτιδας (εμετοί, διάρροιες, πόνος στην κοιλιά…), που αυτόν τον καιρό κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα, να ‘χουν τον νου τους… να σπεύδουν στα νοσοκομεία, να ‘χουν πελάτες και θύματα για την ιατρική τους. Με τέτοια ιατρική του πανικού, του ψέματος, του malpractice, της κορτιζόνης (η κορτιζόνη που χορηγείται κατά τα θεραπευτικά πρωτόκολλα της κόβιντ, παρεμπιπτόντως, ανεβάζει τις τιμές των τρανσαμινασών, άρα μεταξύ άλλων η χορηγούμενη κορτιζόνη βλάπτει και το ήπαρ, αν ψάχνετε μια αιτία που aNeμβολiasta παιδιά το έπαθαν στ’ αλήθεια αυτό με το ήπαρ), της χωρίς νεκροψίες, της με ακαταδίωκτο… με μια τέτοια ιατρική δεν χρειάζονται πια άσπρα βαν για να κλέβουν όργανα.

Πέθανε σου λένε “από κόβιντ”, “από ηπατίτιδα” ή “έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος” (έπρεπε;;) και τελείωσε. Τους πιστεύεις και δεν το ψάχνεις. Κι η εξήγηση του ειδικολόγου για την αιτία που συμβαίνει όλο αυτό σε μικρά μόνο παιδιά είναι ότι τα παιδιά δυο και κάτι χρόνια βρέθηκαν σε ανοσιακή απομόνωση και δεν έχτισε ο οργανισμός τους αντισώματα για το τίποτα. Άρα; Τι παραδέχτηκε; Ότι η ψευδο-ιατρική αυτή έβλαψε την υγεία της κοινότητας. Με τις μάσκες, με τα απολυμαντικά, με την κοινωνική απομόνωση και με αυτά τα τάχα emβόλιa (τα οποία το πρώτο πράγμα που καταστρέφουν, εκτός του ότι μεταλλάσσουν το DNA, είναι ο συνδετικός ιστός, άρα όλα τα όργανα) οι άνθρωποι δεν θα μπορούν όχι στις ιώσεις αλλά ούτε σε μια κομμένη παρανυχίδα ή σε μια γρατζουνιά να ανταπεξέλθουν συν τω χρόνω.

Και οι ανήσυχοι φίλοι… Μη φοβάστε… Όλος αυτός ο πανικός πρόκειται για κομπογιαννίτικη μπουρδολογία-αερολογία κακών προθέσεων σ’ αυτούς στους οποίους θα πιάσει η προπαγάνδα. Δεν σπέρνουν τίποτα, μη φοβάστε. Γιατί αν έσπερναν ηπατίτιδα στο περιβάλλον, είναι πολύ μεταδοτική (ο ιός της ηπατίτιδας Β για παράδειγμα είναι τόσο ανθεκτικός που εκτός οργανισμού στις επιφάνειες μπορεί και ζει 7 μέρες!) και θανατηφόρα σε μεγάλο ποσοστό, και θα κινδύνευαν οι εαυτοί τους απ’ αυτό. Ούτε θεραπεία υπάρχει ούτε αντίδοτο γι’ αυτήν. Προσέχετε μόνο τα νοσοκομειακά κρεβάτια που έγιναν τα λευκά βαν ξεπαστρέματος.

https://www.facebook.com/100006607032421/posts/3352717641625104/

Το Ρωμαίικο

Δεν υπάρχουν σχόλια: