Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα στα Κύθηρα - Τα μεγάλα λάθη

Περισσότερα από 20.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης έχουν καεί από την πυρκαγιά που μαίνεται στα Κύθηρα από την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν για τέταρη μέρα οι πυροσβέστες προκειμένου να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο στα Κύθηρα, που εξακολουθεί να μαίνεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού. 

Ωστόσο όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, «η κατάσταση είναι καλύτερη στα Κύθηρα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενεργό μέτωπο πυρκαγιάς». Μάλιστα όπως υπογράμμισε ο κ. Καπάκης «όλες οι δυνάμεις είναι σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις».
Καταγγελίες για τα εναέρια μέσα
Στη διαχείριση των εναέριων μέσων εντοπίστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα όσον αφορά στη μεγάλη πυρκαγιά που έκαιγε το νησί για τρεις ολόκληρες μέρες. 
Το μεγάλο λάθος, λένε οι παράγοντες των Κυθήρων, έγινε το πρωί του Σαββάτου, όταν θεωρήθηκε ότι η φωτιά έχει περιοριστεί αρκετά και μπορούσαν να αποχωρήσουν τα εναέρια μέσα. Τότε όμως, ήταν που αναζωπυρώθηκε και μάλιστα σε πολλά σημεία, καθώς μέχρι να επιστρέψουν εναέρια μέσα, το μέτωπο είχε μεγαλώσει και η πυρκαγιά είχε ξεφύγει.

Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα στα Κύθηρα - Τα μεγάλα λάθη










protothema

ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ:

Τι σχέση έχει η φωτιά που ΚΑΙΕΙ τα Κύθηρα, με τη φωτιά του Οικουμενισμού που καίει μετά την Σύνοδο της Κρήτης, που εμμέσως (κοινωνώντας με τους Οικουμενιστές) ⇨ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ κ. Σεραφείμ; Υπάρχει κάποια σχέση ή συμβαίνει κάτι ΤΥΧΑΙΑ;


ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: