Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Το Υπουργείο Εσωτερικών ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ την αντικατάσταση του Πληθυσμού των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΞΕΝΟΥΣ!

κανε

Διαβάσαμε το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:

«Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8)

Και όμως δεν πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα, ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Καλά διαβάσατε. Την ώρα που το κράτος καταργεί τις φοροαπαλλαγές και αυξάνει συνεχώς τη φορολογία, καθιστώντας απαγορευτικό πλέον για τον Έλληνα να μπορέσει να μεγαλώσει ακόμα και ένα παιδί, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται πως βρήκε τη λύση. Και αντί αυτή να αφορά, όπως θα περίμενε κάθε λογικός και εχέφρων άνθρωπος, ελαφρύνσεις στους Έλληνες για να κάνουν περισσότερα παιδιά και να αποφευχθεί η γήρανση του πληθυσμού, αντίθετα ως μόνη διέξοδος για το «εθνικό συμφέρον» προτάσσονται οι περισσότεροι… λαθρομετανάστες!

Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, η ερώτηση είναι ποιο «μεγάλο μυαλό» είναι ο εμπνευστής αυτού του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, το οποίο εφαρμόζεται καιρό τώρα στη χώρα μας μεθοδικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και βέβαια χωρίς να μπορεί κανείς πλέον να διαμαρτυρηθεί για να μη χαρακτηριστεί, σύμφωνα με το νέο αντιρατσιστικό νόμο, «ρατσιστής»…

Διαβάζουμε ακόμη: «Η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ 7 και 8), η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή)» (σελ.6)

Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι κάποιοι εργάζονται συστηματικά για τον αφελληνισμό της χώρας μας. Για ποιο λόγο και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, μάλλον θα είναι πολύ αργά πια όταν πια το μάθουμε. Μιλάμε, όμως, πλέον καθαρά για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!!! Όσο για τις «νόμιμες οδούς» είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση… Κάτι πραγματικά σάπιο συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!

http://www.makeleio.gr/?p=162105
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συντάκτης του άρθρου ισχυρίζεται ότι μεταφέρει το κείμενο «αυτολεξεί». Ευτυχώς μας δείχνει και τη σελίδα. Είναι η σελίδα 8.
Μπαίνουμε στο σάιτ του υπουργείου Εσωτερικών και πράγματι βρίσκουμε το «Εθνική Στρατηγική
για την ένταξη των πολιτών τρίτων χωρών». Πηγαίνουμε στη σελίδα 8. Ψάχνουμε για το «αυτολεξεί» απόσπασμα. Τίποτα. Διαβάζουμε τις σελίδες 7 και 9 μήπως έγινε λάθος στην αρίθμηση. Ξανά τίποτα. Στην 8η σελίδα το μόνο σχετικό κομμάτι είναι αυτό που παραθέτουμε, όντως «αυτολεξεί»! (δε μπορεί να κάνεις λάθος με το copy paste!)
«Σε γενικές γραμμές, το μεγαλύτερο μέρος των μεταναστών στη χώρα είναι νεότερης
ηλικίας και τείνουν να έχουν περισσότερα παιδιά σε σχέση με τους γηγενείς. Είναι
αναμενόμενο ότι όσο περισσότερο οι μετανάστε
ς εντάσσονται στην ελληνική κοινωνία τόσο
τα επίπεδα γονιμότητάς τους θα αρχίσουν να εξισώνονται με εκείνα των γηγενών. Μεγάλες
διαφοροποιήσεις παρατηρούνται σε σχέση με το φύλο μεταξύ των διαφόρων
μεταναστευτικών ομάδων. Ορισμένες μεταναστευτικές κοινότητ
ες αποτελούνται σχεδόν εξ
ολοκλήρου από άνδρες (π.χ. Μπαγκλαντές, Ινδία) ενώ άλλες κυριαρχούνται από γυναίκες
(π.χ. Μολδαβία, Φιλιππίνες)»

Τα συμπεράσματα δικά σας.

amethystos είπε...

Δέν αποκλείεται νά υπάρχει υστερία στό θέμα. Πρέπει νά κρατήσουμε τήν ψυχραιμία μας, εάν θέλουμε νά διακρίνουμε τήν πρόθεση τών διατάξεων. Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη κι αν είναι λάθος το κείμενο, όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με την φύλαξη των συνόρων.
Οταν πληρώνουμε δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς και στρατιωτικές δαπάνες, δεν πρέπει να αναρωτηθούμε πως βρέθηκαν μέσα στη χώρα 1500000 ξένοι ?

Ανώνυμος είπε...

@ αμέθυστο
« Πρέπει νά κρατήσουμε τήν ψυχραιμία μας, εάν θέλουμε νά διακρίνουμε τήν πρόθεση τών διατάξεων».
Ακριβώς αυτό. Δυστυχώς αυτές οι υστερικές κορώνες είναι, ηθελημένα ή αθέλητα, σύμμαχοι του πνεύματος που κατοικεί «ανάμεσα στις γραμμές» αυτών των διατάξεων.

@ Ανώνυμο 10:38
Αγαπητέ φίλε η συζήτηση για το καθεστώς της φύλαξης των συνόρων και το πως και γιατί βρεθήκαμε ως εδώ και, κυρίως, που στο καλό πάμε έχει μεγάλη σημασία και φυσικά δεν μπορούμε να την κάνουμε υπό μορφή σχολίων.

Εδώ απλώς επισημαίνουμε μια κουτοπονηριά (αν πρόκειται απλώς για κάτι τέτοιο) που μόνο αποτέλεσμα δεν φέρνει.

Για όσους έχουν χρόνο και όρεξη, ιδού το κείμενο των 130 σελίδων του υπουργείου, βλέπουμε που το πάνε και τα ξαναλέμε Θεού θέλοντος.

http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/ethnikisratig_30042013.pdf

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο πριν πούμε καληνύχτα.
Για γέλια και για κλάματα είναι οι πίνακες των στοιχείων στις σελίδες 36-45!
Εκεί μαθαίνουμε ότι οι νόμιμοι εργαζόμενοι από το Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα είναι...7! Από το Αφγανιστάν 47, από τη μικρή Μολδαβία 1649 και από το πολυάριθμο Πακιστάν... 1000!

Όπου φαίνεται ότι η συνήθης έκφραση «ξέφραγο αμπέλι» είναι επιεικέστατη γι΄ αυτά τα χώματα που προδίδουμε καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε,

Μια σειρά από μπλογκ στα οποία παραπέμπεις αλλά και κείμενα των οποίων αναρτάς είναι επιεικώς απαράδεκτα έως προβοκατόρικα, γεμάτα ανακρίβειες. ("Ας μιλήσουμε Επιτέλους", "Δρ. Βαρδάκας", Defencenet, "Αττικά Νέα", "Αντιπληροφόρηση" κ.λπ.). Απ' αυτά κάποια βγάζουν λεφτουδάκια: π.χ. "Ας μιλήσουμε Επιτέλους".
Καταγγέλεις το ξεπούλημα της πίστης μας ξεμπροστιάζοντας λαϊκούς και παπάδες, αλλά φιλοξενείς άκριτα κατά την γνώμη μου ιστοσελίδες που βαθαίνουν την σύγχυση(βαβέλ) του καιρού μας.
Δεν ξέρω αν ο πόλεμος αυτός αγιαζει τα μέσα που χρησιμοοιείς, όμως μάχη δεν δίνεται σε έδαφος σαθρό.

-Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία

Δεν είναι προθεσή μου να σου υπαγορεύσω το τι θα δημοσιεύεις, αλλά σε επισκεπτόμαστε συχνά γιατί αναζητούμε την αλήθεια όσο την μπορούμε.

Αν κάνω λάθος σου ζητώ συγγνώμη.

Καλημέρα!

amethystos είπε...

Είναι επαγγελματίες σύμφωνοι. Μερικοί είναι καί ιδεολόγοι ίσως ακόμη χειρότερα. Αλλά χρησιμοποιώ ορισμένες από τίς αναρτήσεις λόγω ανησυχίας.Διότι έχω καταλάβει, ότι οι Ελληνες, περισσότερο από τούς χριστιανούς, βρίσκονται μετέωροι. Δέν έχουν καταλάβει ότι βρισκόμαστε ήδη σέ πόλεμο.Καί ένας πόλεμος χρειάζεται προετοιμασία καί στρατηγική.Υπάρχουν καί πράκτορες.ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΠΌΤΕ ΚΑΘΗΣΥΧΆΖΟΥΝ, ΠΌΤΕ ΑΠΕΛΠΙΖΟΥΝ. Οι μόνες σίγουρες πληροφορίες είναι από τά οικονομικά κέντρα τά οποία στηρίζονται σέ αριθμούς. Οπότε εχω δώσει χώρο καί σέ πληροφορίες πού απευθύνονται στό ένστικτο, στήν διαίσθηση. Γιά νά λειτουργούν σάν σημεία, όπως τά χρησιμοποιούσαν παληά οι αγρότες καί οι κυνηγοί γιά νά μαθαίνουν τόν καιρό καί νά προετοιμάζονται. Αυτή είναι η βασική αιτία, η πρόθεση άς πούμε. Καί ευχόμαστε καί αχρείαστες νά αποδειχθούν στό τέλος όλες αυτές οι πληροφορίες. Σέ μιά προσπάθεια νά μήν μάς πιάσουν στόν ύπνο οι κλέφτες.