Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

The Muslim Agenda: Η συγκλονιστική αλήθεια για τον τελικό στόχο του «δόγματος του μίσους και του θανάτου» (βίντεο)


ισλαμΤο ντοκυμαντέρ «The Muslim Agenda» αποκαλύπτει τη συγκλονιστική αλήθεια σχετικά με το Ισλάμ, την ασυμβατότητά του με το δυτικό πολιτισμό και την αληθινή ιδεολογία των μουσουλμάνων.

Παραθέτει τους στίχους και τις διδασκαλίες του μίσους, οι οποίες αναφέρονται στο Κοράνι και τα Χαντίθ και αποδεικνύει ότι το Ισλάμ είναι ένα αρρωστημένο δόγμα που βασίζεται στο κακό, την ανισότητα των φύλων, τη μισαλλοδοξία, τις φυλετικές διακρίσεις, τη σεξουαλική δουλεία, το βιασμό ανηλίκων και την κάθε μορφής κακοποίηση.

Το ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει επίσης κι άλλες διαβολικές πτυχές του Ισλάμ, όπως την ψυχολογική χειραγώγηση των πιστών, το σύμπλεγμα ενοχής που εμποτίζεται στους μουσουλμάνους, καθώς και τις πρακτικές ελέγχου του νου μέσω των οποίων πείθουν τους νεαρούς ισλαμιστές να λάβουν μέρος στη τζιχάντ.

Ο απώτερος στόχος της τζιχάντ είναι η εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου χαλιφάτου, στο οποίο θα κυριαρχεί η Σαρία, και η υποταγή όλων των «άπιστων».

Αυτή είναι η απόλυτη επιθυμία του συνόλου των «ευσεβών» μουσουλμάνων, οι οποίοι παραμένουν πιστοί στα ολέθρια δόγματα του Μωάμεθ.



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: